Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste ali imaju problem da sebi daju sansu..i umesto da rasire ruke kad im se nesto nudi one se zatvaraju i traze mane..i onda im ne mozes pokazati svoja osecanja jer tu sebe otkrivas dajuci im ljubav i paznju
istina...ima takvih slučajeva-...koji ne shvataju da tako gube vrijeme, umjesto da uživaju u životu ...al ne vidim šta je loše u otkrivanju ljubavi i pažnje? Ne vežem?
Pokazacu zube,al se bojim da ih ne izbije:D.
pa jednom ćeš morati riskirati...
Ne to je izgovor,u stvarnosti im je itno da l' te vrte oko malog prsta a ako te zavrte dosadis im brzo. Treba ih samo ignorisati do odredjenog stepena,one su kao stenici,uvek hoce tvoju carapu (u metaforickom smislu gde je carapa sloboda) iako im je ne das,tad te jure. To ti je ono,il' ti nju il' ona tebe :)

nemam živaca trošiti se na ovakve KVAZI filozofije

Pa to je lose sto zenama smeta previse paznje narocito u pocetku..cak i kasnije ako je neko papucar iskoristice ga no matter what..zato lepo cutis i mudrujes dajes na kasicicu..sto manje govoris to bolje

Ovo je tačno. Ja ne volim kada me neko obasipa nekom preteranom pažnjom u početku. Najviše me nervira zivkanje i poruke non-stop, tu je ono standardno obećavanje kula i gradova. Posle kada to stvarno treba da radi nema ga nigde.

Pa to je lose sto zenama smeta previse paznje narocito u pocetku..cak i kasnije ako je neko papucar iskoristice ga no matter what..zato lepo cutis i mudrujes dajes na kasicicu..sto manje govoris to bolje

...nije papucar onaj koji pomaze bliznjima zato sto on zna da njegova licna sreca lezi u sreci njemu bliskih ljudi - takve ljude svi vole...papucar je onaj koji po ceo dan lezi ispred tv-a i ispija pivo glumeci invalida a ne kapira da se sve na ovom svetu vraca i da ce mu se vratiti sve sto cini za druge - i lose i dobro :cmok2:

...nije papucar onaj koji pomaze bliznjima zato sto on zna da njegova licna sreca lezi u sreci njemu bliskih ljudi - takve ljude svi vole...papucar je onaj koji po ceo dan lezi ispred tv-a i ispija pivo glumeci invalida a ne kapira da se sve na ovom svetu vraca i da ce mu se vratiti sve sto cini za druge - i lose i dobro :cmok2:

:eek:
papučar je onaj koji bez pogovora sluša sve što žena kaže, i cupka za njom uz - da, draga... tako je, draga... kako ti kažeš, draga

ne znam da li većini žena to smeta, i meni smeta, ja sam i mislila na neku NORMALNU pažnju, a ne na psihopatsku
ipak, ako nema te pažnje dovoljno il se škrto daje može dovesti do kontraefekta - udaljivanja i eto te ne na početku nego u začaranom krugu...a to nije sreća

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back