Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја дугујем лол...
Немогуће, то мораш да провериш, разрезали су ми за 5 година са каматом дошло 15-ак к дин.
За 7,65, потпуно сам занемарио, све ћу сутра...
МУП је надлежан само за издавање оружног листа и дозволе за ношење оружја.

ne mogu nikako da proverim, ne znam kad je otac zadnji put platio porez
imaju neke nove kartice koje idu 01.01.2011-do dana kada tražiš istu
to mi ništa ne znači

Хеј, не брини уопште, немамо ми још увек закон који регулише ни ношење оружја, а камоли нешро више.
Не причам ти напамет, то што сам ја лењ и баш због тога што није велика кинта - одуговлачим.
Био сам у пореској управи пре Нове Године , баш пред крај, и жена ми је написала колики ми је је дуг на неплаћен порез за оружје.
Камата је као и за имовину, сића, 0,02% дневно, и како се не зна кад је последњи последњи пут плаћен порез....менису све нашли.
Кад то регулишеш, уговором о поклону пребаци на мужа, па нек се он ака са тим..

Poslednja izmena:
Хеј, не брини уопште, немамо ми још увек закон који регулише ни ношење оружја, а камоли нешро више.
Не причам ти напамет, то што сам ја лењ и баш због тога што није велика кинта - одуговлачим.
Био сам у пореској управи пре Нове Године , баш пред крај, и жена ми је написала колики ми је је дуг на неплаћен порез за оружје.
Камата је као и за и за имовину , сића, 0,02% дневно, и како се не зна кад је последњи последњи пут плаћен порез....

Ako ti nije teško , proveri usput i da li važi ono zastarevanje duga od 5 godina.
Sad ne znam da li da krenem sa plaćanjem jer time priznajem celokupno dugovanje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back