- Poruka
- 92.521
šta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
Kada neko hoce da me prevari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
Verbalnu bezobrazluk i nekultura,dvolicnost i izdaja.Fizicku samo fizicki napad (na mene,meni bliske ili vidno slabijeg)šta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
Zena koja se pravi ludašta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
Realnostšta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
To se mijenja kako vjetar duneDa li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
НеDa li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Пожртвованост, верност, несебичност, разумевање и стрпљивост.5 vama poželjnih i 5 nepoželjnih osobina kod žena. Budite hrabri.![]()
Укуси су различити и о њима се не расправља
Ако је прави пријатељ неће то радити у мом присуству.Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Da li to znači da bi ti, ako bi bio umetnik, mogao da budeš blizak sa osobom koja nipodištava umetnost i da ti uz nju/njega bude prijatno?
Ili, jednostavnije, smatraš da naklonosti i izbori ne opisuju nečiju ličnost?
Hvala.
Naravno. Brzo prepoznajem neciji prefinjen muzicki ukus.Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Cujem da su Beogradjani nahebali od kocke ovih dana.Dakle, sledeće pitanje je Da li živite od kocke?![]()
Samo ako je preko potrebno,po zakonu.Koliko cesto trubite dok vozite?
ili koliko bi bila vasa tolerancija u saobracaju na skali 1-10
Na zalost dolaze do izrazaja malogradjanstina i prostakluk.cini mi se da ta netolerancija sve vise dolazi do izrazaja
Uzimam ih u obzir, međutim to nije presudno, bitno mi je pod a da je osoba korektna prema meni, pa zatim slede neki bazični kriterijumi u koje muzički ukus i politički stavovi ne spadaju.Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Strelac/strelac,nije to neka tajnaBolje da sam pitala koji ste horoskopski znak.Šalim se!
Evo jednog korisnog pitanja i za žene koje čitaju, čisto radi selekcije i profilisanja - šta znate samostalno da spremite od hrane, hahah?![]()