Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad sam ja izrazila takav stav?
sve je za ljude, pa ko šta voli
ovo je bilo čisto peckanja radi, kad se već zaebavamo

Pa cim to koristis za peckanje, onda smatras da je to nesto sto ne valja, sto moze da mi se prebacuje itd. A ja na to uopste ne gledam tako. Muka mi od moralista i onih, koji se u temu razumeju iskljucivo na osnovu rekla/kazala ili onog sto su pokupili na TV-u, internetu itd. Mene uopste nije sramota i potpuno otvoreno pricam o tome (sto opet ne znaci da ja to glorifikujem i da smatram da je to nesto cime se treba hvaliti).
Bilo pre desetak godina, kada sam imao potrebu za tim, i to je to. ;)

pa ne bi mi bilo sad to baš super jej i tako to, al šta da mu radim ako je pre išao, da ga :koto: ?

A cek cek...sad me zanima kako to vas zenski mozak radi. Dakle, ne bi ti bilo pravo. Ali sad pitanje: jel zato sto se radi o prostitukama ili sta? A recimo da je pre tebe imao 25 drugih devojaka, koje nisu prostitutke, jel bi ti to isto tako smetalo?

Ili ti ne smeta ni jedno ni drugo i furas pricu da je iskusan na osnovu silnih riba sa kojima je bio? Aj bas me zanima.

A cek cek...sad me zanima kako to vas zenski mozak radi. Dakle, ne bi ti bilo pravo. Ali sad pitanje: jel zato sto se radi o prostitukama ili sta? A recimo da je pre tebe imao 25 drugih devojaka, koje nisu prostitutke, jel bi ti to isto tako smetalo?

Ili ti ne smeta ni jedno ni drugo i furas pricu da je iskusan na osnovu silnih riba sa kojima je bio? Aj bas me zanima.

idi na temu muškarci pitaju:lol:

Jeste li ikada dobili cvet/cvece od devojke?

Nikad :) Jesam dobijao pokloncice ali cvece nikad :)

izuzetno
ne mogu 2 smislene rečenice da sastavim u cugu..biće da je proleće:think:

pitanje ko za spomenar..koje godišnje doba najviše volite i zašto:mrgreen:

Sutra je novi dan... mislim to vezano za besmislenost :D

A sto se tice pitanja... pa leto naravno :) Prvo sto sam rodjen u junu - letnje dete :) Drugo kao iz pesme zabranjenog pushenja, leto je more, a more su koke :lol:

Ако се добро сећам, мислим да сам добио цвеће, али за радни простор, неко саксијско, а пре мислим да је нека другарица избацила из стане нешто, па ми увалила неку биљку од 2 метра. Ако, ја волим цвеће, као јапански цар лол.... У ШвеЦкој је уобичајено да се мушкарцима донесе у посету букет..па ебига, њима је и кромпир-пире јело за свечане прилике, чудних обичаја...

a el parner bio pokojnik

Jos je ziv :)

Nikad :) Jesam dobijao pokloncice ali cvece nikad :)

hvala na odgovoru :)

Ако се добро сећам, мислим да сам добио цвеће, али за радни простор, неко саксијско, а пре мислим да је нека другарица избацила из стане нешто, па ми увалила неку биљку од 2 метра. Ако, ја волим цвеће, као јапански цар лол.... У ШвеЦкој је уобичајено да се мушкарцима донесе у посету букет..па ебига, њима је и кромпир-пире јело за свечане прилике, чудних обичаја...

Pire iz kesice, pretpostavljam :)

Cvece oplemenjuje svaki prostor...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back