Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samoća gura u depresiju.

Gde ste bili '91?
U Srbiji,bio sam srednjoskolac.
Ima li nekih stvari kojih se stidite kod sebe, od fizickog izgleda do nekih porodicnih stvari, zivotne situacije itd?
Da,ima jedna stvar koju sam uradio a nisam trebao,druga je kontra,trebao sam a nisam imao petlju.
Da li su vam odbojne osobe koje imaju kompleks zbog neceg ili ih razumete?
Zavisi koji je kompleks u pitanju.Mada nisu mi odbojne,jednostavno jke tesko komunicirati sa njima...
Koje vam je omiljeno punjenje palacinke ( slane i slatke ) ?
Slatke eurokrem/plazma ili mleko zgusnuto sa secerom i karamelizovano (ne znam kako se zove kod nas,ne pproizvodi se).
Slane-seckano dimljeno sa pavlakom,fetom i kiselim krastavcicima ❤
Da li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
Trudim se da ne savetujem nikoga,samo probam da pomognem da sam dodje do resenja,ne bih da prihvatam odgovornost za tudji zivot i odluke
Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Nimalo,osim ako ja hocu da izgleda da sam izmanipulisan.
Da li posećujete proslave tipa xy godina mature?
Ne
Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
TV ili igrica na telefonu
Dobro vece
pitanjce:

Koja vam je ruka jača? Leva ili desna?
Zavisi,desna uglavnom ali stisak mi je jaci levom.

@Trust no one , jel misliš na kondenzovano mleko?
Nemam pojma :)
Zove se сгущенное молоко,koncentrat mleka i secera.Bela boje,gustine malo redje od meda.
Kad se konzerva toga kuva 1-3 sata,karamelizuje se i dobije se варённая сгущенка )))
Nesto slicno su pre kuvali za oblande,ali tak proces karamelizovanja moze samo bez vazduha da se postigne...
Da li vam je problem da odete u radnju i kupite uloške ili tampone?
Sto bi bio problem?

Nemam pojma :)
Zove se сгущенное молоко,koncentrat mleka i secera.Bela boje,gustine malo redje od meda.
Kad se konzerva toga kuva 1-3 sata,karamelizuje se i dobije se варённая сгущенка )))
Nesto slicno su pre kuvali za oblande,ali tak proces karamelizovanja moze samo bez vazduha da se postigne...

Sto bi bio problem?
Oblandu znam, staviš mleko i šećer na ćoše od šporeta i kuvaš dok se ne prepolovi, znači, čitavu večnost. :lol:

Ne znam, ja samo pitam.
Vidim ovde, na forumu, da je muškarcima, a bogami i nekim ženama, malo neprijatna ta cela priča oko menstruacije, pa mi je palo na pamet da pitam.

Kakvi su eksperimenti u pitanju, ne smem ni da pitam. :aaa:
Ništa posebno, ništa strašno, običan odnos, ali specifičan po tome što je u tom nekom nazovimo ga gnjecavom agregatnom stanju, onako u uslovima poput snežne bljuzgavice. :) Kašasti seks. :) Jer ukoliko snaše nemaju intenzivne i bolne odlive može seksić da im prija, deluje umirujuće i relaksira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back