gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
el vishe volite kratku kosu ili dugu, kod devojaka mislim![]()
Дугу као дууугу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koliko primecujete neke sitne detalje na devojkama, tipa nakit..lak za nokte![]()
С каквим си то мушкарцима имала посла?
koliko primecujete neke sitne detalje na devojkama, tipa nakit..lak za nokte![]()
Na prvi pogled ne, ali kasnije vidimo i detalje. Dakle, necemo kao zene zapamtiti svaki bozji detalj posle prvog ili drugog vidjanja, ali kasnije da
Pa ako je tona prstenja nezobilazno je..sminka takodje..nokti bas i ne..kosa da..garderoba je upecatljiva..zavisi dal je pocetak ili kasnije ali uglavnom ne volim bozicne jelke

To ne primecujem a kao sto rekoh uglavnom zaobilazim bozicne jelke..nalazim sredjene devojke u glavu kojima nije potrebno sredjivanje okolopa nisam mislila na te detalje koje je nemoguce zaobici
ako ima kandze naravno da cete primetiti
shta prvo primetite od detalja ili promenu istih?
drugachiju frizuru, nijansu...novi parfem... drugachije mindjushe..?
il to ne primecujete?

1. шминку, па онда остало...pa nisam mislila na te detalje koje je nemoguce zaobici
ako ima kandze naravno da cete primetiti
shta prvo primetite od detalja ili promenu istih?
drugachiju frizuru, nijansu...novi parfem... drugachije mindjushe..?
il to ne primecujete?

Uglavnom posle 7 do mesec dana
.....Mislim nije dobro kad tako reagujes ko da te neko vodi na streljanje..ne kapiram ono jel ste svi drvo pa nemate osecaj koji bi pokazali jer se plasite da se ne protumaci kao presija..opterecenje..kao pitamo drugarice..komsinice..sanju marinkovic kad je pravo vreme