Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znate li da pleshete?
:)
ne mora ono standardni neki plesovi, nego chisto lepo kretanje uz muziku, imate li osecaj za to?
Ih pa nisam dj dzaba
za mushku pilulu...to je bio prvi link koji sam nashla, mrzelo me da trazim dalje dokle su stigli sa istrazivanjima....

pitanje
vash stav o "plastichnoj hirurgiji"?
generalno i o kozmetichkim i korektivnim zahvatima za mushkarce?
Mozda liposukcija ili klempave usi..tako neki zahvat ne trip
imate li kucnog ljubimca, ako da :) recite koja je zivotinja u pitanju?

Devojka:lol:

e sta biste uradili da ostanete bez posla ... i ne mozete da nadjete posao novi iako se trudite, trudite se OK ali ne ubacujete natprosecne ideje, nesto niste dovoljno odlicni da ubacujete natprosecne koraka ali trudite se da nadjete prosecno i nema
...
ako vam devojka trazi pare, koliko biste joj dali, pod kojim uslovima ( i uporedite sa redom velicine vasih primanja), ili joj en biste dali, ako je bas u teskim problemima ali i nema snage/zelje da sada radi. a sta ako vam muski prijatelj trazi pare. sto ovo nije za zene. mozda ali nema zene pitaju zene odgovaraju ; ))

Poslednja izmena:
sta ne
zar djordje nema zenu i decu
aham
e sta biste uradili da ostanete bez posla ... i ne mozete da nadjete posao novi iako se trudite, trudite se OK ali ne ubacujete natprosecne ideje, nesto niste dovoljno odlicni da ubacujete natprosecne koraka ali trudite se da nadjete prosecno i nema
...
ako vam devojka trazi pare, koliko biste joj dali, pod kojim uslovima ( i uporedite sa redom velicine vasih primanja), ili joj en biste dali, ako je bas u teskim problemima ali i nema snage/zelje da sada radi. a sta ako vam muski prijatelj trazi pare. sto ovo nije za zene. mozda ali nema zene pitaju zene odgovaraju ; ))

za posao mi puca k da se nerviram..prijateljima kesh vise nikad..devojci uvek al cist racun

devojka, sa kojom se muvate ili ne nuzno buduca devojka:lol: plati pice/klopu/bioskop ili shta vec
vama je to ok, nije ili neshto trece?

Pod normalnim uslovima (znaci kad imam normalno lovu) sam uglavnom uvek ja taj koji placa. Pre nekih 10 godina, kada sam bio u zescem haosu i s*anju mi je tadasnja riba placala i mnogo vise od toga sta si ti navela. Ne ponovilo se (ne to placanje, nego to stanje u kojem sam tada bio tih godinu-dve).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back