Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece :)

pitanjce:

Da li znate da promenite

- ulje u kolima
-gumu
-tocak?

Dobro vece :cvet:

Zavisi od kola ali bih se snasao sa uljem.
Tocak sam menjao, guma je zeznuta za skidanje i to cu radije kod vulkanizera.

Zdravo momčine, može kveščn?
Da li ste se više u životu pitali kako da uštedite novac ili kako da zaradite novac?

Uvek :)
Kako da zaradim, stednja mi nije problem.

Da li u nove veze ulazite dok jos niste preboleli prethodnu partnerku ili tek kad ste potpuno ravnodusni?

Kada nisam zaljubljen, u slucaju pitanja ravnodusan.
Fer je prema drugoj osobi.

Jel krivite sebe kad vam neka osoba ne prija, nije vam nista uradila, nekad lepo popricate ali ipak ima nesto sto vam smeta kod nje i zbog cega nikako ne mozete da je 'prihvatite'?

Ne.

Ali sta ako nisu u pitanju mane nego neko ti jednostavno ne odgovara, a vecina ljudi ga simpatise, ili se bar tako cini, zar onda nije problem u tebi?

Ne mora da znaci.
Ima par likova koji su mi bas antipaticni i sa kojima provodim vremena samo koliko sam prinudjen a drugima odgovaraju.
Nikada mi nista nisu uradili lose ali ne mogu sa njima da se druzim na silu.

Ima li nekih stvari kojih se stidite kod sebe, od fizickog izgleda do nekih porodicnih stvari, zivotne situacije itd?
Sramota me je sebe, ne koliko svojih padova i neuspeha koliko što ništa nisam učinio da promenim na bolje... niti znam kako.
Koje vam je omiljeno punjenje palacinke ( slane i slatke ) ?
Kristal šećer, kada se metne u vruć palačinak, rastopi i odstoji tako dok se ne ohladi... na žalost, retko pretekne dovoljno dugo da bude tako savršen.
Da imas izbor...biti u toksicnoj vezi ili biti sam sta bi izabrao?
Mnogi misle da ce veza im rijesiti mnoge probleme, ali se zeznu mnogo
Biti u vezi, iz nečega može nastati nešto, od ničega ostaje ništa zauvek. Ali ja to zato što samo za biti sam znam, možda.
Da li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
Koga briga, savetujem da se pravim pametan, ako me ne poslušaju tim bolje, kad uprskaju mogu da kažem 'rekao sam vam'.
Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Podložan sam manipulaciji. Voleo bih da kažem kako nije tako, kako sam preležao, neće dvaput, ali nisu to boginje, kad si jednom slab na sve to ostaješ takav zavek, to si ti.
Da li posećujete proslave tipa xy godina mature?
Jok ja, bilo je lepo družiti se tih godina ali što da gnjavim ljude sada.
Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Forum dok se oči ne zatvore same ili zvoni za ustajanje na posao.
Koja vam je ruka jača? Leva ili desna?
Drkam levom zbog miša kojim upravljam desnom, koja je inače jača.
Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Pa ono jeste, znaju me prodavačice i kako živim sam baš bi bilo pitanje otkud to i čemu.
Da li ste se više u životu pitali kako da uštedite novac ili kako da zaradite novac?
Ne, pitao sam se kako da uštedim/zaradim više novca (ponekad/retko) tj čemu sve to (najčešće).

• Podržavam
Reactions: Red
Dobro vece :)

pitanjce:

Da li znate da promenite

- ulje u kolima
-gumu
-tocak?
Znam sve ali ne radim,vozim u servis.Osim ako moram da menjam gumu na putu...
Zdravo momčine, može kveščn?
Da ustedim,to ne znam...
Jel krivite sebe kad vam neka osoba ne prija, nije vam nista uradila, nekad lepo popricate ali ipak ima nesto sto vam smeta kod nje i zbog cega nikako ne mozete da je 'prihvatite'?
Ne,verujem svojoj intuiciji
Ali sta ako nisu u pitanju mane nego neko ti jednostavno ne odgovara, a vecina ljudi ga simpatise, ili se bar tako cini, zar onda nije problem u tebi?
Ponavljam,verujem vise sebi nego drugima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back