Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na trening
da smrsa

52.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Nemam ja ništa portiv debelih žena, ako je samo genetika kriva, ali većinom nije, imam ja jednu
koleginicu koja samo kuka kako su hormoni krivi što je debela, a jede brale JEDE... JEDE
dva put više i brže nego ja, a ja JEDEM JEDEM... baš puno, pa jbmu mater kako može da mi priča
pričicu kad vidim kol'ko jede?
Al' ajde, nek' ubeđuje sebe u hormonalni disbalans :)
p.s. i jbmti ženu kojoj je hrana najvažnija na svetu, rek'o bih to isto za muškarce al' nisam gay :)

Sve sto je pekomerno nije dobro a ni lepo.pa tako i kliza i kod muskaraca i kod zena..

Pitanje..

Da li ste po malo i voajer i volite da vam se devojka ..
zena skida pred vama i samozadovoljava...a vi
zavaljeni u forelji sa cigaretom i casom Jacka ..uzivate..:)

Sve sto je pekomerno nije dobro a ni lepo.pa tako i kliza i kod muskaraca i kod zena..

Pitanje..

Ne znam da li postoji muskarac koji ce ti odgovoriti sa ne. Svi smo mi malkice perverzni. Ipak, malo je zena koje bi to uradile. Bar mislim.

Bolje neki fin Burbon...I bez cigara...Ili eventualno kubanka:)

Pitanje..

Za tu priliku nisu i Dachooo odgovori na pitanje..:D

Narode, sve što vas čini zadovoljnima je dobrodošlo. :D

Skidanje me ne pali, a ženska masturbacija nije loša, samo kad dođe do seksa ne bude prilike za to, jer navalim k'o mutav :D, više volim da se poigram s njom nego da je gledam kako se sama igra. ;)
Setio sam se poslednje žene s kojom sam bio u šemi, bilo je smeha s njom :), simpatična mi je bila njena "privremena stidljivost", početno nećkanje i ozbiljnost dok ne prevlada strast, drugim rečima i kad nismo "planirali" seks, bilo ga je. :D
Desilo nam se i ovako nešto - počeo sam da svlačim odeću u polumraku sobe i najednom sam osetio njene ruke na stomačini i dodir njenog tela na mojim leđima, naslonila se na mene, zagrlila me i spustila glavu na zadnju stranu mog ramena. Čuo sam da se smejucka: "Jooooj, kako sam se brzo skinula." :) A to njeno otegnuto "jooooj", njen akcenat... nedostaje mi moja Mađarica. :rumenko: :)
Duvan sam ostavio odavno, ali ne smeta mi ako ga partnerka koristi, naravno ako ne preteruje, da me ne zdrma glavobolja od dima. :rumenko: Dopada mi se gorkoslatki ukus ženskih usana nakon popušene cigarete :rumenko:, a mnogima se to ne sviđa, mnogi ne mogu sebe ni da zamisle sa ženama pušačima.
Alkohol? Pre vođenja ljubavi? Što da ne, vino je najbolje, ali može i žestoko piće, i pivo je dobro za opuštanje u nekoj umerenoj količini. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back