Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto muškarci ne znaju da prihvate NE!

Muskarci su veoma komplikovani i potrebno je ne samo lukavo politicko manevrisanje nego i potpora neke visokomoralne filozofije. Preporucujem Gandijevu skolu i princip "tvrda kao dijamant i njezna kao cvijet", te primjenu nepokolebljive satyagrahe (sanskritski: cvrstina u istini).

Ako sve ovo ne upali onda je najbolje da mu pokazes sise i brzo ce popustiti jer pokazivanje sisa je isto kao i princip bozanstvene "ahimse" (nepovredivost svih zivih bica, preko sise cvrst i i odlucan muskarac se automatski pretvara u bebu) i tako ce postati samo jedan mali, slatki, bespomocni smrtnik...

:rtfm:

Kad i kako znate da mozete da verujete zeni?

Nikad. Ali ako je u pitanju veoma ozbiljna veza onda mushkarac moze samo da spusti zidove i da se nada da ce zena to da ceni dovoljno da ga ne povredi namerno! :D

Kako osvojiti dečka koji ne čini prvi korak i naterati ga da čini prvi korak??? :D

Hm... Ako si njegov tip fizichki onda je dovoljno da mu kazesh "Cao."... Ako to ne uspe onda je ili previshe uobrazen ili nema muda da proba da te osvoji. :P

Kako shvatiti kad muškarac na ozbiljna pitanja odgovara šalom koja ponekad zvuči i morbidno?

To zavisi od mushkarca... Na primer ja se chesto shalim, ali kad me neko pita ozbiljno pitanje ja odgovorim ozbiljno... Mushkarac koji na ozbiljna pitanja odgovara shalom je, kako bi moji ortaci rekli, retard (ili debil... ili budala).

Zašto muškarci ne znaju da prihvate NE!

Ja kad devojku pitam da li voli komedije, a ona odgovori NE, ja prihvatim taj odgovor u potpunosti.

Da vas pitam:

U kojim situacijama lazete..?
Qad se nalazim u situaciji da nemam vremena da razmishljam,mahinalno...nishta ciljano i sa namerom.Lazz sluzzi da bih dobio vreme i nishta vishe.
Da li volite mladje devojke,od sebe,ili ipak starije?:think:
Odnosno,koja je granica u godinama do koje biste isli,da devojka bude mladja od vas?ili obrnuto....:hvala:
Nek svako iznese svoje misljenje........a ne da generalizujemo...
Ta granica se menja sa godinama.Teshqo je biti pametan qad ispred sebe imash zzenu qoja je zainteresovana za tebe i sigurna shta hoche a uz to ti se jaqo dopada.I teshqo je otqachiti aqo je vidzash svaqi dan,recimo na poslu ili u qomshiluqu.

Da li volite mladje devojke,od sebe,ili ipak starije?:think:
Odnosno,koja je granica u godinama do koje biste isli,da devojka bude mladja od vas?ili obrnuto....:hvala:
Nek svako iznese svoje misljenje........a ne da generalizujemo...

Mora biti 30 godina starija, cisto zbog cvrsto ukorijenjene fiksacije iz djetinjstva zbog majke.
Mora da ima velike sise i neobrijano, znas, vec sta... dlake ispod pazuha, isto kao njemacke turistkinje iz pedesetih...

Meni je uvek uredno, a sudove posto skoro i ne jedem kod kuce perem retko i to preko masine za sudove.
Volim da kuvam (obicno vikendom) i smatram da su muskarci neuporedivo bolji kuvari od zena, izuzev mozda kada su u pitanju kolaci i torte. :mrgreen:
Hmmm...istina je da sam sebi uveq spremio jelo po svom uqusu i nisam morao da se pogledam u ogledalo i zahvaljujem.:hahaha:

Uvek postoje neka nepisana pravila kojih čovek nastoji da se drži ne bi li sve teklo bez suvišnih komplikacija. Posebno su prisutna u socijalnim kontaktima.

E, sad: koja "pravila" poštujete kad upoznate devojku s kojom biste da uđete u neku priču, tj. emotivnu vezu ili kres šemu? I, razlikuju li se "pravila" interakcije u odnosu na želje koje imate prema devojci?

Uvek postoje neka nepisana pravila kojih čovek nastoji da se drži ne bi li sve teklo bez suvišnih komplikacija. Posebno su prisutna u socijalnim kontaktima.

E, sad: koja "pravila" poštujete kad upoznate devojku s kojom biste da uđete u neku priču, tj. emotivnu vezu ili kres šemu? I, razlikuju li se "pravila" interakcije u odnosu na želje koje imate prema devojci?
Sa zzenama nema pravila aqo nisu zainteresovane u startu,odhebu te i tachqa.Nema pravila ni qad su zainteresovane a pogotovo nemamo pojma shta u tom momentu vide u nama.

Sa zzenama nema pravila aqo nisu zainteresovane u startu,odhebu te i tachqa.Nema pravila ni qad su zainteresovane a pogotovo nemamo pojma shta u tom momentu vide u nama.

OK, zivot nema pravila :)

Ali, pravila neka dodju (ako vas nisu odeble u startu) kad hocete da saznate sta vide, koliko su zainteresovane... Ono tipa - kad traziti br.tel, kad zvati, kad kulirati, koliko se udubljivati ako hoces samo seks... i sl... Kako ide vecita igra?

OK, zivot nema pravila :)

Ali, pravila neka dodju (ako vas nisu odeble u startu) kad hocete da saznate sta vide, koliko su zainteresovane... Ono tipa - kad traziti br.tel, kad zvati, kad kulirati, koliko se udubljivati ako hoces samo seks... i sl... Kako ide vecita igra?
Ne postoji samo SEX.Sex ide u paqetu sa nechim shto nam se obichno ne dopada...qo voli neq' izvoli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back