Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bas volim da iznenadjujem i nekako mi same na pamet padaju tako neke sitnice, uopste se ne "trudim" da smislim. Ne samo kada se radi o decku, nego i ovako. Valjda je to nacin razmisljanja, a onda i oni (kada je rec o muskarcima) prihvate "igru". Jer, sve nas obraduju takvi lepi postupci, iako bez tog subjektivnog elementa sasvim obicni, samo je pitanje koliko ko ima hrabrosti i u kom trenutku, jer time pokazuje da mu je stalo.

Da li ponekad dobacite nesto devojci na ulici, faksu, prodavnici (vazno da je ne poznajete), u kom stanju svesti i npr. sta?

Ja to perfidnije radim,...:rumenko::lol:
Odeš na pijacu,...i blesaviš se, od tezge do tezge,....
Gledaš,...inače, ja prilično dobro procenjujem ko je i koliko duhovit, te kako prihvata zezanciju,...odmerim,....:zcepanje:
priđem tezgi, uz dotičnu,...i kao, ne primetim je odmah,....a komentarišem nešto blesavo za sebe,...Krajičkom oka primetiš reakciju,....osmeh ne izostane,...i šta,...razgovor je navezan,...:rotf:

@georgejune
Da, na spontano sam mislila, ali mi se cini da je potrebna i odredjena vrsta raspolozenja, neka vrsta trenutne slatke povezanosti, tako sve nekako da se namesti, pa da to bude prava stvar, a ne onaj, gotovo svakodnevni, laki flert.

@razvigor
Ima ona epizoda mucki kada albert prica delu i rodniju o nemici helgi koju je upoznao during the war, radila je u nekoj kafani valjda i nije imala mali prst, pa ga del boj pita da li ga je mozda zaglavila u kasi. Ne mogu sad da nadjem taj klip.

@divilac
Ti si skoro opasan tip. Mogao bi, tek onako, da napises na kojoj pijaci ordiniras.

.....

Hvala na odg. :)

Inace, ja sam mislila na bas one iznenadne varijante, kada se slucajno sretnete sa nekim nepoznatim. Motala sam nesto film juce, pokrenuo ga zapravo neki tip (koji bas i ne spada u ovu finu grupu o kojoj sam postavila pitanje), pa sam se setila nekih simpaticnih momenata koji su mi se desili, stvarno mi ulepsali dan i ostali u lepom secanju. Iako se ne secam kako su ti muskarci izgledali, to su sve bili pristojni, nezni komentari (malo je smesnjikavo ovo nezni, ali je prava rec, na takav nacin je izreceno, pa sta cu..), poneki malo vrcavi. Iako od nepoznatih ljudi, ostavili su lepu uspomenu.

pasivnost ne znaci submisivnost...tu je greska.submisivna je ona koja udovoljava u svemu bez pogovora izmedju ostalog.pasivnost je nesto drugo.a za dominaciju-sto trapavo?
Pa ako se trudi znaci da je neiskusna pa je svakako trapavo
...dobro jutro
...pa da nisam mislila na takvo udvaranje -ne bi napisala PERIOD ,,VEC VECE :)

nesto vas slabo kapiram..ne vidim ni period rec ni vece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back