jerihon
Primećen član
- Poruka
- 830
ni meni ovo nije jasno... ne reagujem samo kada sam ravnodušna.
Nije ni meni jasno, al sam takav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni meni ovo nije jasno... ne reagujem samo kada sam ravnodušna.
? Šta mislite o depilaciji?Da li se depilirate i kuda? Šta mislite o depilaciji?

Da li se depilirate i kuda? Šta mislite o depilaciji?
Da li se depilirate i kuda? Šta mislite o depilaciji?

Koliki najduzi vremenski interval moze da prodje, a da vam neka seksualna misao ne padne na pamet, ali iskreno?![]()

Koliko traje fudbalska utakmica? 90 minuta, i to dva poluvremena po 45 min. Znaci najkasnije na kraju prvog poluvremena pomislim na seks. Odgovor dakle, 45 minuta. Jel malo? Mnogo?![]()
![]()
ne znam je li malo ili mnogo, nadam se bar desetini odgovora, pa da izvucemo prosek 
aj' pitaj opet![]()

evo za tebe cu pilence da preformulisem pitanje - koliko puta na dan pomislis na seks?![]()
![]()

Koliki najduzi vremenski interval moze da prodje, a da vam neka seksualna misao ne padne na pamet, ali iskreno?![]()
Pa ne gledam na sat iskreno

jooooj... aj' podseti me opet o cemu smo pricali![]()
))haha dobro, za tebe pisem 10 minuta, cenim da ti je bafer otprilike toliki))

tolko si slatka na toj slichki da oma zaboravim na sex i bafer mi se isprazni![]()
Ma aj' bar reda velicine, nemoj da mi budes nevazeci listic![]()
Pisem 44 minuta, da budemo preciznine znam je li malo ili mnogo, nadam se bar desetini odgovora, pa da izvucemo prosek
![]()
ups, prodje vise od 10 minuta, znaci groundhog dan za tebe! x
seksualna misao kod muskaraca i seksualna misao kod zena su dve potpuno nejednake stvari ali nerazdvojive jedne od drugih. padanje na pamet zavisi ne toliko od ugrozenosti ili libida vec samo i jedino od motivacije. bafer bio poluprazan ili polupun je tu samo u funkciji njenog odradjivanja.

A zasto ti meni pile razradjujes temu? nisam pitala za razloge, niti da se vuku paralele sa zenskom seksualnom mislju - samo sam trazila jednostavan statististicki podatak![]()

Ako se bavim stvarima koje me zanimaju,moze da prodje jaaako dugo.Ko zna koliko i naravno ako u blizini nema nishta shto lichi na zenu.Koliki najduzi vremenski interval moze da prodje, a da vam neka seksualna misao ne padne na pamet, ali iskreno?![]()
paaa.. valjda alibi sto stalno na to mislim![]()
nije lepo ukrasti, slagati itd, a misliti na seks, pa to je bas ok