Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kazu da im moc opada tamo posle 40, pa zato pitam :mrgreen:

koliko je sex vazan u zivotu muskaraca i koliko dugo mozete bez sexa? bez one rucnosti naravno

Ja mislim da je sve to individualna stvar tipa kakovog je ko zdravlja, koliko je redovno upraznjavao seks ( i to je neka vezba ) tako da ima ljudi koji su se sexali i sa 70ak godina. Ja npr znam odnosno moja bivsa devojka mi je pricala da je njena bakitza imala nenormalan seksualni apetit da je cak dedicu i sa 70ak god vucarala na sexanje. Provale ih kad vide da ih nigde nema i da su se zavukli negde :lol:

Koliko je vazan, pa mislim da je dosta vazan, isto kao i vama mozda cak i manje :mrgreen: Ali opet i to je individualna kategorija. Inace ja licno umem da bas dobro iskontrolisem svoj nagon i mislim da bih mogao bez sexa da budem mesecima ali ne vredi ubishe me zeMske, a ja djentlmen i ne volim da ih razocharam pa trpim :mrgreen:

koliko je sex vazan u zivotu muskaraca i koliko dugo mozete bez sexa? bez one rucnosti naravno

Ко каже? Мислим да не желим да знам кад опада. Кад почне простата да заебава, индивидуално, неко може да има упалу и вуче последице као јако млад...
Могу колико хоћу без секса, никад нисам трпео команде пропратних органа...

Individualna stvar ... kod svakoga je razlicno ...
Za sebe mogu da ustvrdim da sebi ne vidim zivota bez sexa ...
A znam pajtose koji su na svoje cetrdesete , okacili rukavice o klin ...

Auuuu, tuga pregolema... :sad2:

Vazan, nego sta. Ne bih ti mogao reci koliko dugo bih mogao bez...posto to moranje zavisi da li je stvarno moranje ili covek svesno apstinira. Uglavnom, nakon par dana bez mi se vec hoce... :rumenko:

kako se ponasate kad volite?

Dajem sve od sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back