-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Treba mi odgovor na brzinu , dok ne odem autom...
Kolika je kazna voziti neregistrovan auto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm prilicno si u pravu ali opet ima i mladjih koji ulaze u brak i prave decu..kako onda nazvati ove ''zaostalije''.....
...mislim da to ne mozes pribliziti nikako nekom ko ima --recimo ispod 26-27 godina..
Svako to mora osetiti ... sazreti ...osetiti.ne vredi objasnjavati
Treba mi odgovor na brzinu , dok ne odem autom...
hm prilicno si u pravu ali opet ima i mladjih koji ulaze u brak i prave decu..kako onda nazvati ove ''zaostalije''
..................
.................pa ,ko kaze da ti sto ulaze u brak su dostigli zrelost potpunu?
imas slucajeve da neki osete nesto po prvi put sa 50 godina,i to sve samo zato sto su hteli da uvek ostanu ne odgovorna deca,,bez obaveza i sl
.. sazrevanje ,pogotovo emocionalno jeste samo promeniti malo ugao gledanja na stvari....a mnogi to pogresno razumeju ..tako barem ja mislim
Niko ovde ne prica o zrelosti nego koraku ka zajednickom zivotu..meni je normalno ako sam s nekim provalim posle par dana dal je za to ili ne i dokle mozemo icihm prilicno si u pravu ali opet ima i mladjih koji ulaze u brak i prave decu..kako onda nazvati ove ''zaostalije''
..................
.................pa ,ko kaze da ti sto ulaze u brak su dostigli zrelost potpunu?
imas slucajeve da neki osete nesto po prvi put sa 50 godina,i to sve samo zato sto su hteli da uvek ostanu ne odgovorna deca,,bez obaveza i sl
.. sazrevanje ,pogotovo emocionalno jeste samo promeniti malo ugao gledanja na stvari....a mnogi to pogresno razumeju ..tako barem ja mislim
Niko ovde ne prica o zrelosti nego koraku ka zajednickom zivotu..meni je normalno ako sam s nekim provalim posle par dana dal je za to ili ne i dokle mozemo ici
.. da bi se "provalio " sa nekim posle par dana ili meseci ...potrebno je da budes malo vise svestan sebe,da bi bio svestan njega..ako me razumes
a odluka o zajednickom zivotu ,povlaci za sobom i preuzimanje odredjene odgovornosti....a to je po meni znak zrelosti
.. da bi se "provalio " sa nekim posle par dana ili meseci ...potrebno je da budes malo vise svestan sebe,da bi bio svestan njega..ako me razumes
a odluka o zajednickom zivotu ,povlaci za sobom i preuzimanje odredjene odgovornosti....a to je po meni znak zrelosti
Pa to ti pricam i nisu zreli ocigledno oni kojima je takav napredak cudan

Po wama, kako izgleda, 'Savrsena' zena?
..na pravi nacinEto kad zensko projektuje..ako pise izgleda..onda se na to obaziremo a ne dal je dobra u dusi

Vidis bio sam ja i sa nekim smradovima ali sam opet siguran da sam iz njih uzvuko najbolje..tako da za nesto ozbiljnije sigurno svako trazi dobru dusu
..ili ne?
goa hed

,,da ne kazem "pribija se"Pa verovatno je samo srecan zbog poklona i paznje ako se ne vidi nesto ocigledno..mada licno nesto preterano ne verujem u m/z prijateljstva
pa mislim,ako pocnem da razmisljam o tome ,bilo je nekih ociglednih stvari
ali ja jos ne mogu da razmisljam da sam ja neka um fatale,,