Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodatno pitanje vezano za gornje

Kako biste reagovali da vaša lepša polovina postavi takvu neku fotku na Fejsu
Kako rece kolega,slike sa mora ili plaze su bezazlene u neku ruku,i ne bi mi smetalo.
U principu nisam ljubomoran,ali ne bih ni bio sa nekom koja je zaludjena slikanjem sa svim i svacim okolo,tipa ja jedem,ja pijem kafu,ja grickam semenke....
Da li leti vozite auto u papučama?

Koliko cm je najlepša štikla na ženskoj nozi?

Da li volite kad žena ima nokte na nogama u boji i ako da, u kojoj?
Ne,nikad ne vozim u papucama,ako nemam pri ruci obucu a moram da sednem da vozim pre cu bos voziti.Mada ni to nije bezbedno..
Zavisi od obuce,za svakodnevne varijante neka sredina,za elegantne i 10cm nije previse.
Volim,obicno boja noktiju na nogama bi trebala da se slaze sa bojom na rukama,a meni licno je najlepsi frenc,u prirodnim bojama...

Ни пешке не идем у папучама.
Свеједно ми је, све док жене могу саме на томе да ходају нека обувају какве год хоће. Једна моја екс симпатија није могла на превисоким штиклама чизама две улице зими да прешлајфује, морао сам да је теглим на себи, јесте било романтично, али треб'о сам да пазим да се обоје не скршимо на леду.
Да, што дуже, да имају чиме да се закаче за постељину приликом тантричења, само да нису црно лакирани као код оне педерчине Кристијана Роналда.

Apsolutno ne.
Štikla je sexi jer izdužuje noge i daje neku senzualnost u koraku,i tu je granica, sklad senzualnog hoda i figure. Kad deluju kao na štulama to ima kontraefekat. Nekoj je ta granica osmica nekoj desetka a preko zaista treba znati nositi ih. A ne da je ja nosim pri povratku :lol:
Pazi kad ne obraćam pažnju ali nimalo. Nije to moj fetiš. Osim ako baš ne štrči iz nekog extremnog razloga neću ni konstatovati kakva stopala ima.

Једна моја екс симпатија није могла на превисоким штиклама чизама две улице зими да прешлајфује, морао сам да је теглим на себи, јесте било романтично, али треб'о сам да пазим да се обоје не скршимо на леду.
Sunce ti kalajisano KAD je to bilo?! Pazi kad mi se desilo identično :eek:

Pitanje: zašto se parovi drže za ruke u početku a posle više ne? Da li vi na početku veze držite devojku za ruku i koliko to traje?
(A što se tiče parova koji zagrljeni idu to ne kapiram nikako...a vi?)

Pitanje: zašto se parovi drže za ruke u početku a posle više ne? Da li vi na početku veze držite devojku za ruku i koliko to traje?
Pa tako na pocetku je ocigledno veca zelja koja bledi vremenom

• Podržavam
Reactions: DUH
pitanjce:

Kada zahebete jel teško reći oprosti?
Nije teško reći, pas laje, vetar nosi.
Da li bi letovali na mestu iz snimka ako postoji?(Nisam informisana gde je snimano,lepo deluje.)
Nisam primetio, a o kom mestu je reč?
pitanjce:

Koji auto vozite ?
Nissan 240 SX, al u Need For Speed-u
Pitanjce:

Kada vas pita kako izgledam. iskreni ste ili kazete ok samo da je skinete s vrata?
Iskreno kažem kako nemam pojma kako izgledaš. Mslm, a verovatno me je neka i pitala u davnim danima kada sam se upoznavao ovuda i ogovarali ostale forumaše :)

Da li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?
Šta sve lupetaju za mene ovo je i najmanj problem (a inače ništa strašno, zeznu se ljudi pa pogreše).

Je l' ste išli nekad da vašar, ono sa ringišpilima, šatorima sa pevaljkom, tezgama za svim i svačim?
579397
Koji Vam je rekord u broju orgazama na dnevnom nivou?
Zamalo jedan. Od koga je i mnogo je, sve i da ne biju.
pitanjce:

Da li možete odokativno proceniti kakva je zena u krevetu i na osnovu cega procenjujete ?
Ako uzima šoljicu/čašu u ruku ali nastavlja da priča pre neg ispije verovatno krade ćebe, ako se stalno okreće pretpostavljam da izguruje u snu, ove krakate imaju ladna stopala i tako...

Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje

Zašto se onda khurcite ?
Da se i naš tj moj glas čuje. A i bolje da lupetam o m/ž neg politici ili sportu ili religiji... nema više ili.
Hajmo novo pitanje

Kako doživljavate polu obnažene fotke žena po Fejsu i društvenim mrežama ?
Ojha.
U početku se drže da onaj drugi ne ode, tj pobegne. Posle se ne drže da onaj drugi može da ode, jer niko neće prvi, mukice.

@snowtrooper hahahaha moguće da jesam :lol:
Ne znam da li je već bilo ovo pitanje, ali koje vam je omiljeno"domaće" jelo?
Znači sarma, gulaš, musaka, podvarak, pilav, sataraš, u tom smislu?

Sve moze, a ako insistiras...musaka, gulas, sarma. Crci cu od holesterola, al sta da se radi :D

pitanjce:

Otvarate li vrata automobila kada žena ulazi ?

Ako je pri ruci. Sigurno necu trcati na drugu stranu kako bi joj otvorio vrata

• Haha
Reactions: DUH

Bm li ga,nikad nisam o tome razmisljao...
Ima jedan vic o tome,kad prica snajka svekru:
Kako je to lepo,u braku ste 40 god a kad setate drzite se za ruku kao prvog dana...
A on njoj,Sine,drzim je da ne uleti u prvu prodavnicu koju vidi,nismo trenutno neto pri parama :D
@snowtrooper hahahaha moguće da jesam :lol:
Ne znam da li je već bilo ovo pitanje, ali koje vam je omiljeno"domaće" jelo?
Znači sarma, gulaš, musaka, podvarak, pilav, sataraš, u tom smislu?

Musaka,prokole (svadbarski kupus),komplet lepinja..
pitanjce:

Otvarate li vrata automobila kada žena ulazi ?
Ako smo sa iste strane ili ranije,dok se otkljucavala vrata kljucem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back