crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Zasto mislite da lepe zene moraju da se puno zalazu da bi odrzavale lepotu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u tom slucaju..ako se ne trazi cemu manikir pedikir solarijum teretana garderoba sminka kratka suknja i dekolte...Hmmm ovo mu dodje tacno, ali opet je polaziste u onima koji serviraju cak ni kad se ne trazi.
o novom hitu jelene karleuse?u pravu si za licnost takvih riba, msm postavlja se pitanje o cemu zapravo sa njom i moze da se pricha? Njoj se chitav zivot svodi na 3 procesa, odrzavanje ljepote (teretana, solarijum..), pokazivanje ljepote (izlasci u grad, provod), i koriscenje ljepote (fudbaler, krimos, vaterpolista, a na kraju krajeva i brak....)

o novom hitu jelene karleuse?![]()

zato sto je ocigledno..s jedne strane..s druge retke su one koje jesu lepe ali se ne opterecuju time..Zasto mislite da lepe zene moraju da se puno zalazu da bi odrzavale lepotu?![]()
nisi..ako imas lovu..xaxaxaxa, ja ne znam koji je novi hit te pjevacice, jel to znaci da sam ja u startu otpisan?![]()
Zasto mislite da lepe zene moraju da se puno zalazu da bi odrzavale lepotu?![]()
)svaki muskarac se plasi lijepe zena ako je i malo zaljubljen u nju, neki to samo umiju dobro da sakriju, ali mislim da taj strah nestaje vremenom ili zblizavanjem
sto se tice uspjesnih zena, ja stvarno ne znam koje su to uspjesne zene, ako se misli na uspjesne u smislu da su popularne od njih se ne treba plasiti - vec bjezati ako nisi i ti popularan, a ako se misli na imucne zene koje nisu popularne, od njih se definitivno ne treba plasiti i jos ako muskarac nije imucan postoji vjerovatnoca da mu je to samo + kod nje
btw Nina, imas najljepse ime svih vremena![]()
A zasto se uzvrpoljite u prisustvu lepe zenske osobe cak i kad niste zaljubljeni u nju, nego u nekog drugog? Da li ste vi svesni koliko vam ta uzvrpoljenost i pometnja u prisustvu lepote oduzima na muzhevnosti i pozeljnosti? Ima li neko recept kako se lepota moze iskulirati? Znam pouzdano da postoje muskarci koji ni ne obrate paznju na lepotu zene ili bar to ne pokazu onako kao mnogi drugi koji u njenom prisustvu izigravaju pogubljene budale i takvima se divim i privlace time cak i kada su neugledni. Postoji li mogucnost da i vi ostali bar formalno sebe disciplinujete na taj nacin i da ostanete svoji u prisustvu lepih zena?
a ovo u praxi bezbroj puta dokazano dovodi do "just friends" odnosa..i usresredice se na njene druge kvalitete

Nema razliqe.Zanima me...
Zasto postoji razlika kada zena ima vise sexualnih partnera i to kada ima muskarac?
Za zenu tada kazu *****,a za muskarca frajercina...
Nikada mi to nije bilo jasno,pa zar mi ne uzivamo podjednako...koja je razlika...
Qiselo voce.Plashimo se da joj pridjemo a onda lupimo etiqetu da bi priqrili nashu slabost.zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?
Zanima me...
Zasto postoji razlika kada zena ima vise sexualnih partnera i to kada ima muskarac?
Nikada mi to nije bilo jasno,pa zar mi ne uzivamo podjednako...koja je razlika...

ili je sve to neka vrsta..kompenzacije..mislim taj dupli standard.., pa ti sad vidi sta je bolje.![]()
ili je sve to neka vrsta..kompenzacije..mislim taj dupli standard..
prisutan je na obe strane..
zanimljiv je taj fenomen i uopste nije objasnjen
ovo je mozda kljucna falinka cele price..a zene vise cene muskarca koji je bio sa mnogo zena jer osecaju da je to muskarac viseg statusa koji im moze ponuditi vecu sigurnost i bolji zivot, .
a zene vise cene muskarca koji je bio sa mnogo zena jer osecaju da je to muskarac viseg statusa koji im moze ponuditi vecu sigurnost i bolji zivot, ]
tako je...![]()
Zanima me...
I zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?
Namerno sam ove dve stavke stavila u paralelu!
Zanima me...
I zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?
Namerno sam ove dve stavke stavila u paralelu!

mada..
zene se navodno dele u 5 grupa
1. nevina...ne da nikom
2. devojka..da samo momku
3. supruga..da samo muzu i ljubavniku
4. q rva...da svima
5. prokleta q rva...da svima samo meni ne...
![]()