gost 233925
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Ih kako se foliras prvo si me konkretno zvala na kafu pa onda ja tebe i odbila si..odluci se
hahaha pa zvala sam te na kafu ali ne na onu `kafu`
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih kako se foliras prvo si me konkretno zvala na kafu pa onda ja tebe i odbila si..odluci se
hahaha pa zvala sam te na kafu ali ne na onu `kafu`![]()

Ma da, a pride "te ribe u kolima , kako one same kažu (to je sponzoruška mudrost) "bolje da živim u zlatnom kavezu , nego da se kao volimo a da mu perem ćega" ...eto ti maloumlja ! Najgora su ta uopštavanja , na osnovu predrasuda , kao nema bistrih i poštenih riba , a nema muškaraca koji mogu biti verni i iskreni ...to je idiotizam . Ko iole ima budnost i vidi malo dublje i šire ...zna da svega ima sa obe strane , ali da je ženska sujeta veća , jeste , isto kao i muška posesivnost i ljubomora !!!Ma bre bzvz to ono kad smo klinci pa nam krivo ko vozi dobra kola i ima kesha kupi neke ribe al sam i ovako setao uvek po mom ukusu i fala bogu bez pauza
Da , sad svi tipovi jedva čekaju da se pobiju (nije tako , al nebitno) , al ima istine u tome da danas cice izlaze grupnije nego muškarci , isve su dobre , dok je u vreme "dizelaša" ,i "padavičara" , bilo obrnuto , i tada si mogao komocija prići svakoj , u svom nekom krugu poznanstava . Al je zaista barem kod mene slušaj , da su bile antipod jedna drugoj , i kvazi prijateljice ...naravno da slučaji ne čine pravilo, ali ni pravile ne čine izuzetke !?!?pa zavidim hvala bogu samo sto je tu zamka da ne krenes u fajt, mada bi muskarci to voleli
ali dobre cice, koje se hrane muskim prilascima i senzualnim promiskuitetom, obicno nemaju drugaricu koja je ista takva, nego neku koja moze to da podnese, mislim da su zene tu ranjivije od mushkih, to da li je lepa, da li je glavna ri.ba i tako dalje, ili idu zahedno ali ima podeljena teritorija nekako
ma ne postoji mit o zenskom karakteru, to ti je isto ko muskarci samo farba trepavice
Izvini ,ali tu je stvar do tebe , znači nešto bi htela i ti , ali se u isto vreme plašiš njegovih namera ! onda najbolje , iskreno reci šta misliš ! niti najveća strvina od tipa će te ispoštovati ako si iskrena , pa i ako se naljuti u trenutku ...za dan dva će reći p'a bar mi je rekla , a nije me zavlačila !Pa bitno mi , lik je skroz ok i druzila bi se ja sa njim ali se plasim da mozda oce nesto drugo.
Da li vam je frka da pridjete devojci za koju smatrate da je lepsa od vas? Smeta li vam da vasa devojka zaradjuje vise para i obrazovanija je?
ali znam koja je poenta i imponuje mi da je lepsa i ambicioznija..sve vise od mene ali da zna to da balansira i da ne misli kako mi je to -..da nema trip kako trazi jaceg muskarca na nebitnim poljima za nas odnosDa li vam je frka da pridjete devojci za koju smatrate da je lepsa od vas? Smeta li vam da vasa devojka zaradjuje vise para i obrazovanija je?
Da li vam je frka da pridjete devojci za koju smatrate da je lepsa od vas? Smeta li vam da vasa devojka zaradjuje vise para i obrazovanija je?

Izvini ,ali tu je stvar do tebe , znači nešto bi htela i ti , ali se u isto vreme plašiš njegovih namera ! onda najbolje , iskreno reci šta misliš ! niti najveća strvina od tipa će te ispoštovati ako si iskrena , pa i ako se naljuti u trenutku ...za dan dva će reći p'a bar mi je rekla , a nije me zavlačila !
Onda je na njemu hoću li da budemo ortaci , (što je retkost , veruj mi ) i da ne prelazim tu granicu ! Ali svaki tip , ja barem ne znam da je imao prijateljicu , a da nije barem probao nešto , pa i ja ...mi muški moramo da vas u jednom trenu gledamo kao sexualna bića i to je nepremostivo , to je jače od svakog , msm hetero tipa !
Ma da, a pride "te ribe u kolima , kako one same kažu (to je sponzoruška mudrost) "bolje da živim u zlatnom kavezu , nego da se kao volimo a da mu perem ćega" ...eto ti maloumlja ! Najgora su ta uopštavanja , na osnovu predrasuda , kao nema bistrih i poštenih riba , a nema muškaraca koji mogu biti verni i iskreni ...to je idiotizam . Ko iole ima budnost i vidi malo dublje i šire ...zna da svega ima sa obe strane , ali da je ženska sujeta veća , jeste , isto kao i muška posesivnost i ljubomora !!!
To je tako , pa od pećina i pre vatre , pa na dalje ...
pa eto :I
kada ovo izgovaaarate
ja sam baš empatičan, svima oko mene mora da bude dobro i onda pizdim ako nije tako ...
a pogotovo ako je neko dobar a drugi ga jebu .
.. zato mi je loše kada te neko kara ... uh ...odmah popizdim ..

bre sto sam najgora od svih riba kako da budem makar u proseku,a da izuzmem doterivanje zanima me ono ostalo

Taj empaticni, ako sam nije idiot, smatra da ti jesi. Mada je verovatnije oboje.

Tebe je neko isfrustriro žešće od tipova , a kontam i zaštopa ima takvih, ali takvi se spetljaju i ne sede ocajno na forumu u 30 godina