moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Znaš, sve se svede na ***** o poštenju. Kod svake prevare. Važi i za mene i za sve.Bio bi sa neudatom, devojkom, ali ne bi sa udatom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš, sve se svede na ***** o poštenju. Kod svake prevare. Važi i za mene i za sve.Bio bi sa neudatom, devojkom, ali ne bi sa udatom.
Samo u malogradjanstini u Srbiji...Da li mislite da su udate zene vise cenjene u drustvu od neudatih?
Zavisi kakva je i zasto nudi,ako je na jedan kres ne bih prihvatio sigurno.Da li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Sta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Taj je glup,iskreno.Bio bi sa neudatom, devojkom, ali ne bi sa udatom.
Da je gadljiv na second handSta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Gadljiv sam na muskarce koji su je pipali pre mene ali neku sa duplerice vrv ne bih odbio,kondom i bez ljubljenjaDa li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Sta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Da li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Da li mislite da su udate zene vise cenjene u drustvu od neudatih?
pitanjce:
Da li ste nekada udarili zenu ?
Kad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Ovisi za koga su udateDa li mislite da su udate zene vise cenjene u drustvu od neudatih?
Ako glumi da je oduzeta kako cu znatDa li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Mrzi ga cimat se s agresivni muzjaci koji ce branit njeno nevjerstvoSta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Ne obracam paznju,nije mi stalo do tudjeg misljenja (osim bliskih ljudi).Dobro vece
Padate li na tračeve ?
Dobro vece
Padate li na tračeve ?
Ne pratimo trač rubrikeDobro vece
Padate li na tračeve ?
Msm da ne, al ono kao, čitam Brkića povremeno.Dobro vece
Padate li na tračeve ?
jok ali ih vracam duploDobro vece
Padate li na tračeve ?
Pitanjce:
Kada ste se zadnji put seksali ?
kad republika serbija vaspostavi zakonodavno izvrsnu vlast na taj dio svoje teritorije
Ne znam sta da vas pitam a da nema veze sa seksom
1.Da li hrcete
2.Da li ste pali sa kreveta..u toku seksa ili dok ste spavali
3.Nosite li potkosulju
4.Plašite li se zubara
5.Da li ste zadovoljni svojim seksualnim zivotom
Cek da izracunam...Pitanjce:
Kada ste se zadnji put seksali ?
Nije provokacija,kako rece kolega trenutno cinjenicno stanje.Na zalost,ali je tako.
Ponekad da,imam malih problema sa sinusimaNe znam sta da vas pitam a da nema veze sa seksom
1.Da li hrcete
3.Nosite li potkosulju
4.Plašite li se zubara
Ne znam sta da vas pitam a da nema veze sa seksom
1.Da li hrcete
3.Nosite li potkosulju
4.Plašite li se zubara