Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pod normalnim uslovima (znaci kad imam normalno lovu) sam uglavnom uvek ja taj koji placa. Pre nekih 10 godina, kada sam bio u zescem haosu i s*anju mi je tadasnja riba placala i mnogo vise od toga sta si ti navela. Ne ponovilo se (ne to placanje, nego to stanje u kojem sam tada bio tih godinu-dve).

ali pazi u nekoj fazi muvanja mislim?
posle je valjda normalno da se zajedno placa ili kako ko ima:)

ono devojka plati rachun jer vas je ona zvala na pice ili ste prethodni put vi platili

je l vam bezveze, pravite scenu od toga ili vam je ok?

edit:
obratite paznju da nisam pitala ko placa nego kad devojka placa:rtfm:

ali pazi u nekoj fazi muvanja mislim?
posle je valjda normalno da se zajedno placa ili kako ko ima:)

ono devojka plati rachun jer vas je ona zvala na pice ili ste prethodni put vi platili

je l vam bezveze, pravite scenu od toga ili vam je ok?

edit:
obratite paznju da nisam pitala ko placa nego kad devojka placa:rtfm:

Scenu sigurno ne bih pravio ako bi insistirala na tome...ali nisam imao takvih situacija. Sta znam....ja sam ti malo old school sto se toga tice.

Uopste nisu predrasde sta riba pije isto kao sto nije isto da muskarac pije sok ili zestinu...dakle vi procenjujete po picu kakvi smo tako da postoje zenska pica u koje pivo ne spada

ja ne procenjujem po picu, nek pije shta ko voli, ako voli:)
mada malo mi smeshno kad vidim tipa da pije sangriju:lol:

nisi odgovorio na pitanje

edit:
i daj listu "zenskih" pića po tebi

Ja zenskama kod kuce serviram leti rado pice koje se ovde naziva "Radler". Radi se o mesavini pola pivo, pola sok. Postoje razni ukusi: ribizla, grejpfrut, limun... Stvarno osvezava pice leti maksimalno.

Ziveli. :pivce:

uf ne mogu da zamislim meshavinu piva i soka:confused:
inache i meni je pivo bilo bljaks, narochito dok ga je pio jedan moj bivshi
ali mislim da je to vishe imalo veze sa tim shto je on znao da se narolja poshteno, pa nije bio upotrebljiv ni da me prati kuci:neutral:

uf ne mogu da zamislim meshavinu piva i soka:confused:
inache i meni je pivo bilo bljaks, narochito dok ga je pio jedan moj bivshi
ali mislim da je to vishe imalo veze sa tim shto je on znao da se narolja poshteno, pa nije bio upotrebljiv ni da me prati kuci:neutral:

Gaziran sok, nemoj zamisljati gusti sok od breskve, bre. Mocno je, probaj ako ti se ukaze prilika. z;)

Evo, castim virtualnim putem.

stiegl_radler-z1.jpg

Pod normalnim uslovima (znaci kad imam normalno lovu) sam uglavnom uvek ja taj koji placa. Pre nekih 10 godina, kada sam bio u zescem haosu i s*anju mi je tadasnja riba placala i mnogo vise od toga sta si ti navela. Ne ponovilo se (ne to placanje, nego to stanje u kojem sam tada bio tih godinu-dve).

kakvo stanje, ako moze u nekim okvirima ili vrsta stanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back