Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kojoj meri Cujete , ukljucujete mozdane vijuge i skoncentrisete se na trenutni razgovor sa svojom devojkom, zenom ?
Ili nakon nekog provedenog vremena sa njom Mislite da vec znate kako dise i sta moze reci pa se separativno ukljucujete kao akter dijaloga sa cico , maco ,ljubavi da , hmm i sl .... a misli su vam na sasvim desetoj strani zauzete npr kosarkom koja je tek za nedelju dana ?

Zavisi od prica dal su tralala ali vidi se da li je ozbiljniji razgovor i on se ne pocinje ako se bakcemo drugim stvarima...desavalo se da eto tako dok nesto ovde pisem namerno skrecu paznju neobaveznim temama ne bi li na sebe privukle paznju..ok mozda nekad i preteram ali mi se ne dopada takav pristup i nepostovanje..jer ja nikad to ne radim i postujem svaciji izbor kako zele utrositi vreme

U kojoj meri Cujete , ukljucujete mozdane vijuge i skoncentrisete se na trenutni razgovor sa svojom devojkom, zenom ?
Ili nakon nekog provedenog vremena sa njom Mislite da vec znate kako dise i sta moze reci pa se separativno ukljucujete kao akter dijaloga sa cico , maco ,ljubavi da , hmm i sl .... a misli su vam na sasvim desetoj strani zauzete npr kosarkom koja je tek za nedelju dana ?

..pa ja mislim da su oni skloni ..:) ,,,ZOMBILIZMU ..:)
jEdino zena ,ako je pametna .moze da im vijuge drzi probudjene...
svaki ZOMbi ,,,ima drugaciji nacin BUDJENJA hahahah

neeee
matori prestaje da bude podlac :)
lupis muu packu dve tri ,,tek da ga nateras da se preispita da li mu je i koliko stalo
i ***
ako se ponasa isto kao i pre -dizes ruke
ako prodje test - i promeni ponasanje- onda uzivas :)
ja recimo sada uzivam
:)

ali george je sladak i vrshnjak, i sad te rasturam u pokusaju muvanja, ali nema veze, na kraju ce matori da izvisi
izvinite mrzim srecne mlade seksi parove, seksi iznutra i inteligentne

u kom momentu poklanjate cvece
----
i u kom momentu i zasto,izmisljate razloge kojekakve da bi ste stalno pisali poruke devojci koja vam se svidja
teee
koji lek da uzmem ,te ko je dezuran te,,,ocemo na adu ocemo veceras,,,kasnije,,,itd
Zar nije lepše da se pokloni knjiga , pesma , slika , pa i neko drvo života , fikus , bilo šta trajnije nego li svakoga dana cveće , ili slatkiš .
Očito je da si poučena samo ličnim primerima , jer niti ja radim ovo drugo, niti znam mnogo tipova koji su tako posesivni !
Pravi muškarac , očekuje iskrenost od devojke , pored ženstvenosti , izgleda , pameti ...poređao sam po prioritetima ...i to govorim za zaista prave muškarce ! Sad , što vi tražite na prvu loptu kakav steknete utisak , pa se nakon toga razočarate , to je nešto što se i nama dešava !

Zar nije lepše da se pokloni knjiga , pesma , slika , pa i neko drvo života , fikus , bilo šta trajnije nego li svakoga dana cveće , ili slatkiš .
Očito je da si poučena samo ličnim primerima , jer niti ja radim ovo drugo, niti znam mnogo tipova koji su tako posesivni !
Pravi muškarac , očekuje iskrenost od devojke , pored ženstvenosti , izgleda , pameti ...poređao sam po prioritetima ...i to govorim za zaista prave muškarce ! Sad , što vi tražite na prvu loptu kakav steknete utisak , pa se nakon toga razočarate , to je nešto što se i nama dešava !

e zato su nepravi mushkarci odlicni, nema ta lista prioriteta, sednesh lepo i gledash hausa

el ima neki insekticid za prave muskarce

e zato su nepravi mushkarci odlicni, nema ta lista prioriteta, sednesh lepo i gledash hausa

el ima neki insekticid za prave muskarce
Nema al ima brdo kompleksa , za ove ne prave , koji se bukvalno edukuju na Hausu (pa stoga i medikamenata kolko želiš) , a Vajningera ni čuli...no i pored sve istine kod Vajnigera oko žena , nema u ničemu uopštavanja , pa tako postoje ženturače , i one "prave" (po mom shvatanju) , i oni kao mačo tupsoni (a kukavice , i nesigurni u sebe do J) ... i oni kao JA !!!
Uopštavanje u svemu je prosto i tupoglavo , kao ona misao o Bogu "najveća glupost je tvrditi da Bog postoji , a jedino veća glupost od toga je tvrdnja da Bog ne postoji "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back