Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da
to je moguce
povratna emocija
pametan si ti...kako nemas zenu nbar da ti kuva
kako onaj iz dva i po coveka

Ne mogu stvarno da mislim tudjim mozgom i tebi bih isto preporucio ni da ne pokusavas..nesto misli..nesto mozda zabava..opet zeli mozda i povratnu emociju..tuzno je ali odnosi danas nisu bas teren gde se moze covek opustiti i prepustiti bez kalkulacija i iskustva

Ja bas volim da iznenadjujem i nekako mi same na pamet padaju tako neke sitnice, uopste se ne "trudim" da smislim. Ne samo kada se radi o decku, nego i ovako. Valjda je to nacin razmisljanja, a onda i oni (kada je rec o muskarcima) prihvate "igru". Jer, sve nas obraduju takvi lepi postupci, iako bez tog subjektivnog elementa sasvim obicni, samo je pitanje koliko ko ima hrabrosti i u kom trenutku, jer time pokazuje da mu je stalo.

Da li ponekad dobacite nesto devojci na ulici, faksu, prodavnici (vazno da je ne poznajete), u kom stanju svesti i npr. sta?

Sustinski jeste neka vrsta komplimenta, ali, opet, ne dobacujete svaki put kada vidite lepu devojku ili nesto lepo na njoj sto vam se bas dopadne. Znaci, mora li da bude po necemu ekstra specificna ona, situacija, vase raspolozenje ili sve to odjednom?
Govorim o normalnim muskarcima sada, jer ne smatram da su svi koji nesto dobace manijaci (oni nisu obuhvaceni pitanjem).

Da li ponekad dobacite nesto devojci na ulici, faksu, prodavnici (vazno da je ne poznajete), u kom stanju svesti i npr. sta?
Не знам, ваљда не добацујем.
Можда нешто "ситуационо" што каже ****, као што је мени једна рекла пре неки дан у продавници да имам супер сат, ал код ње стално купујем.
Сутрадан могу да јој приметим боју косе? Је л то добацивање, мислим да не.
Није ни флерт :mrgreen:
Само размена комплимената, подижемо морал.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back