gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Mozhe,ne postoji dzabe izreqa da je desanka prva i neprolazna ljubav svaqog mushkarca...niqad,ama bash niqad je ne boli glava.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozhe,ne postoji dzabe izreqa da je desanka prva i neprolazna ljubav svaqog mushkarca...niqad,ama bash niqad je ne boli glava.
Sad ispade da je obrazovanje najveca posast danasnjiceGlupo je sve doktore nauka svrstavati u isti kos, zivim sa jednim takvim i sasvim sam sigurna da ne razmisljaju svi na isti nacin
Nego, muskarci, 'el vise volite mrsave ribe ili onako da ljulja?
radije mrsave nego da previse ljulja
gadim se sala i celulita
Ja se gadim takvih komentara poput tvog i potenciranja na NAŠEM deteu koje je jelte krivo što krmača ima 129kg žive vageŠta ćeš ako ostane popunjena posle porođaja sa VAŠIM detetom. Gadićeš jese?
Sve sto je pekomerno nije dobro a ni lepo.pa tako i kliza i kod muskaraca i kod zena..
Pitanje..
Da li ste po malo i voajer i volite da vam se devojka ..
zena skida pred vama i samozadovoljava...a vi
zavaljeni u fotelji sa cigaretom i casom Jacka ..uzivate..![]()
Bolje neki fin Burbon...I bez cigara...Ili eventualno kubankaA alkohol i duvan nisu štetni?![]()
Ja se gadim takvih komentara poput tvog i potenciranja na NAŠEM deteu koje je jelte krivo što krmača ima 129kg žive vage
Sve sto je pekomerno nije dobro a ni lepo.pa tako i kliza i kod muskaraca i kod zena..
Pitanje..
zavaljeni u forelji sa cigaretom i casom Jacka ..uzivate..![]()
Zlato, postoji nešto što se zove poremećaj izazvan trudnoćom, džaba njoj dijete i rekreacije. I sve nekako mislim da se šališ, ono kao, pališ forumsku vatricu da vidiš dokle ide ljudska naivnost i verovanje u glupost.
Pitanje: koliki vas je % vjernih, onih koji mogu zapjevati: APSOLUTNO TVOJ...?
Pitanje: koliki vas je % vjernih, onih koji mogu zapjevati: APSOLUTNO TVOJ...?
Bolje neki fin Burbon...I bez cigara...Ili eventualno kubanka![]()
Pitanje..
zavaljeni u forelji sa cigaretom i casom Jacka ..uzivate..![]()
Za tu priliku nisu i Dachooo odgovori na pitanje..![]()