Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
I po meni. Kako da mu je mama, a ne devojka, ljubavnica,... Muskarac ima glavu, a dete glavicu!
Na koju glavu si mislila?

Zezam se, nema ljutis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I po meni. Kako da mu je mama, a ne devojka, ljubavnica,... Muskarac ima glavu, a dete glavicu!

Na koju glavu si mislila?![]()
Zezam se, nema ljutis.![]()

gresite u ljubavi svi trebaju biti deca a ne drvo..mada ok ne kapira svako isto
ja za takve samo ovde cuh nikad ne videh niti osetihSlazem se sa tobom u tom smislu da treba u odnose uci (decije) otvorenog srca, leprsavo, pozitivno,... Da ne bude zabune, nisam ni ja kamen. Normalno smeskanje, poljubac, nezne izjave i sl., to je sve ok povremeno. Mislila sam na ona preterivanja koja su tako cesta i vise mi deluju vestacki.
pazi kad nemam pojma daj neki hintKoju uzrečicu najčešće upotrebljavate?

![]()
E, pa i to. Da im se polni organ nazove umanjenicom, ne verujem da bi pozitivno reagovali.![]()

Koju uzrečicu najčešće upotrebljavate?

Čovek je nezasito biće uvek gladno novih iskustava i uzbuđenja. Kad se zadovolji žena, kad pomisli da može imati svaku - pređe na muškarce, a posle i na decu. Čula si priče o zvezdama i njihovima bahanalijama.

e brate samo da znas kako se to laze i kako izgled vara a ja naivan
Kuku![]()
Meni ovo liči na traženje još jednog načina da se međusobno svađamo, mrzimo i da "ratujemo", umesto da volimo, cenimo i poštujemo jedan drugoga (m.-ž.), naročito ako postoje iskrena i jaka osećanja među nama !! ...Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
Volite li vise ozbiljniji odnos ili taj sladunjavi pristup?

Trudim se da jezik ne gospodari mnome, ali hajd' da kažem da npr. najviše koristim uzrečicu BRE !!Koju uzrečicu najčešće upotrebljavate?
Koju uzrečicu najčešće upotrebljavate?
Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
nikad cak ni zgodnim ribamaDa li stajete stoperima?

Da li stajete stoperima?
posle srednje sam prestao da se opterecujem ali posto vodim racuna o sebi onda izgleda kao da se opterecujem previse..u odnosu na nekog ko ne ume o sebi voditi racuna ili ne zelikad ste prestali da se opterecujete izgledom, da li imate malo salca kad se skinete, da li vam je mali, sta ce neka devojka da pomisli ako imate neki fizicki nedostatak i slicne stvari
Nemam salca, nikad nisam mislio da mi je mali, a tačno znam šta će devojka da pomisli na moje fizičke nedostatke. Sve u svemu, teško da čovek može da se ne opterećuje svojim izgledom, a možda i nije dobro da se ne opterećuje, jer onda počne da se zapušta.kad ste prestali da se opterecujete izgledom, da li imate malo salca kad se skinete, da li vam je mali, sta ce neka devojka da pomisli ako imate neki fizicki nedostatak i slicne stvari
Da, ako ih poznajem, ili ako izgledaju kao studenti koji su stopom krenuli u grad.Da li stajete stoperima?
Verovatno su to "bre" i "hebi ga"Koju uzrečicu najčešće upotrebljavate?
Ne volim pekmezare, ni prenemaganja bilo koje vrste, od bilo koga.Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
to nema veze sa obrazovanjem niti bilo sta slicnim..samo na izgled mada i tu lako odolevam ako nema perspektiveKakvim zenama/devojkama ne odolevate?
Da li se plasite obrazovanijih zena ili vise volite one koje su manje obrazovane od vas (komplexi ili nesto drugo)?
Kakvim zenama/devojkama ne odolevate?
Da li se plasite obrazovanijih zena ili vise volite one koje su manje obrazovane od vas (komplexi ili nesto drugo)?
to nema veze sa obrazovanjem niti bilo sta slicnim..samo na izgled mada i tu lako odolevam ako nema perspektive
super sto si pojednostavila odgovor je istiPitanja nisu povezana![]()
prvo se odnosi na fizicki izgled i emocije,uopste stav,a drugo na karijeru i obrazovanje
Da li stajete stoperima?
kad ste prestali da se opterecujete izgledom, da li imate malo salca kad se skinete, da li vam je mali, sta ce neka devojka da pomisli ako imate neki fizicki nedostatak i slicne stvari

; nemam nikakvih fizičkih nedostataka.Kakvim zenama/devojkama ne odolevate?