Kad u prodavnici hocu da platim sa karticom, a onaj ****** palac nece da primi karticu...a iza tebe svi bulje poniznim pogledom u mene, kao na najveceg olosa, kao "nema pare, a kupovao bi". Dodje mi da ih odvucem u banku i kazem liku na salteru: "dede, drzi ovu karticu...sta pise, koliko ima para?".
Jebbo mater, pocnem svaki put da se znojim, a nekad i crvenim, kad uletim u ovu situaciju.
E tako ti i treba !!! Kad bi ti znao koliko mene , koji plaćam kešom (bez obzira na cenu

) nervira kada u samoposluzi ,
pazi -
u samoposluzi , neko izvuče karticu, pa krene u celu onu šugavu proceduru kuckanja brojeva, potpisivanja računa, čekanja da se sve to protera kroz taj "superbrzi" sistem...
moze li neko od muskih,naravno,da mi odgovori sta kazete kad vidite zenu koja zna da barata oko struje,vodoinstalacija i ostalih kucnih poslova?da li je po vama takva zena izgubila deo zenstvenosti ili ne?
Ne, ta činjenica da žensko ume da se snađe u "muškim" poslovima mi ne čini žensko manje ženstvenom. Baš je nevažno. Moglo bi samo da me motiviše da ja uzmem da uradim nešto, da ne bih ispao lenjivac prema njoj.
Sta znaci kad pogledate devojku i kad se stalno gledate sa njom, jel to znaci nesto vama ? ili samo gledate zato sto ona gleda
Uglavnom znači da nam se dopada i da želimo kontakt, i pitanje je lične hrabrosti ko će taj pogled da nadoveže u prilaženje i "
Zdravo, ja sam..." , a ko će da skrene pogled i ništa ne uradi nadajući se da će druga strana da priđe.
Uvrede, povrede, greške, blamove...uglavnom isto što i žene, samo je pitanje šta je za nas uvreda, povreda, greška, blam...
Mislite li da brkovi cine muškarca ?
Da smo na bliskom istoku, definitivno. Ovako stvar je apsolutno individualna sa estetske tačke gledišta, dok je tradicionalistički pogled "
brkovi cine muškarca" potpuno prevaziđen - čak smešan i sa kontraefektom.
kad se pokažemo nedoraslim nekoj situaciji, pred svedocima ali i bez svedoka.
Gornji mozak uvek radi. Pravi odgovor na tvoje pitanje je da u jednom momentu, u zavisnosti od iskustva i karaktera, osoba/muškarac nauči da prepozna i toleriše različite poglede na svet , pa upada u manje neslaganja sa drugima/ženama.
Muskarciii
Vase omiljeno mesto ili prostor za sex....
Bilo gde
Misliš pasulj ? Bilo kakav pod uslovom
da je ukusan: može čorbast, može gušći, može i pečen(mi Srbi takav zovemo
prebranac)
Kako gledate na prijateljice svojih odabranica ?
kao na bilo koje drugo žensko telo, ovaj... htedoh reći žensko biće.
Sto nas bre stalno kulirate?
na čije kuliranje se odnosi tvoje pitanje ? na muškarce sa kojim si u vezi ili one nepoznate koje vidiš kad izađeš uveče ? ako misliš na one sa kojima si u vezi, onda pogledaj sledeći odgovor (jedan pasus ispod ove rečenice) , a ako misliš na one u gradu, pogledaj gore odgovor na pitanje o pogledima.
Mene zanima kako ovaj moj moze da cuti i bledo me gleda dok ja drecim i kidam svoje zivce, i nerviram se, a on samo blene i uopste ne kapira sta ja zelim da kazem...
muškarci su pretežno racionalni i imaju tendenciju da nemaju histerične izlive. dok ti pokušavaš da u histeričnom izlivu uobličiš to što hoćeš da kažeš, on čeka da završiš pa da pokuša na racionalan način da shvati problem, i pokuša da nađe rešenje.
Volite li vise da vas zavode ili da vi zavodite?
svejedno, ne volim kada se previše davi sa time.
da li trpite druge muškarce u blizini vaše devojke/žene/šta god?
ako ne, zašto ne, i kako se "borite" protiv toga?
ne opterećujem se time. šta bih mogao da uradim ako se "moja" devojka odluči za drugoga ? da je vežem za krevet ?