Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I, da, kako uspevate da vam u svakoj obuci i svakim carapama, smrde noge, iako ih perete? kako? Nisam do sad imala ni 1 decka kom nisu smrdele noge... Tuga... I sto vas mrzi da kad udjete s posla u kucu odete u kupatilo i skinete garderobu, istusirate se na brzaka i svima lepo? I kako bre nosite iste farmerke 3 dana?

Znojenje nogu,misliš da vi mirišete na ruže kada skinete patike posle celog dana u njima :eek: Ovo drugo je stvar individualne higijene,ali gledaj većina nas se tušira barem jednom dnevno, a zamisli pre samo 50-tak godina kada je subota bila nacionalni dan za kupanje :mrgreen: Baš si neka zahtevna :rtfm:

Što se tiče farmerki ti misliš da je 3 dana puno :rotf: Da si ti meni živa i zdrava...

I, da, kako uspevate da vam u svakoj obuci i svakim carapama, smrde noge, iako ih perete? kako? Nisam do sad imala ni 1 decka kom nisu smrdele noge... Tuga... I sto vas mrzi da kad udjete s posla u kucu odete u kupatilo i skinete garderobu, istusirate se na brzaka i svima lepo? I kako bre nosite iste farmerke 3 dana?

haha pa jesi se zapitala da ti nije bas upala kasika u med..nemoj nas pitas kad si se sama tako usrecila:lol:zavisi od carapa i obuce..mislim to sam provalio jer leti ne nosim carape a itekako se znojim vozeci bajs..ali nema sanse da bazdi..stavim baby puder u patike

Molim muski svet da mi da ideju kako da se ratosiljam carapa koje ostaju svuda po kuci. Mislim, volim ga, al ne toliko da bi, kad udjem u kucu uzivala u miomirisima 3 pari carapa koje su SVUDA po stanu. Svadjala sam se, molila, kumila, ucenjivala se.om, spremala kolace ako ih skloni,i nista ne vredi.
Koje si argumente navodila u toku svih tih rasprava ? Verovatno ne one prave.
Kaži mu jasno i glasno da ti se počinje gaditi zbog toga. Da je jedna od stvari koje muškarac mora da ispuni da bi bio privlačan ženi - urednost. Objasni mu da je to isto kao kada bi se ti prestala depilirati ispod pazuha i po nogama, a možda i počela brkove da puštaš, da prdiš, i prestaneš da pereš zube. Pitaj ga kako bi se on osećao da mu kažeš da mu iz usta smrdi na trulež. Verovatno ne prijatno. A zašto ga onda nije briga što ostavlja da smrde čarape po kući ? To ga srozava i gadi u tvojim očima. Tako mu kaži.

Muškarci se više znoje, a obuća je često tvrđa i zatvorenija nego ženska, i po genetskom kodu imamo manje pari obuće nego žene. Kad se sve to sabere, eto odgovora.
Mi lakše podnosimo svoju nečistoću. Jednostavno možemo da je ignorišemo. Nekako se ta naša racionalnost i praktičnost provlači i kroz održavanje higijene , na primer "Mogao bih da se istuširam sada kad sam došao sa posla...ali možda ću do večeras još nešto da radim i da se nekako oznojim, pa bolje da odložim do večeras."
A ovo za farmerke tri dana - pa to je NIŠTA. Budi srećna ako te pantalone nisu očigledno prljave i uflekane. U stvari budi srećna ako gaće menja na tri dana.

Molim muski svet da mi da ideju kako da se ratosiljam carapa koje ostaju svuda po kuci. Mislim, volim ga, al ne toliko da bi, kad udjem u kucu uzivala u miomirisima 3 pari carapa koje su SVUDA po stanu. Svadjala sam se, molila, kumila, ucenjivala se.om, spremala kolace ako ih skloni,i nista ne vredi.

Jednostavno ih bacaj, kao sto ti rece Navar
Kad on do sada nije naucio da se carape ostavljaju u korpi za ves, neces ga ni ti nauciti

haha evo bas kad pitas malopre vidim jednu bivsu koja aj da kazemo da me tad povredila kad sam bio klinac..i onako pogledah je kako izgleda..propala u faci..ubucila se..pusi..ni na sta ne lici..ja reko de si..kaces ostavis pusenje..i smejem se..ona valjda udavi se u dimu nije ni stigla nesto kaze..mozda i jeste nisam cuo vec otiso..eto posledica i kako se odrazilo na moj zivot:lol:

govorite li "volim te", i ako da, da li zato što to stvarno mislite, ili iz nekih drugih razloga (i kojih?) ... ili ne govorite, i zašto ne?

Ne. Dobio sam toliko primjedbi od raznih djevojaka da sam "najneromanticniji" muskarac sto je za mene bio veliki kompliment. Rijetko kupujem poklone za rodjendan (skoro uvijek zaboravim datum, a kad se sjetim, onda uzmem koncentrat za pilice i sl.), cokoladu kupim (dok dodje do nje, ne izdrzim nego pozderem sve), njezne rijeci koristim ali samo za sebe. Jedino sam krajnje romantican kad je u pitanju veza samo za jedno vece, stvarno cudno. Sporo ali cvrsto je zagrlim, bas onako filmski, osinem je prodornim ali toplim pogledom, meko zagrizem donju usnu i kazem drhtavim glasom da je volim cijelim svojim bicem.

dragi moji muskarci,zelim vam lep pocetak dana sa osmehom koji treba da bude na vasim licima

189415_145742325492523_100001702689210_323089_6784126_n.jpg

:zcepanje:

Je l se meni cini ili na ,,Krstarici `` ima jako malo muskaraca? Ili vecina ne dolazi na ovaj podforum, vec je na forumima kao sto su automobili, politika, kompjuteri, erotika, itd..?

Da, na Krstarici ima manje muškaraca nego žena.
Doduše verovatno ih ima više nego što ti se čini, ali u principu manje pišu, nemaju mišljenju na svaku temu, ne moraju svakome da odgovore, ne smatraju bitnim da obaveste javnost o tome šta su upravo uradili i slično.

Sa druge strane, pošto su žene procentualno u većem broju, više dolazi do izražaja kada jedan deo njih ima agresivan nastup ili forsira priče koje muškom polu nisu interesantne, ili muškarce isključuju iz svojih diskusija, pa se onda oni ne smatraju dobrodošlim da prozbore koju reč. Samim tim se i ne oglašavaju te ne možeš da registruješ njihovo prisustvo.

Od podforuma koje si navela jedino je Politika relevantan po broju diskutanata, a ovi ostali su prilično zapostavljeni tako da to nije pokazatelj ravnopravnog broja pripadnika oba pola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back