Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
Nisam musko ali je zanimljivo pitanje pa cu da odgovorim. Kad vidim nekompatibilan par uvek pomislim da motivi onog lepseg bas i nisu cisti. Tesko mi je da poverujem da je on sa njom jer je ludo zaljubljen, samo ona ga privlaci...pogotovo sto sam ubedjena da on balavi za drugim, atraktivnim devojkama (kao i svi muskarci). U ovom primeru je on sa njom verovatno zato sto je on premija za nju i ona boljeg nece naci. Na kraju, osecam grizu savesti kad uopste imam takve misli, ko sam ja da komentarisem zasto je neko sa nekim.

Nisam musko ali je zanimljivo pitanje pa cu da odgovorim. Kad vidim nekompatibilan par uvek pomislim da motivi onog lepseg bas i nisu cisti. Tesko mi je da poverujem da je on sa njom jer je ludo zaljubljen, samo ona ga privlaci...pogotovo sto sam ubedjena da on balavi za drugim, atraktivnim devojkama (kao i svi muskarci). U ovom primeru je on sa njom verovatno zato sto je on premija za nju i ona boljeg nece naci. Na kraju, osecam grizu savesti kad uopste imam takve misli, ko sam ja da komentarisem zasto je neko sa nekim.

Mozda u ovom slucaju momak voli debele devojke.
Bila je prica negde da je momak ostavio devojku jer je smrsala, lik je gojio da bude sto deblja. Kada je devojka resila da povede malo racuna o zdravlju ovaj je ostavio.

Pitas nesto kad si vec na temi?

isto sta bih pomislio i da je frajer ruzan :D
Ne verujem da bi pomislio isto
Bili bi u istoj ligi
Ovo su prevelika odskakanja, ili matemticki receno velika razlika u poenima, ne ide desetka sa trojkom da ga hebes
Da citiram hausa: " 7 vencavaju 7, 9 vencavaju 9, 4 za 4... itd....moze doci do varijacije ako su upletene pare ili trudnoca"

Ja pomislim isto, pa nek sam zla vestica jjebe mi se
Znam nekoliko primera, ni jedan nema cist motiv, budu pare ili papiri...
Ne znam ni jedan primer da je cist, ne znaci ako ja ne znam da ne postoji, samo iznosim razmisljanje

Ja pomislim isto, pa nek sam zla vestica jjebe mi se
Znam nekoliko primera, ni jedan nema cist motiv, budu pare ili papiri...
Ne znam ni jedan primer da je cist, ne znaci ako ja ne znam da ne postoji, samo iznosim razmisljanje
Znam jedan primer, on je po standardima lep i zgodan ona onako, po meni dosta ispod njega. Ona je iz dobrostojece porodice, za srpske uslove verovatno je bogata, on prosek. I evo zla sam sto ovo pisem i sto uopste to mislim, ali mislim da su tu pare presudne, pogotovo sto se on okrece za skoro svakom, flertuje sa drugim devojkama, mogao bi i da prevari da se ukaze prilika (mozda ponekad i prevari).

Ne verujem da bi pomislio isto
Bili bi u istoj ligi
Ovo su prevelika odskakanja, ili matemticki receno velika razlika u poenima, ne ide desetka sa trojkom da ga hebes
Da citiram hausa: " 7 vencavaju 7, 9 vencavaju 9, 4 za 4... itd....moze doci do varijacije ako su upletene pare ili trudnoca"
iskreno bi mi bilo isto jer me zabole ko koga krese..mene zanima koju ja kresem..a za ostalo me je bas briga :)

Koliko predrasuda! :roll:
Svako je nekome lep, ukusi se razlikuju, kako uopšte određujete ko je lep, kad niko nije svima lep?

Pitanje: Da li ste nekad sreli osobu koja na prvi pogled ne privlači pažnju, ali ima nekakav šarm koji privlači?

Eto ispade da je moguce samo kad je fetis ili neka korist :dash:

Eto iznervirah se, zaboravih sta si pitala

Svako je nekome lep, ukusi se razlikuju, kako uopšte određujete ko je lep, kad niko nije svima lep?

Pitanje: Da li ste nekad sreli osobu koja na prvi pogled ne privlači pažnju, ali ima nekakav šarm koji privlači?
Predrasude su cudo,a o ukusima ne vredi raspravljati...
Da,pisao sam ovde,imas zena/devojaka koje su prosecne u svemu,ali imaju neki skriveni sarm koji zakucava, a imas ih suprotno od njih,lepe ali odbojne da ti je tesko 5 minuta da budes blizu takve.

Kao kad Bosanca pitaju za Anu Karenjinu, pa šta da kažem nego čuj ba sreo, jebavo bolan, jebavo... :) Dakle da. Bezmalo je slučajeva da se neko zaljubi i veže za nekoga u čijem okruženju je proveo neko vreme, a da mu taj neko u početku uopšte nije bio interesantan. Magija tu odradi svoje kad se trči na duge pruge, kad nema sprinta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back