Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nadajte se previse. :mrgreen:

neee,,,ja navijam da nije tacno bas to ..
ja sam ona druga strana :)
...:)
...aaaa, on samo delimicno naslucuje da sam ga provalila..
...Sa svojom bivsom koja je "*****-i to joj je karakterna osobina ,ne fizicka mana- ali za kres je dobra kada nemas nista drugo""ali nemam nekih kontakata emotivne prirode"
to su njegove reci ,naravno ,nije ni slutio da ce to doci do mene
Dakle
uh

....

da pokusam drugo pitanje....
sta tacno podrazumeva kres kombinaciju?
da li to znaci da kada vas napali devojka koja vam se svidja da otpratite
kuci i da ne biste nju napali ,onda odete kod te,,,
,,I u kom trenutku cete sutnuti tu kres kombinaciju,? kada budete u vezi ozbiljnoj ..ili ni tada?:)

Iskreno, za mene postoje samo dve vrste kres kombinacija - četvrt/poluozbiljna veza i ozbiljna veza ! Sve ostale uspešno izbegavam ! A ako do "šutiranja" i dođe, kod mene dame uvek imaju prednost !! ;)

dakle
drugo pitanje je
DA LI BI VAS samo DOSADA POKRENULA DA odjednom pocnete da saljete
poruke devojci (koja je bila ljuta na vas tog dana )
sa glupim sadrzajem..i pored toga sto ona ne odgovara
ili se tu traziznak i potvrda paznje i ljubavi
koji je vrag to ?
jeli sam sada bila jasna?

Kako kad..nekad iz dosade nekad iz glave ako mislim na nju i kazem sta osecam..ali to je jedna poruka normalno da ne saljem vise ako nema povratnih informacija

e kad neku ribu direktno pitate da li bi s vama da legne... da ne ubijate tako neku tenziju? zasto to radite?
a kad vam se neke mnogo svidjaju?
el vam se desilo da se spontano ljubite slucajno

nista se ne desava slucajno, svakako da je bar jedno od njih imalo na pamet kao spontanost i svakako predvidjelo nastavaj spontanog ljubljenja..nisam sklon vjerovanju da se medju znancima nesto desava spontano... pitam ribu otako delikatnoj stvari ako za to ima osnova...ne tresnem pa da ispadnem smijesan..to ni one ne zele...
kad mi se dopadjaju idem polako i nenametljivo...

Poslednja izmena:
nista se ne desava slucajno, svakako da je bar jedno od njih imalo na pamet kao spontanost i svakako predvidjelo nastavaj spontanog ljubljenja..nisam sklon vjerovanju da se medju znancima nesto desava spontano... pitam ribu otako delikatnoj stvari ako za to ima osnova...ne tresnem pa da ispadnem smijesan..to ni one ne zele...
kad mi se dopadjaju idem polako i nenametljivo...

ja mislim da samo medju znancima moye spontano da se desi nesto
kako moyes reci da se bilo sta desava spontano ako ti platis nekom da te ljubi_
ta yena odmah zna zasto je tuĐ

ja mislim da samo medju znancima moye spontano da se desi nesto
kako moyes reci da se bilo sta desava spontano ako ti platis nekom da te ljubi_
ta yena odmah zna zasto je tuĐ

znanac ako je znanac to nosi u sebi kao fiks ideju..znaci nije spontano... to o placanju..biram
svakako da zena ako je za to placena zna sto je ceka..no nije bilo reci o placanju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back