Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....
...mislim da to ne mozes pribliziti nikako nekom ko ima --recimo ispod 26-27 godina..
Svako to mora osetiti ... sazreti ...osetiti.ne vredi objasnjavati
hm prilicno si u pravu ali opet ima i mladjih koji ulaze u brak i prave decu..kako onda nazvati ove ''zaostalije''
Treba mi odgovor na brzinu , dok ne odem autom...
Kolika je kazna voziti neregistrovan auto ?

Vidi ovde

hm prilicno si u pravu ali opet ima i mladjih koji ulaze u brak i prave decu..kako onda nazvati ove ''zaostalije''
..................
.................pa ,ko kaze da ti sto ulaze u brak su dostigli zrelost potpunu?
imas slucajeve da neki osete nesto po prvi put sa 50 godina,i to sve samo zato sto su hteli da uvek ostanu ne odgovorna deca,,bez obaveza i sl
.. sazrevanje ,pogotovo emocionalno jeste samo promeniti malo ugao gledanja na stvari....a mnogi to pogresno razumeju ..tako barem ja mislim

..................
.................pa ,ko kaze da ti sto ulaze u brak su dostigli zrelost potpunu?
imas slucajeve da neki osete nesto po prvi put sa 50 godina,i to sve samo zato sto su hteli da uvek ostanu ne odgovorna deca,,bez obaveza i sl
.. sazrevanje ,pogotovo emocionalno jeste samo promeniti malo ugao gledanja na stvari....a mnogi to pogresno razumeju ..tako barem ja mislim
Niko ovde ne prica o zrelosti nego koraku ka zajednickom zivotu..meni je normalno ako sam s nekim provalim posle par dana dal je za to ili ne i dokle mozemo ici

Niko ovde ne prica o zrelosti nego koraku ka zajednickom zivotu..meni je normalno ako sam s nekim provalim posle par dana dal je za to ili ne i dokle mozemo ici

.. da bi se "provalio " sa nekim posle par dana ili meseci ...potrebno je da budes malo vise svestan sebe,da bi bio svestan njega..ako me razumes
a odluka o zajednickom zivotu ,povlaci za sobom i preuzimanje odredjene odgovornosti....a to je po meni znak zrelosti

Po wama, kako izgleda, 'Savrsena' zena?

iskreno ,svi ce da se okrenu za sisama guzovima i dugom kosom-sem ako nema po 100 kila
..cak i da je stignu,opet je pitanje da li ce sutra pozeleti da popiju kafu sa njom...
Oni su osvajaci i lovci to ih i pokrece u prvi tren
Ali ,mislim da je idealna ona koja ume da ih nekako usmeri .Na nacin koji im odgovoara
,,,Nekako ,da im lupi rukom o sto :) ..na pravi nacin
Bar ja to tako ,,nesto mislim..ali ja sam zensko

imam jedno pitanje ...
ovako
Kao sa nekim ste prijatelj jako dugo ,,i ..kupili ste mu poklon..
:)
bez veze,znak paznje,nema povoda:)
...Ulazite u kafanu ..i samo sto ste se smestili za stolom...drugar ustaje i seda do vas...:),,da ne kazem "pribija se"
..kada otvori poklon ..on krene da vas ljudi u obraz..
i taman zavrsi,,odmakne se ..i onda krene opet da vas poljubi...
Nisam sigurna,ali ja sam mu namestila obraz..
...
mALO MI JE TO NESTO CUDNO,,..da li ja to mogu da naslutim,da postoji drugo nesto sem prijateljstva,,
nista drugo se nije desavalo,,,,posle toga...

Evo m.r.ima jedno pitanej za vas muske... :)

Ovako,trenutno sam emotivno ispunjena,pojavio mi se muskarac koji me cini srecnom,pruza mi paznju o kakvoj sam mastala,sex savrsen...sve u svemu da ne duzim,super mi je i nista ne bih menjala. Elem,nije on problem,vec moji bivsi muskarci. Koji su kao hijene predosetili da sam srecna i ne jedan,vec vise njih javljaju se,zovu,pisu... od izliva neznosti do ljubomornih ispada... Zasto to tako? Da su bili ok prema meni ne bi bili bivsi,a sada sve ono sto nekada nije valjalo sami predlazu da isprave... Boze,ne znam sta da radim! Jedan mi je poslao avio kartu za Getenborg,da dodjem.... drugi mi pise da me voli a sad je ozenjen... Stvarno,zasto? Gde su bili do sada?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back