Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zenska lepota ponekad zna da poptuno upropasti licnost svoje vlasnice.
Kad ti bez ikakvog napora i truda sa tvoje strane, svi padaju pod noge, tretiraju te kao retku dragocenost i spremni su na svakakva ponizenja da bi bili pored tebe....neke zene to ume da upropasti kao licnosti.
Stoga i lepotu treba znati izneti, jer koliko je dar, toliko ume da bude i teret koji nije za svacija pleca
(da ne kazem prsa :mrgreen:)

svaki muskarac se plasi lijepe zena ako je i malo zaljubljen u nju, neki to samo umiju dobro da sakriju, ali mislim da taj strah nestaje vremenom ili zblizavanjem
sto se tice uspjesnih zena, ja stvarno ne znam koje su to uspjesne zene, ako se misli na uspjesne u smislu da su popularne od njih se ne treba plasiti - vec bjezati ako nisi i ti popularan, a ako se misli na imucne zene koje nisu popularne, od njih se definitivno ne treba plasiti i jos ako muskarac nije imucan postoji vjerovatnoca da mu je to samo + kod nje

btw Nina, imas najljepse ime svih vremena :)

Hvala...

mozda sam upoptrebila pogresan izraz .uspesne..pre sam mislila sposobne ..
ono da nemaju dve leve ruke i noge i da misle svojom glavom

A zasto se uzvrpoljite u prisustvu lepe zenske osobe cak i kad niste zaljubljeni u nju, nego u nekog drugog? Da li ste vi svesni koliko vam ta uzvrpoljenost i pometnja u prisustvu lepote oduzima na muzhevnosti i pozeljnosti? Ima li neko recept kako se lepota moze iskulirati? Znam pouzdano da postoje muskarci koji ni ne obrate paznju na lepotu zene ili bar to ne pokazu onako kao mnogi drugi koji u njenom prisustvu izigravaju pogubljene budale i takvima se divim i privlace time cak i kada su neugledni. Postoji li mogucnost da i vi ostali bar formalno sebe disciplinujete na taj nacin i da ostanete svoji u prisustvu lepih zena?

Nema muskarca koji nece primetiti lepu zenu i obrnuto..u to sam se uverila hiljadu puta do sada.
samo muskarac sa iskustvom i siguran u sebe, ponasace se kao da je to poslednja njemu bitna stvar na svetu
( a jeste im bitna lepota i to je prvo sto primete kod zene)..i usresredice se na njene druge kvalitete

Zanima me...
Zasto postoji razlika kada zena ima vise sexualnih partnera i to kada ima muskarac?
Za zenu tada kazu *****,a za muskarca frajercina...
Nikada mi to nije bilo jasno,pa zar mi ne uzivamo podjednako...koja je razlika...
I zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?
Namerno sam ove dve stavke stavila u paralelu!

Zanima me...
Zasto postoji razlika kada zena ima vise sexualnih partnera i to kada ima muskarac?
Nikada mi to nije bilo jasno,pa zar mi ne uzivamo podjednako...koja je razlika...
Nema razliqe.
zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?
Qiselo voce.Plashimo se da joj pridjemo a onda lupimo etiqetu da bi priqrili nashu slabost.

Zanima me...

Odlicna paralela i da, upravo je tako. Za zene i muskarce vaze dupli standardi, a zasto je tako, nemam pojma.
Mogu ti samo reci da je zena koja je imala vise partnera nepozeljna i da mi muski na broj partnera kod zene gledamo kao na kilometrazu kod auta, sto manje to bolje, a kad je novo, onda je najbolje. Nemoj me pitati da ti objasnim jer ne znam ni sam zasto je tako.

Sa druge strane zene mnogo vise cene muskarce koji imaju mnogo iskustva, a bukvalno preziru neiskusne. Sto vise to bolje. To sam nazalost u mladosti osetio na svojoj kozi. Prva devojka koju sam poljubio je brzo izgubila interesovanje za mene jer sam bio nervozan i uzbudjen, a prva koju sam je*o je isto tako brzo izgubila interesovanje jer ona ne moze da bude uciteljica, kako je rekla. I jednu i drugu 'vestinu' sam savladao vrlo brzo, ali zbog same cinjenice da se nisam rodio naucen, bio sam odbacen, pa ti sad vidi sta je bolje. :rtfm:

ili je sve to neka vrsta..kompenzacije..mislim taj dupli standard..
prisutan je na obe strane..
zanimljiv je taj fenomen i uopste nije objasnjen

Pa, pazi verovatno ima svoj razlog. Muskarci vise cene zenu koja im moze ponuditi ekskluzivnost fizickog kontakta i seksa jer zele da budu sigurni da je njihovo potomstvo zaista njihovo, a zene vise cene muskarca koji je bio sa mnogo zena jer osecaju da je to muskarac viseg statusa koji im moze ponuditi vecu sigurnost i bolji zivot, ali to je vec domen evolutivne psihologije koju ne obozavam jer je pseudonaucna i prilicno pojednostavljuje stvari. Medjutim samo objasnjenje nije toliko bitno jer neke razlike izmedju polova se jednostavno moraju prihvatiti. To je tako, tako je uvek bilo i tako ce i biti.

Moja poenta bila je da dupli standardi nisu nekakva nepravda i rezultat tlacenja ovog ili onog pola, vec rezultat razlicitosti izmedju polova. Muskarci i zene jednostavno su drugaciji i vole razlicite stvari. Zene jednostavno vole muskarce koji su imali dosta zena, a muskarci jednostavno ne vole zene koje su imale dosta muskaraca. Bez obrzira na to kako objasnjavamo uzroke toga, to je tako, i niko im to nije nametnuo.

Zanima me...
I zasto muskarci kada vide zenu koja je uspesna,koja drzi do sebe,obrazovana,nadasve sexy,dama...iako je ne vidjaju sa drugim muskarcima,niti imaju osnova zasto i tu zenu nazivaju "ma *****" ?

zato sto je to jednostavno priroda tako nametnula, u ranim stadijumima razvoja covjeka kada su i covjek i zena intelektualno bili na vrlo niskom nivou, nije bilo razlike ni u cemu, sem jedne stvari a to je prirodna snaga muskarca, muskarac je bio u pravu i onda kad nije, i onda tako vremenom i evolucijom se stvorila i razlika izmedju njih sto je dovelo danas da je nama nametnuto i usadjeno - ukorenjeno to razmisljanje da se zene koje to rade takvima i nazivaju. Ali kad malo bolje razmislis i jeste tako, sama si pomenula muskarac kada spava sa nekoliko zena on je frajer, u samoj recenici si dala i odgovor, nije spavao sa kravama - vec sa zenama, zato su one....
zatim priroda je i u samom cinu sexa napravila razlike, muskarac je taj koji radi, taj koji je dominantan, sex traje i onoliko koliko muskarac moze...i fiziologija polova je isto takva da je naklonjena muskom rodu, a na kraju krajeva ne kaze zena "sinoc sam j..... jednog lika" nego muskarac "sinoc sam j..... jednu ribu"
to je tako jednostavno prirodno ali ne brini se, nije ni vas priroda postedela vama je dala neke druge prednosti...

ovde opet moram da iznesem osnovni postulat..laz obmana i prevara postoje samo u ljudskim glavama..i zanovane su na ljudskim uverenjima da bi laz stekla postojanje ljudu moraju da veruju u nju..a ljudi ce poverovati iz dva razloga..zato sto hoce/zele da ta laz bude istina ili zato sto se plase da ta laz moze biti istina..
i onda imamo .. a na bazi gore iznesenog uverenja zena u prethodnim postovima..takvi muskarci..i ako se ozene sa nekom pre ili kasnije je ostave zarad neke ..mladje i lepse..tako da ta sigurnost koju navodno ti muskarci ulivaju je jedna velika zenska samoobmana..koju tek poneka shvati..i to obicno kasno..

i to je glavni razlog sto muskarci ne vole zene koje imaju puno partnera..

Zanima me...

zato sto su u takvim situacijama nemocni i ljubomorni
oni ne mogu da prihvate da su zene u necemu osim
u majcinstvu bolje od njih i uspesnije...
onda je najlakse reci za zenu ..pusti kurvu...
sto se tice broja partnera..je krajnje licemerno
pri tom oni zaboravljaju se niko nije naucen rodio
i da se iskustvo stice praksom..:rotf:
ne mogu a da se ne smejem u isto vreme i ne nasalim
mislim stvarno muskarci .sta vi vise hocete..od zene
da bude majka..domacica..dama i k.urva..sve u isto vreme.
a da vam bude nevina..pa ne moze to tek tako...kada sam rekla
nevina..mislila sam na nevinost u svemu..sexualna nevinost je
tu najmanji problem..kome je to danas bitno..valjda je bitnije
kakv je ko od nas covek i karakter

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back