jerihon
Primećen član
- Poruka
- 830
Zasto ponekad umete da budete ljubomorni kerovi, ili jos gore, zasto su neki od vas UVEK takvi?
Ljubomorni smo valjda sto mnogo volimo,al da preteramo ponekad to stoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ponekad umete da budete ljubomorni kerovi, ili jos gore, zasto su neki od vas UVEK takvi?
isla sam ilicom i jela sladoled, kad su likovi odjednom krenuli da mi se pleze jedan me cak i pitao jel mogu liz, znaci ovo je strasno. Pitanje je, sta je to tu tako posebno da su nicim izazvani krenuli da me vredjaju svojim ponasanjem ?
Mozda si mnogo privlacna pa i privuces svakakve tipove il je sladoled mnogo dobar, pre ce biti da si privlacna,ovo sto su ti uradili za tebe je kompliment a za njihovo ponasanje moze se reci da je dno dna.
Sladoled je bio najobicniji, rumenko zato ne znam zasto ih je to toliko fasciniralo.
Mika Pajser i Đole Kalauz, mada je to više poslovni put nego letovanje radi odmora, naime u planu je da otvorimo lanac draguljarnica na Azurnoj Obali.
isla sam ilicom i jela sladoled, kad su likovi odjednom krenuli da mi se pleze jedan me cak i pitao jel mogu liz, znaci ovo je strasno. Pitanje je, sta je to tu tako posebno da su nicim izazvani krenuli da me vredjaju svojim ponasanjem ?
Radimo i po kućama (stanovima, vilama,...), samo javi kad nikog nema da naiđemo.Može li popust, kad si već tako cinično odgovorio?
Koliki vam je prag tolerancije? U smislu koliko strpljenja imate za vase devojke/zene? Sedim sad nesto i razmisljam da moj decko ima mnogo vise zivaca i strpljenja za mene, nego ja za njega.
Koliki vam je prag tolerancije? .
Pravite Pink Panteru i Operskoj bandi konkurenciju?
))

((Da li cete priteci u pomoc dami u nevolji?

Da li cete priteci u pomoc dami u nevolji?
Ko konj
Ma mene devojka ne moze nikako iznervirati,jos ako je volim onda nema sanse da me iznervira.
Kako to bre? Ja sto nekog vise volim, vise se nerviram.
Pa kako to? Mene ne mogu da iznerviraju samo ljudi za koje me zabolese ... Nista tu meni nije jasno...
E pa svi smo razliciti tako je to kod mene, devojka koju volem me ne moze iznervirati nikako.