Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanje za muskarce....da li mozete imati pravu drugaricu,prijateljicu...koju ce te iskljucivo gledati kao prijatelja...bez obzira sto vam se svidja kako ona izgleda i ostalo...

Iako mnogi smatraju da je nemoguće, prijateljica i ja smo živi primer ! Oboje znamo da se sviđamo jedno drugom, ali smo takođe oboje svesni da nam trebaju i da želimo potpuno različite stvari ! Postigli smo dogovor, i to je to ! I super nam je prijateljski odnos !

Iako mnogi smatraju da je nemoguće, prijateljica i ja smo živi primer ! Oboje znamo da se sviđamo jedno drugom, ali smo takođe oboje svesni da nam trebaju i da želimo potpuno različite stvari ! Postigli smo dogovor, i to je to ! I super nam je prijateljski odnos !
To je super ako mozete ali nadam se da ste bas ono bliski prijatelji kao sto si s muskarcem..to nemam iskreno..za povremena druzenja ok tu i tamo nadje se ali bas prijatelj tesko

da u tom smislu...ne znate da cenite prijateljstvo...;)

Znaci musko startuje?pa ne gledam to na kao ceniti prijateljstvo ako postoje jace emocije tu nema izbora..ipak znam za slucajeve da se zene loze na neke tzv prijatelje i medjusobno pricaju price koje ne lice na prijateljstvo ali potiskivaju to jer inace ne krecu prve u akciju..ako bi muskarac napravio korak siguran sam da ne bi odbile jer tu vise ne postoji prijateljstvo

To je super ako mozete ali nadam se da ste bas ono bliski prijatelji kao sto si s muskarcem..to nemam iskreno..za povremena druzenja ok tu i tamo nadje se ali bas prijatelj tesko

Pa dobro, neću da je zovem kad utovaram ugalj i sl., tu su ortaci ! Ali, sa njom imam takav odnos, da smo kao brat i sestra ! Dosta toga govorimo jedno drugom, savetujemo se međusobno, itd !

muskarci imaju veci problem da zadrze drugaricu nego zena da zadrzi druga...

Mogu ti reći, ako su oboje na mestu, karakterni i poštovanja vredni i znaju ceniti taj međusobni odnos, ne poigravajući se sa njim,....
problem ne postoji,...i ne razmišljaš o njemu,...evo, prijateljstvo, koje sam ja izgradio, samo jednom je bilo na ispitu,.....
a iz tog iskušenja je izašlo samo čvršće!!!

Poslednja izmena:
Ja ne mogu to sa drugaricama, tj da ih imam i šta već. Ajd što posedujem nezgodnu naviku da se zaljubljujem u devojke sa kojima se zbližim, nego što i one koje sam od početka "muvao" gotovo sve do jedne se deklarisale kako bi one samo druženje, pa me cela priča samo nervira; mslm, ja bih nešto i da *****, ako me razumete, da ne umotavam ovo cenzurisano u šaren papir sa ukrasnom mašnom. Zato odavno druženje samo sa udatim, tj zauzetim il preko neta, tj na bezbednoj udaljenosti da mi ne dolaze svakakve gluposti, tj da ne pokušavam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back