Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?

Укуси су различити и о њима се не расправља

Da li to znači da bi ti, ako bi bio umetnik, mogao da budeš blizak sa osobom koja nipodištava umetnost i da ti uz nju/njega bude prijatno?
Ili, jednostavnije, smatraš da naklonosti i izbori ne opisuju nečiju ličnost?
Hvala.

Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?

Da li to znači da bi ti, ako bi bio umetnik, mogao da budeš blizak sa osobom koja nipodištava umetnost i da ti uz nju/njega bude prijatno?
Ili, jednostavnije, smatraš da naklonosti i izbori ne opisuju nečiju ličnost?
Hvala.
Ако је прави пријатељ неће то радити у мом присуству.
Иста интересовања не гарантује добро пријатељство.

Koliko cesto trubite dok vozite?
ili koliko bi bila vasa tolerancija u saobracaju na skali 1-10
Samo ako je preko potrebno,po zakonu.
9,predugo sam za volanom da bi me nervirale sitnice.
cini mi se da ta netolerancija sve vise dolazi do izrazaja
Na zalost dolaze do izrazaja malogradjanstina i prostakluk.

Uzimam ih u obzir, međutim to nije presudno, bitno mi je pod a da je osoba korektna prema meni, pa zatim slede neki bazični kriterijumi u koje muzički ukus i politički stavovi ne spadaju.
A što se tiče ljubavisanja, da sam o muzičkim ukusima i političkim stavovima striktno vodio računa dobio bih znatno manju količinu čki, ili čaka, kako se već pravilno kaže za njihovu množinu, a ionako mi se ne presipa u tom pogledu, pa bi proširivanje zahteva i na odgovarajući muzički ukus i političke stavove bilo neodgovorno i kontraproduktivno, bila bi to bahatost i osionost s moje strane. :lol:
Znači prilično sam fleksibilan oko ta dva, čak sam zbog jedne od bivših žena slušao i klasičnu muziku, ona je bila dominantna što se muzičkog izbora tiče, to joj je bila profesija i bila je sva predana klasičnoj muzici, čak bi i u teretanu nosila svoje diskove sa muzikom i nametala ih je okupljenim krkanima, vlasnik teretane je morao da je trpi, a supruga vlasnika teretane je gunđala, jedva je čekala da joj vidi leđa, da je prođe trip o vežbanju i bildovanju. I nekako su mi zapadale sve neke pragmatične snaše, koje su naginjale ka političkim opcijama koje su bile na vlasti, mislim ideologija im nije bila presudna, jedino taj preduslov da je reč o vladajućoj ekipi, da se ne piški u bunar iz kog se pije voda, behu to mudre, trezvene i razborite žene, dakle uspešne.

Bolje da sam pitala koji ste horoskopski znak. :mrgreen: Šalim se!

Evo jednog korisnog pitanja i za žene koje čitaju, čisto radi selekcije i profilisanja - šta znate samostalno da spremite od hrane, hahah? 😄
Strelac/strelac,nije to neka tajna :D
Sve osim sarme (ne umem da zavijem,uvek se raspadnu) i palacinaka (znam da pecem,ali uvek zeznem masu).
I torte,i kolace...Kuvanje i nije tako komplikovano kako se cini...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back