- Poruka
- 2.885
Pa muskarci, da li ste ikada stvarno,stvarno voleli neku zenu?
Tri minuta i 16 sekundi a onda sam se okrenuo da spavam.
Bila to neka voditeljka sa TV-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa muskarci, da li ste ikada stvarno,stvarno voleli neku zenu?
Ja ne osećam ništa![]()
Onda mu je pdf žene ekvivalentVerujem da je tako.
Ipak..stalno imam osecaj da je ovo jedno tuzno i mracno mesto na forumu..ne znam zasto.
Mozda je to nesto kao oni nekadasnji barovi u Londonu gde je zenama bio zabranjen pristup dok su se muskarci zabavljali ispijajuci viski i puseci cigare..![]()
Onda mu je pdf žene ekvivalent![]()
Ja se na krsti svugde dobro osećamAli meni se cini da se ti na pdf zene odlicno osecas..Nekako si se razbaskario tamo..
![]()
Plavoguza, podsećam te da se nalaziš na Muškarcima, a ne na Dečacima.
Zasto svaki put kad dodjem na ovaj pdf osecam neku uzasnu nelagodnost? Sta je to sto ovaj pdf cini tako nepristupacnim?
Seks sa dve devojke..?
Seks sa dve devojke..?
Seks sa dve devojke..?
U kojoj formi? Odjednom ili prema dnevnom rasporedu?
Da li smatrate da ste dovoljno dobri u krevetu?![]()
Seks sa dve devojke..?
A šta ako je jedna džangrizava, a druga ne baš najlepša : )))))
Mislim da je to izumrlo u ženskomDa li u muskom konceptu "prvog sastanka" i dalje postoji opcija... pozoriste, bioskop, kafa, zoloski vrt, setnja...sta god od toga ili je izumrlo ?
Da li u muskom konceptu "prvog sastanka" i dalje postoji opcija... pozoriste, bioskop, kafa, zoloski vrt, setnja...sta god od toga ili je izumrlo ?
Da li u muskom konceptu "prvog sastanka" i dalje postoji opcija... pozoriste, bioskop, kafa, zoloski vrt, setnja...sta god od toga ili je izumrlo ?
Mislim da je to izumrlo u ženskom![]()