Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad vam proradi stid ?

Kad u prodavnici hocu da platim sa karticom, a onaj ****** palac nece da primi karticu...a iza tebe svi bulje poniznim pogledom u mene, kao na najveceg olosa, kao "nema pare, a kupovao bi". Dodje mi da ih odvucem u banku i kazem liku na salteru: "dede, drzi ovu karticu...sta pise, koliko ima para?".

Jebbo mater, pocnem svaki put da se znojim, a nekad i crvenim, kad uletim u ovu situaciju. :rumenko:

Kad u prodavnici hocu da platim sa karticom, a onaj ****** palac nece da primi karticu...a iza tebe svi bulje poniznim pogledom u mene, kao na najveceg olosa, kao "nema pare, a kupovao bi". Dodje mi da ih odvucem u banku i kazem liku na salteru: "dede, drzi ovu karticu...sta pise, koliko ima para?".

Jebbo mater, pocnem svaki put da se znojim, a nekad i crvenim, kad uletim u ovu situaciju. :rumenko:
E tako ti i treba !!! Kad bi ti znao koliko mene , koji plaćam kešom (bez obzira na cenu:cool:) nervira kada u samoposluzi ,
pazi - u samoposluzi , neko izvuče karticu, pa krene u celu onu šugavu proceduru kuckanja brojeva, potpisivanja računa, čekanja da se sve to protera kroz taj "superbrzi" sistem...

moze li neko od muskih,naravno,da mi odgovori sta kazete kad vidite zenu koja zna da barata oko struje,vodoinstalacija i ostalih kucnih poslova?da li je po vama takva zena izgubila deo zenstvenosti ili ne?
Ne, ta činjenica da žensko ume da se snađe u "muškim" poslovima mi ne čini žensko manje ženstvenom. Baš je nevažno. Moglo bi samo da me motiviše da ja uzmem da uradim nešto, da ne bih ispao lenjivac prema njoj.

Sta znaci kad pogledate devojku i kad se stalno gledate sa njom, jel to znaci nesto vama ? ili samo gledate zato sto ona gleda :rumenko:
Uglavnom znači da nam se dopada i da želimo kontakt, i pitanje je lične hrabrosti ko će taj pogled da nadoveže u prilaženje i "Zdravo, ja sam..." , a ko će da skrene pogled i ništa ne uradi nadajući se da će druga strana da priđe.

sta ne zaboravljate?
Uvrede, povrede, greške, blamove...uglavnom isto što i žene, samo je pitanje šta je za nas uvreda, povreda, greška, blam...

Mislite li da brkovi cine muškarca ?
Da smo na bliskom istoku, definitivno. Ovako stvar je apsolutno individualna sa estetske tačke gledišta, dok je tradicionalistički pogled "brkovi cine muškarca" potpuno prevaziđen - čak smešan i sa kontraefektom.

kad vam proradi stid ?
kad se pokažemo nedoraslim nekoj situaciji, pred svedocima ali i bez svedoka.

Moram da zanam
da li i kada ukljucite gornji mozak :?::?::?:
U kojoj godini zivota :?::?::?:
Gornji mozak uvek radi. Pravi odgovor na tvoje pitanje je da u jednom momentu, u zavisnosti od iskustva i karaktera, osoba/muškarac nauči da prepozna i toleriše različite poglede na svet , pa upada u manje neslaganja sa drugima/ženama.

Muskarciii

Vase omiljeno mesto ili prostor za sex....
Bilo gde

Kakav grah volite , m?
Misliš pasulj ? Bilo kakav pod uslovom da je ukusan: može čorbast, može gušći, može i pečen(mi Srbi takav zovemo prebranac)

Kako gledate na prijateljice svojih odabranica ?
kao na bilo koje drugo žensko telo, ovaj... htedoh reći žensko biće.

Sto nas bre stalno kulirate?
na čije kuliranje se odnosi tvoje pitanje ? na muškarce sa kojim si u vezi ili one nepoznate koje vidiš kad izađeš uveče ? ako misliš na one sa kojima si u vezi, onda pogledaj sledeći odgovor (jedan pasus ispod ove rečenice) , a ako misliš na one u gradu, pogledaj gore odgovor na pitanje o pogledima.

Mene zanima kako ovaj moj moze da cuti i bledo me gleda dok ja drecim i kidam svoje zivce, i nerviram se, a on samo blene i uopste ne kapira sta ja zelim da kazem...
muškarci su pretežno racionalni i imaju tendenciju da nemaju histerične izlive. dok ti pokušavaš da u histeričnom izlivu uobličiš to što hoćeš da kažeš, on čeka da završiš pa da pokuša na racionalan način da shvati problem, i pokuša da nađe rešenje.

Volite li vise da vas zavode ili da vi zavodite?
svejedno, ne volim kada se previše davi sa time.

da li trpite druge muškarce u blizini vaše devojke/žene/šta god?
ako ne, zašto ne, i kako se "borite" protiv toga?
ne opterećujem se time. šta bih mogao da uradim ako se "moja" devojka odluči za drugoga ? da je vežem za krevet ?

to sam i ja rekla... a onda je usledilo - hoću da situacije za upoznavanje nekog drugog svedem na minimum
i šta sad? :neutral:
Čekaj malo, to ti je rekao tvoj vlasnik, ovaj... dečko/čo'ek ?!?! "Tražim od tebe, ženo, da svedeš na minimum situacije za upoznavanje nekog drugog !" ???
Da se slučajno ne zove Ahmed, i odrastao negde između Ankare i Kabula ? Jel ti dobro stoji burka ? Teraj bre tu bolest iz svog života. Koliko od takvih izjava ima do prvog šamara ?

Čekaj malo, to ti je rekao tvoj vlasnik, ovaj... dečko/čo'ek ?!?! "Tražim od tebe, ženo, da svedeš na minimum situacije za upoznavanje nekog drugog !" ???
Da se slučajno ne zove Ahmed, i odrastao negde između Ankare i Kabula ? Jel ti dobro stoji burka ? Teraj bre tu bolest iz svog života. Koliko od takvih izjava ima do prvog šamara ?

pusti sad mene, niti sam to ja, niti sam ja tema :D
nego, da li to popravljivo? :D

pusti sad mene, niti sam to ja, niti sam ja tema :D
nego, da li to popravljivo? :D
otkud znam! sve zavisi od konteksta: starost, ozbiljnost dotadašnjeg odnosa, kulturno obrazovni nivo partnera i okoline...
Jednostavno, ako je to neko ponašanje koje u vezu unosi odnos ultimatuma , gde slabiji partner (u većini slučajeva žensko) trpi strah i strepnju od manje ili više izvesne fizičke kazne,
to je alarm za prekidanje takvog odnosa.
Čak i da je to samo neki mali izraz ljubomore, od inače finog i obrazovanog čoveka/mladića , na to treba ići direktnim suprotstavljanjem, to jest raditi upravo suprotno, izazvati ga ,
sa namerom da ili "preboli" taj svoj kompleks, ili da se pokaže do kraja u toj svojoj ljubomori (ili bilo kojem drugom nestabilnom stanju) , što će biti jasan znak za prekidanje bolesne veze sa nestabilnim i potencijalno nasilnim čovekom.
Ako je u pitanju klinčadija, gde je dečko prekjuče počeo da drka, a juče su se smuvali, pa on sada glumi nešto što je čuo od starijeg brata koji u avgustu završava srednju školu, tu već ima šanse za prevaspitavanje jer tek treba da porastu, ali i tu treba voditi računa da ne dođe do goreopisanog odnosa i nasilja.

mogu da zamislim, totalno te razumem , ja bi u zemlju propala :rumenko:

pa jeste zbilja neprijatno
:hvala:

Molim muski svet da mi da ideju kako da se ratosiljam carapa koje ostaju svuda po kuci. Mislim, volim ga, al ne toliko da bi, kad udjem u kucu uzivala u miomirisima 3 pari carapa koje su SVUDA po stanu. Svadjala sam se, molila, kumila, ucenjivala se.om, spremala kolace ako ih skloni,i nista ne vredi.

I, da, kako uspevate da vam u svakoj obuci i svakim carapama, smrde noge, iako ih perete? kako? Nisam do sad imala ni 1 decka kom nisu smrdele noge... Tuga... I sto vas mrzi da kad udjete s posla u kucu odete u kupatilo i skinete garderobu, istusirate se na brzaka i svima lepo? I kako bre nosite iste farmerke 3 dana?

I, da, kako uspevate da vam u svakoj obuci i svakim carapama, smrde noge, iako ih perete? kako? Nisam do sad imala ni 1 decka kom nisu smrdele noge... Tuga... I sto vas mrzi da kad udjete s posla u kucu odete u kupatilo i skinete garderobu, istusirate se na brzaka i svima lepo? I kako bre nosite iste farmerke 3 dana?

kupi mu onaj sprej za obuću, Šolov, odličan je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back