BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....Karadjordjeva snicla sve sa krompiricima I prilozima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....Karadjordjeva snicla sve sa krompiricima I prilozima
Pa jos kada iscuri tecan sir na jednom kraju.....

A prilježno si pročitala sva pitanja (:ako je sve 5 i sve da ..znaci da varaš .ccccccccc...to od tebe nisam ocekivala
Imam. Nešto klimavo nam drugarsrvo u posl. vreme...el bilo na forumu da su malo uvrnuti ti Dejani??Da li imate nekog druga koji se zove Dejan?
Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......Imam. Nešto klimavo nam drugarsrvo u posl. vreme...el bilo na forumu da su malo uvrnuti ti Dejani??

A prilježno si pročitala sva pitanja (:

Pa znali smo da je neki kjrac (Odgovor je ..daljinski upravljac za tv
Odgovor je ..daljinski upravljac za tv

Zar nemamo mi Damjana?Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......
Ime Dejan potice od biblijskog imena Demijan......
i novo pitanje ali da ne trcite kod brata Googla
Šta je cervix?

A nije ulozio kviska...pogodio si
moram da idem sada ali evo još jedno pitanjce:
Da li držite dijetu ili vodite racuna o svom telu ?
pogodio si

Ne drzim dijetu ali sam prestao da jedem hleb i korigovao slatkise,vise zbog zdravlja nego zbog izgleda.moram da idem sada ali evo još jedno pitanjce:
Ne drzim dijetu ali sam prestao da jedem hleb i korigovao slatkise,vise zbog zdravlja nego zbog izgleda.
Ja sa slatkisima nisam imao meru,mogu da ih jedem beskonacno,i cak mi ne uniste apetit.Pojedem cokoladu 300g pre rucka i rucam normalno...Ma jedi sve,samo bez preterivanja.
Ja ipak mislim da je vise zena u svadji sa menjacem nego daljinskim...Odgovor je ..daljinski upravljac za tv