Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ipak ne znaci da toga nema i da ne postoje ljudska bica (i muskog i zenskog pola) koja ce na svaku ispoljenu slabost reagovati kao predatori. A zaljubljenost smatraju slaboscu. Drugim recima, znas i sama za primere muskaraca i zena koji su zainteresovani za nekoga samo dok nisu sigurni da li ih ta osoba voli. Kad to jednom ustanove, ili prestaje da im bude zanimljivo ili pocnu da iskoristavaju ili cak ponizavaju tu osobu
A to nije osobina muskog ili zenskog pola, nego odlika karaktera

Ja ne znam muskarca da to nije doziveo kad pokaze osecanja

I sta sad? Treba da se sazaljevamo medjusobno, cvilimo, pizzdimo??? Ne kapiram. Budi musko bre. :mrgreen:

I gledaj na to ovako...kad saberes i oduzmes tu si negde na egalu...sve dobro sto si uradio, vratice ti se, sve lose isto tako (cesto ne odmah i ne u vezi sa istom osobom, ali sve u svemu...sve dodje na svoje).

U potpisu

Srcelomac

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ja kod vas muškaraca jako cenim što umete da se družite iskrenije nego žene i da to vreme bolje provedete...
Zbog toga mi je žao što nemam drugove :( ali verujem da me ni onda ne bi zvali da idem sa njima na basket ili fucu ;)

To definitivno stoji da je musko druzenje tj. druzenje sa muskarcima mnogo opustenije, kvalitetnije, pa i iskrenije (kao sto ti kazes).

A posto ne vidim nigde upitnik, kapiram da si htela da pitas da li hoce neko da te vodi na basket, fucu, pivo itd. :mrgreen:

Evo sa mnom mozes na pivce. Za basket, fucu i slicne aktivnosti ce se naci neko iz mladje garde. :lol:

To definitivno stoji da je musko druzenje tj. druzenje sa muskarcima mnogo opustenije, kvalitetnije, pa i iskrenije (kao sto ti kazes).

A posto ne vidim nigde upitnik, kapiram da si htela da pitas da li hoce neko da te vodi na basket, fucu, pivo itd. :mrgreen:

Evo sa mnom mozes na pivce. Za basket, fucu i slicne aktivnosti ce se naci neko iz mladje garde. :lol:

Hvala ;)

Kao da sam bila :pivce:

:cao:

Aj mojne sad drvlje i kamenje po zenama. Kao da smo mi muskarci bolji. Licno sam to bezobrazno iskoriscavao kada sam znao da mogu da imam tu i tu tad i tad (tj. kad god zelim). Nije lepo, to stoji. Ali sigurno nije samo zenski trip. ;)

Brate jesam bolji.Tako se nikada nisam prema nekoj curi ponasao zato ne zelim ni sa druge strane da vidim tako nesto.

Ipak ima nas raznih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back