gost 112926
Ističe se
- Poruka
- 2.223
Ti ces nekom da objasnis neciji problem i mene da kompromitujes sta ja radim dugo po forumu zato sto te pogodila istina![]()
da,objasnicu... bas kao sto ti objasnjavas kakva sam ja zena i majka. sram te bilo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ces nekom da objasnis neciji problem i mene da kompromitujes sta ja radim dugo po forumu zato sto te pogodila istina![]()
To se tako naziva,ne znam strucno da kazem,kada citate neke nebuloze pa vas je sramota sto citate...
Obasnila sam koji je njegov problem.Vec dugo to radi na Forumu,ali sada je presao sve granice.Ali secas se kako smo se nas dvoje upoznali,posle jedne kvalitetne prepirke...davno bese. Ali ovo nije uopste prijatno. I hvala moderatorima sto su obrisali sve uvrede.
ajde ljudi
mante se
daj drzimo se teme....
...cek da smislim...
....ako muskarac kaze zeni ...--Osecam da si ti nit uz koje cu uspeti da sredim i unesem najzad red u svoj zivot- Da li to znaci da on mozda suvise ocekuje od te zene
ili ,,,stvarno misli tako ,,ili folira..eto

ajde ljudi
mante se
daj drzimo se teme....
...cek da smislim...
....ako muskarac kaze zeni ...--Osecam da si ti nit uz koje cu uspeti da sredim i unesem najzad red u svoj zivot- Da li to znaci da on mozda suvise ocekuje od te zene
ajde ljudi
mante se
daj drzimo se teme....
...cek da smislim...
A mozda ne folira mozda stvarno misli tako,osetise to kada izgovori da li govori istinu..

Moram ovaj post pokazati jednoj prijateljici.Upravo joj se, na ovaj način udvara tip,
koji bi da ,,zaplovi sa njom, zajedno,...,,
................![]()
pokazi joj

Komshijin pasDa li ti se neko raduje kad te vidi?

...pazi,......ako to ponovi na isti način, od reči do reči - naučio je napamet!
Ako muca, zastajkuje, bude malo smotan,....prepadni ga,...
da bar zna, šta ga čeka, ako popustiš!
Na tvom mestu, ja ne bih odmah pristao!!! A, ne.
Pameti se ne dolazi tako lako!!!![]()

Pa, kako mi se čini,.....
to bi onda mogla biti i ljubav?![]()
Vidim poceli su muskarci da se nude po Forumu za lovu,a nas zene nazivaju promiskuitetnim.
Najjaci post na forum
zato me i voli ju ju, ni muzu nisam sve pokazalazato me i voli
mislim nemam muza

Postoji li muško-žensko prijateljstvo?
I jesu li vam drugarice važnije od devojaka / žena?
Postoji li muško-žensko prijateljstvo?
I jesu li vam drugarice važnije od devojaka / žena?