Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko je po vama najbolji frajer kog poznajete, ajd sigurno ima nekog ko vam je bolji od vas, pa mu zavidite makar malo!!!
Pa i vi žene vidite lepotu u drugim ženama , pa niste lezbače ...samo oni "mačo tupsoni" , a u biti kukavice , bi ti rekli "ma negledam ja tipove , msm ,ono" .
Tako da ima tipova , al nema zavisti bar za mene ,čak nekima skidam kapu za šmekerski prilaz ...no nebitno ... Meni je Johny Deep , Kristijan Bale (taj je faca , glumi novog Betmena) , i bem li ga , a recimo onaj lik iz benda HIM , to znam da nema ribe kojoj se on ne dopada , a meni je ogavan (gledo sam ih live na Sigetu , i kad swam video da pola cica bacaju gaćice i brusove , nisam mogao da verujem) ...
Ej da i Mike Patton , vokal iz Faih no More ! Pa i ja sam u otj klasi :dash::hahaha:

e zato su nepravi mushkarci odlicni, nema ta lista prioriteta, sednesh lepo i gledash hausa

el ima neki insekticid za prave muskarce
Izvini , nisam prvi put skapirao da si žensko , ali u pitanju šta ti pojmiš pod tipom dobrog muškarca , a šta ja ...msm da smo tu negde ali je tema suviše kompleksna ! A pomenuo sam Vajningera , jer sam mislio po nik-u da si muško , sorry

Auuuu, al je ispalio lik....bruka... :lol:
Pa šta da joj kažeš , ja jesam "gentileman" , al kada treba , i prema kome treba biti ... a ovo , pa ako si ti matora i pokvarena , onda nemaš , niti ćeš imati svog tipa ! Jeeeeaaa , pa glupost je večnija od beskraja !!!
Još ja iskreno citiram misao ...ma ovde bre 80% posto retarda , i oba pola , i androgeni , i hemafroditi :ok::D

naravno da jesam tvoj tip
vidis da si pokvaren,,,aa sto posto si i mator samo neces to da kazes javno
Ne vidim , al vidim da si glupa , pa ako si ti matora i pokvarena , onda nikada nećeš ni prići ni jednom tipu , a meni ...vidiš kako ti je jezik brži od mozga (do je univerzalna boljka) ...ja bio iskren sa onom mišlju , a ti meni kao pokvaren i mator , a ja nit jedno nit drugo ...mator si u duhu , a drugo nit da ti komentarišem (a i kako da ti to dokažem ... *** ...em si slabo pismena , a ni "zakmo" ti nije baš na mestu ...izvini što sam te nabo u pleksus tvoje sujete :rotf:
EEEE , baš neću da ti kaaažem , a i igračkeee da mi vraatiššš!!! , više neću da se igram s tobom ...msm patetična si !

Ja ti kazem ko je dobar fraer ni njima zbog pomenutog ne zavidim
Očito je da se sa nekim ovde kao bitnim ribama , ne dokazivo i zaludno možeš prepirati !
Vidiš ti tu logiku , kao mi zavidimo drugim tipovima koji su face , a to upravo one rade , znači u stanju su da prokunu drugu ženu do najcrnjeg , samo zato što je bolja riba ...
A i znaš da nema mnogo drugarica , a da su obe dobre cice , nego se ova jadna šlepa , a ova puni svoj ego !! I mi muški smo sujetni , ali žene preziru , a ne zavide !!! Oto Vajninger , je osnovna i finalna literatura o ženskom karakteru ! Čak znam žene koje ga poštuju ...e to su pravge žene , a ne "ženturače , tračare provodadžijke ..." , šak su one promiskuitetne , najbolje žene i Majke kada se smire , i ispucaju ...znam iz iskustva !!!

Pa i vi žene vidite lepotu u drugim ženama , pa niste lezbače ...samo oni "mačo tupsoni" , a u biti kukavice , bi ti rekli "ma negledam ja tipove , msm ,ono" .
Tako da ima tipova , al nema zavisti bar za mene ,čak nekima skidam kapu za šmekerski prilaz ...no nebitno ... Meni je Johny Deep , Kristijan Bale (taj je faca , glumi novog Betmena) , i bem li ga , a recimo onaj lik iz benda HIM , to znam da nema ribe kojoj se on ne dopada , a meni je ogavan (gledo sam ih live na Sigetu , i kad swam video da pola cica bacaju gaćice i brusove , nisam mogao da verujem) ...
Ej da i Mike Patton , vokal iz Faih no More ! Pa i ja sam u otj klasi :dash::hahaha:

jesmo lezbace smo ne morash se drzati fin

e je l taj majk paton homo, bas neverovatno, ti lepi su uvek homo :I

ali lako je da gledas te selebriti zvezde, to je nedodirljivo, ali kako se recimo druzis sa ortakom koji je u nekoj kljucnoj stvari bolji od tebe, meni su tu pucala malobrojna zenska prijateljstva, kad jedna odskoci u necemu, ali mozda je kod muskaraca to opustenije

Očito je da se sa nekim ovde kao bitnim ribama , ne dokazivo i zaludno možeš prepirati !
Vidiš ti tu logiku , kao mi zavidimo drugim tipovima koji su face , a to upravo one rade , znači u stanju su da prokunu drugu ženu do najcrnjeg , samo zato što je bolja riba ...
A i znaš da nema mnogo drugarica , a da su obe dobre cice , nego se ova jadna šlepa , a ova puni svoj ego !! I mi muški smo sujetni , ali žene preziru , a ne zavide !!! Oto Vajninger , je osnovna i finalna literatura o ženskom karakteru ! Čak znam žene koje ga poštuju ...e to su pravge žene , a ne "ženturače , tračare provodadžijke ..." , šak su one promiskuitetne , najbolje žene i Majke kada se smire , i ispucaju ...znam iz iskustva !!!

pa zavidim hvala bogu samo sto je tu zamka da ne krenes u fajt, mada bi muskarci to voleli
ali dobre cice, koje se hrane muskim prilascima i senzualnim promiskuitetom, obicno nemaju drugaricu koja je ista takva, nego neku koja moze to da podnese, mislim da su zene tu ranjivije od mushkih, to da li je lepa, da li je glavna ri.ba i tako dalje, ili idu zahedno ali ima podeljena teritorija nekako
ma ne postoji mit o zenskom karakteru, to ti je isto ko muskarci samo farba trepavice

Izasli ste jednom sa devojkom onako bezveze samo da je upoznate, medjutim iz neko razloga (koji ja ne znam) , zovete je opet, sta po vama ona treba da kaze da vas iskulira (odbije) a da se ne naljutite ?

Moze cisto da te zabole da li ce se ljutiti neko koga si srela jednom u zivotu i verovatno nikad vise. Mislim, sto je tebi bitno da se taj neko ne naljuti? Jaka stvar... ;)

Pa cekaj bre kako se to ne oseti valjda znas kako je proslo prvi put neki dodir ovlash..pogled..osmeh..vidi se to

ja sam glupa po tom pitanju, meni ako neko konkretno ne kaze, tesko da cu ja da zakljucim sama, pa nije bilo dodira nikakvih, a po pogledu i osmehu ne znam nista da ocenim :confused:

Ma jooook....garant hoce samo da igrate "covece, ne ljuti se".

:roll: a sto da ne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back