Kad nam je ona majka ili sestra.
Greška! Ja vidiš nikada nisam lagala svog dečka/muža. Ali decu lažem i to baš! Kako?
Pa, recimo, one dobronamerne laži koje će moje sinove sačuvati celim, u jednom komadu, zdravim... Roditeljsko laganje. Preventivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad nam je ona majka ili sestra.
zasto kad tvrdimo pazar vi ste super napaljeni a kad odmah kazemo sta zelimo onda brzo gubite interesovanje
zasto jurcate za kuckama a normalne zene(ne kazem dobrice,nego normalne) ostavljate na strani
Zašto muškarci ne znaju da prihvate NE!

Kad i kako znate da mozete da verujete zeni?
Kako osvojiti dečka koji ne čini prvi korak i naterati ga da čini prvi korak???![]()

Kako shvatiti kad muškarac na ozbiljna pitanja odgovara šalom koja ponekad zvuči i morbidno?
Zašto muškarci ne znaju da prihvate NE!

Da li volite mladje devojke,od sebe,ili ipak starije?
Odnosno,koja je granica u godinama do koje biste isli,da devojka bude mladja od vas?ili obrnuto....
Nek svako iznese svoje misljenje........a ne da generalizujemo...
Qad se nalazim u situaciji da nemam vremena da razmishljam,mahinalno...nishta ciljano i sa namerom.Lazz sluzzi da bih dobio vreme i nishta vishe.Da vas pitam:
U kojim situacijama lazete..?
Ta granica se menja sa godinama.Teshqo je biti pametan qad ispred sebe imash zzenu qoja je zainteresovana za tebe i sigurna shta hoche a uz to ti se jaqo dopada.I teshqo je otqachiti aqo je vidzash svaqi dan,recimo na poslu ili u qomshiluqu.Da li volite mladje devojke,od sebe,ili ipak starije?
Odnosno,koja je granica u godinama do koje biste isli,da devojka bude mladja od vas?ili obrnuto....
Da li volite mladje devojke,od sebe,ili ipak starije?

Ne.Priroda je odredila da budemo taqvi qaqvi smo i ne treba ichi protiv nje.Da li u dubini duše želite da ste vi nežnija bića?
Meni je uvek uredno, a sudove posto skoro i ne jedem kod kuce perem retko i to preko masine za sudove.
Volim da kuvam (obicno vikendom) i smatram da su muskarci neuporedivo bolji kuvari od zena, izuzev mozda kada su u pitanju kolaci i torte.![]()
Hmmm...istina je da sam sebi uveq spremio jelo po svom uqusu i nisam morao da se pogledam u ogledalo i zahvaljujem.Meni je uvek uredno, a sudove posto skoro i ne jedem kod kuce perem retko i to preko masine za sudove.
Volim da kuvam (obicno vikendom) i smatram da su muskarci neuporedivo bolji kuvari od zena, izuzev mozda kada su u pitanju kolaci i torte.![]()

Kuvanje je vestina..ne bih je vezivala za pol...
i kao da ste savrseni..vi muskarci..niste....
Da li u dubini duše želite da ste vi nežnija bića?
Da li u dubini duše želite da ste vi nežnija bića?
Da vas pitam:
U kojim situacijama lazete..?
Ne nego qad postavljate dosadna i nama nebitna pitanja,da vas sqinemo...mislim da muskarci lazu kada im je ugrozena uslovno receno dominantnost, kada misle da ne drze sve pod kontrolom
Sa zzenama nema pravila aqo nisu zainteresovane u startu,odhebu te i tachqa.Nema pravila ni qad su zainteresovane a pogotovo nemamo pojma shta u tom momentu vide u nama.Uvek postoje neka nepisana pravila kojih čovek nastoji da se drži ne bi li sve teklo bez suvišnih komplikacija. Posebno su prisutna u socijalnim kontaktima.
E, sad: koja "pravila" poštujete kad upoznate devojku s kojom biste da uđete u neku priču, tj. emotivnu vezu ili kres šemu? I, razlikuju li se "pravila" interakcije u odnosu na želje koje imate prema devojci?
Sa zzenama nema pravila aqo nisu zainteresovane u startu,odhebu te i tachqa.Nema pravila ni qad su zainteresovane a pogotovo nemamo pojma shta u tom momentu vide u nama.

Ne postoji samo SEX.Sex ide u paqetu sa nechim shto nam se obichno ne dopada...qo voli neq' izvoli.OK, zivot nema pravila
Ali, pravila neka dodju (ako vas nisu odeble u startu) kad hocete da saznate sta vide, koliko su zainteresovane... Ono tipa - kad traziti br.tel, kad zvati, kad kulirati, koliko se udubljivati ako hoces samo seks... i sl... Kako ide vecita igra?