Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li pogresno tumacite zensku ljubaznsot, odnosno da li se cesto prevarite pa tu ljubaznost shvatite kao zainteresovanost?

Ne obracam paznju na zensku ljubaznost u kontekstu njene zainteresovanosti za mene. Mozda na prvu loptu i pomislim na njenu zainteresovanost, ali se zena vrlo brzo oda.
Mada zavisi i od nacionalne svesti i imovnog stanja zene. Recimo, kada sam bio u Belgiji, Engleskoj i Norveskoj, svaka ljubaznost je bila i zainteresovanost. Cudno, ali je bas tako bilo.

hehe pa sta znam..onako drzi me par dana i pocnem nesto ali odvuce surova realnost..i sama spoznaja takvog zivota znaci da normalan covek ne leti previse

Pitala sam jer je i meni sve to zanimljivo (imam i 2 stepena reiki-a), ali mi je ta knjiga nekako vise komercijala. Cak sam mislila da krenem sa skupljanjem sunceve energije (nisam zaludjenik u tim stvarima, ali vuce po malo).

Pitala sam jer je i meni sve to zanimljivo (imam i 2 stepena reiki-a), ali mi je ta knjiga nekako vise komercijala. Cak sam mislila da krenem sa skupljanjem sunceve energije (nisam zaludjenik u tim stvarima, ali vuce po malo).

e drago mi je zaista i slazem se da je komercijala..onda znas za temu ishrana suncem..isto vuce ali bas treba covek da se opusti i rastereti..otkaci svih bremena i problema danasnjice..usput mi je neko preporucio meditaciju i budizam sto mi je nekako extremno..i bas mi se cini da tu treba biti oprezan nekako ne preci granicu extrema

e drago mi je zaista i slazem se da je komercijala..onda znas za temu ishrana suncem..isto vuce ali bas treba covek da se opusti i rastereti..otkaci svih bremena i problema danasnjice..usput mi je neko preporucio meditaciju i budizam sto mi je nekako extremno..i bas mi se cini da tu treba biti oprezan nekako ne preci granicu extrema

Da :) Evo, juce sam krenula sa ishranom bez termicke obrade. Hocu da eksperimentisem mesec dana sa svezim vocem, povrcem, kostunjavim plodovima, medom,... Interesuje me bas kako ce se odraziti na kozu (kazu da bude kao bebeca :zaljubljena:)

jedete li brzu hranu?
pica, pljeska, iz pekare...?
i koliko često?
picu skoro nikad..prosle god sam se nesto navadio i nabacio 100kila vise me nece videti..pljeska nikad..rostilj ponekad..pekara cesce ali uglavnom projice uzmem..nekad rol virsla ili francuski sendvic
Šta pišete na uplatnici kad plaćate porez na oružje, kome ide uplata ?

nemam al mupu sigurno

koliko plaćaš porez...kamata mi je 5 x veća od iznosa poreza
И ја дугујем лол...
Немогуће, то мораш да провериш, разрезали су ми за 5 година са каматом дошло 15-ак к дин.
За 7,65, потпуно сам занемарио, све ћу сутра...
МУП је надлежан само за издавање оружног листа и дозволе за ношење оружја.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back