Filleo
Iskusan
- Poruka
- 6.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno

sta naravno?
,,,naravno,a ovamo kada je vidi prvih pola minuta je gleda bez reci?
sta naravno?
Zavisi od momka, a i šta je 30 sekundi !? Ništa ...

I zašto je gooza dominirala u tvom prošlom postu !? Šta si htela njome da mi kažeš !?![]()
pitanje za muskarce....da li mozete imati pravu drugaricu,prijateljicu...koju ce te iskljucivo gledati kao prijatelja...bez obzira sto vam se svidja kako ona izgleda i ostalo...
Šta ne znaš !? Jednostavno nismo svi isti ! Npr ja sam ostao u kontaktu i dobrim odnosima sa skoro svim bivšim ! Pa i kad se sretnemo, bude tu naravno početnog iznenađenja, ali to je to ! možemo da se ispričamo, popijemo sok, ali odnos čisto drugarski ! Bivše su, idemo dalje !
E sad, kod mnogih momaka je drugačije, gledaju da snukre sve što mogu, pa što da ne i bivše, naravno, samo ih to zanima ! I onda uglavnom nastaju ti problemi i nedoumice, o kojima pričaš !
znaci imas samo ruzne drugarice...
Iako mnogi smatraju da je nemoguće, prijateljica i ja smo živi primer ! Oboje znamo da se sviđamo jedno drugom, ali smo takođe oboje svesni da nam trebaju i da želimo potpuno različite stvari ! Postigli smo dogovor, i to je to ! I super nam je prijateljski odnos !

Evo ovako, draga HUGA -1. ta kratka pića ne pijem;sok, a shta ako drmnete vinjake!
je, pa ako su te bivhse tako opustena stvar, pa to nista nije vredelo, i ta sadasnja je zamenjljiva i sve te veze su smejurija i samo neko zamotavanje oko seksa zar ne. mada jednom ces se ozeniti kao kad dodje vreme kad bude suvise kasno da se dalje jurca ili si vec
XAXA dramski delić, simpatično !dogovor: "bas bih te uhvatio za dojku!" " bas bih volela da me uhvatis za dojku!" " ali zelim da idem u ameriku" " ali zelim da radim u skupstini" " zaljubio bih se u tebe jako ako bih te uhvatio za dojku" " dobro i ja, onda nemoj" " valjda me nece uhvatiti neizdrz" "pa imas cilj kad me vidis, sta da ne radis" " moramo uvek piti sok, nikada vinjak" " ok!"
![]()

eeee....imam i ja pitanje....
mislim pod pitanje ...
da li sa bivsom devojkom mozete biti prijatelj?
bivsa..tipa..bili ste u vezi svega 10 dana,,,
isto zelite iste bolesti imate
iste stvari radite
svaki dan se cujete vidite porukate![]()

mislim znas kolko sam imo tih pokusaja veza od 10 dana zamisli kad bi se to smatralo vezom..uglavnom ne
Evo ovako, draga HUGA -1. ta kratka pića ne pijem;
2.gledajuć iz današnje perspektive, svakome bi bile nebitne;
3.sadašnje trenutno nema, iz prosto razloga jer nisam od tih što veruju koortschevoj pameti i jurcaju za svakom suknjom! I ne mogu da kažem da mi ne fali, ali takav sam, strpljiv ! Odolevam svakodnevnici ! Pa nek me osuđuju!
4.ženim se u subotu, ali koju, nije važno !![]()
XAXA dramski delić, simpatično !E i probali mi, ali ne ide ! Ostajemo ipak k'o bvat i sestva !
I smorio sam celu šumu, al' kad ne volem d' ostajem dužan, šta ću !?![]()
![]()