Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sestro, tema je zamišljena da kučka pita u muški odgovaraju... kao kad se devojčice igraju braka sa lutkama... ako bi ženske odgovarale ovo bi postali još jedni vagina monolozi kakvih ima i previše.

Inače imao ogledalo u sobi. Ništa kao kad se samozadovoljavaš posmatrajući se u istom. Ali to ste znale, ne bi ni pitali da je drugačije.

Mada bi bio gušt imati par konveksnih/konkavnih, tako već nešto. Kada sam nezadovoljan veličinom vršnjaka pogledam ga u onom što izdužuje. Ili širi. Kada mi se čini da sam se ofucao i smeta mi pivski stomak, tu je drugo koje mi sužava figuru. I tako...

Poslednja izmena:
Sestro, tema je zamišljena da kučka pita u muški odgovaraju... kao kad se devojčice igraju braka sa lutkama... ako bi ženske odgovarale ovo bi postali još jedni vagina monolozi kakvih ima i previše.

Inače imao ogledalo u sobi. Ništa kao kad se samozadovoljavaš posmatrajući se u istom. Ali to ste znale, ne bi ni pitali da je drugačije.

Mada bi bio gušt imati par konveksnih/konkavnih, tako već nešto. Kada sam nezadovoljan veličinom vršnjaka pogledam ga u onom što izdužuje. Ili širi. Kada mi se čini da sam se ofucao i smeta mi pivski stomak, tu je drugo koje mi sužava figuru. I tako...

Nisi u pravu..ne pita samo kučka..pitaju sve zene a muskarci odgovaraju..tako je tema zamisljena..
aj..odgovarajte..:D

Sve ste vi kučke... neke samo u terenju, drugima je to karakterna osobina.

Nego, shvataš li koliko potencijalnih drugih tema se sažvaće na jednoj strani ove? Džank tema, ko brza hrana. Pitanje - odgovor - pitanje - odgovor, i sve tako, ubrzani život, ne moš ni osmisliti šta da napišeš a već se pita nešto treće:

P- Koja vam je omiljena boja ?
O- Oko šest - pola sedam..
P- Šta ste radili prošlog leta?
O- Možda, a ne mora da znači.
P- Šta ste po zanimanju?
O- Plava kao narodna milicija..
P- Da li volite nevine?
O- Oslikavao freske u ženskom namastiru, e to su bili dani...
P- Kakve gaće nosite?
O- Rezač alata.
...

i onda opstaju samo najjaloviji, te nastave: pitanje - odgovor - pitanje - odgovor - pipanje (ovo možda na pp, na temi muk) - nema ništa dva tri dana, zatim ponovo: pitanje - odgovor (na pp ogovaranje) ...

Izvinjavam se što sam skrenuo, ionako nije bilo novog pitanja. A da sam ćutao na dupe bi mi izašlo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back