Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad smo dosli do ftva..andje kao parametra..sta je sledece..anoreksicnost..mislim ne pricamo o letenju na mars nego imamo dve slike..who cares za pozadinu ko su i sta su..manekenke se ne bave sportom ne bi li im se videli misici i to se vidi..odrzavaju liniju samo izgladnjiavanjem i zato sve visi..prva devojka je naslikana koliko je dobra i da nabaci 5 kg imace fit liniju..dakle nije poenta u tome vec da je manekenka ogromna..ogromna ramena..kukovi..jednolicne noge sa previse koze

Ne znam, ali meni je Sindi (kao nekadašnji top model) mnogo lepša i zgodnija od mnogih danas aktuelnih lepotica (pa i od Anđeline)!

Cindy+Crawford+Arriving+Birthday+Party+g66PRaiBfgEl.jpg

Nema veze s mozgom to što si rekao. Imam drugaricu koja izgleda eto tako kao 6-tica. Ima 29 godina. Šta ta sve pojede..kao mećava....niti je fizički nešto preterano aktivna niti daj bože, gliste i metilje nema...ali se uopšte ne goji preko mere.

Svasta pa ne kazem ja da ce se svaka ugojiti 100% nego bas to da visi ako nije aktivna..ok ima brz metabolizam al ovde pricamo o izgledu sta kome prija na oko

Svasta pa ne kazem ja da ce se svaka ugojiti 100% nego bas to da visi ako nije aktivna..ok ima brz metabolizam al ovde pricamo o izgledu sta kome prija na oko

Ne brate, nego si rekao da su podložne gojenju jer su debele u nogama. Nije to nikakvo merilo. Ima ih koje su tako gradjene da imaju debele noge pa ih imaju i nema tu bože pomozi, iako su po kilaži ispod proseka....na stranu to da l' je tebi lepa noga od vrapca ili noga od slona..:lol:

E pazi ovo..jedva se vidi razlika ali itekako je ima..3 5 i 6 su nevidjeno debele u nogama..vidi se da su podlozne gojenju i tu nema nazad
bikini-girls.jpg

Izraz neviđeno debele u nogama je ipak malo preteran,zar ne misliš?
Cela priča je krenula oko one prve slike gde je anoreksična devojka sa upalim obrazima i nožicama ko u rode. Za mene je to jednostavno deprimirajuće. Ove ovde(sve) su već bolje,uopšte nisu uporedive sa slikom koja je pokrenula temu.

Cela priča je krenula oko one prve slike gde je anoreksična devojka sa upalim obrazima i nožicama ko u rode. Za mene je to jednostavno deprimirajuće. Ove ovde(sve) su već bolje,uopšte nisu uporedive sa slikom koja je pokrenula temu.

Što bi rekla moja baba ARNE JE PRETERAN..ali dobro, pali se na koske čovek, ima nas razni'.

Ne razumem kako to tebi nisu uporedive?meni jesu..ima vitkih i debelih kao i u prvom primeru..ti ovde kazes da je rec o anoreksicnoj devojci..gde si to video ako je preteran izraz nevidjeno debele u nogama?posto ove jesu nevidjeno debele u nogama u odnosu na ostale 3 devojke i na neskladno telo..po rukama se lepo vidi..te noge pune sala bi doduse garderobom zamazale..el ne i mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back