- Poruka
- 397.222
Dobro vece
pitanjce:
Koja vam je ruka jača? Leva ili desna?
pitanjce:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mreze, dejting aplikacijeKako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Ona kojom se onaniseDobro vece
pitanjce:
U Srbiji,bio sam srednjoskolac.Samoća gura u depresiju.
Gde ste bili '91?
Da,ima jedna stvar koju sam uradio a nisam trebao,druga je kontra,trebao sam a nisam imao petlju.Ima li nekih stvari kojih se stidite kod sebe, od fizickog izgleda do nekih porodicnih stvari, zivotne situacije itd?
Zavisi koji je kompleks u pitanju.Mada nisu mi odbojne,jednostavno jke tesko komunicirati sa njima...Da li su vam odbojne osobe koje imaju kompleks zbog neceg ili ih razumete?
Slatke eurokrem/plazma ili mleko zgusnuto sa secerom i karamelizovano (ne znam kako se zove kod nas,ne pproizvodi se).Koje vam je omiljeno punjenje palacinke ( slane i slatke ) ?
Trudim se da ne savetujem nikoga,samo probam da pomognem da sam dodje do resenja,ne bih da prihvatam odgovornost za tudji zivot i odlukeDa li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
Nimalo,osim ako ja hocu da izgleda da sam izmanipulisan.Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
NeDa li posećujete proslave tipa xy godina mature?
TV ili igrica na telefonuKako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Zavisi,desna uglavnom ali stisak mi je jaci levom.Dobro vece
pitanjce:
Ne znam, valjda desna, iako masturbiram isključivo levom kao levičar iz ubeđenja.Dobro vece
pitanjce:
Ono prvo, videti prethodni odgovor.Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Dobro vece
pitanjce:
Nemam pojma@Trust no one , jel misliš na kondenzovano mleko?
Sto bi bio problem?Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
nije problem ni prezervatiive a sad bi kao bio problem ulozak ili tamponDa li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Oblandu znam, staviš mleko i šećer na ćoše od šporeta i kuvaš dok se ne prepolovi, znači, čitavu večnost.Nemam pojma
Zove se сгущенное молоко,koncentrat mleka i secera.Bela boje,gustine malo redje od meda.
Kad se konzerva toga kuva 1-3 sata,karamelizuje se i dobije se варённая сгущенка )))
Nesto slicno su pre kuvali za oblande,ali tak proces karamelizovanja moze samo bez vazduha da se postigne...
Sto bi bio problem?
Malogradjanstina...Ne znam, ja samo pitam.
Vidim ovde, na forumu, da je muškarcima, a bogami i nekim ženama, malo neprijatna ta cela priča oko menstruacije, pa mi je palo na pamet da pitam.
Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Dobro vece
pitanjce:
Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Ima mnogo stvari koji se stidim kod sebe, a neke od njih su fizickog izgleda, zivotne situacije(zdravstvenih problema koje imam), neiskustva u ljubavnom i drustvenom zivotu, nedostatka samopozudana itd...Ima li nekih stvari kojih se stidite kod sebe, od fizickog izgleda do nekih porodicnih stvari, zivotne situacije itd?
Kakvi ti trebaju?Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Kupovo sam im i gorih stvariDa li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
ja kada nesto napisem ti odmah mislis na seksOna kojom se onanise
Nije problem, a menstruaciju smatram prijatnim periodom s čisto sebičnog stanovišta, pošto su mi zanimljivi seksualni eksperimenti tokom nje.Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Pa nesvesno se I odabir te ruke vrsi prilikom pomenute radnjeja kada nesto napisem ti odmah mislis na seks
a nisam ovog puta vec svakom od nas je jedna ruka jaca od druge..
Na šta misliš, ako nije tajna?Kupovo sam im i gorih stvari
Kakvi su eksperimenti u pitanju, ne smem ni da pitam.Nije problem, a menstruaciju smatram prijatnim periodom s čisto sebičnog stanovišta, pošto su mi zanimljivi seksualni eksperimenti tokom nje.
Uozbilji sePa nesvesno se I odabir te ruke vrsi prilikom pomenute radnje
Ja cu da pitam..kakvi su to seksualni eksperimentiNije problem, a menstruaciju smatram prijatnim periodom s čisto sebičnog stanovišta, pošto su mi zanimljivi seksualni eksperimenti tokom nje.
Ništa posebno, ništa strašno, običan odnos, ali specifičan po tome što je u tom nekom nazovimo ga gnjecavom agregatnom stanju, onako u uslovima poput snežne bljuzgavice.Kakvi su eksperimenti u pitanju, ne smem ni da pitam.![]()