- Poruka
- 399.780
Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje
Zašto se onda khurcite ?
Zašto se onda khurcite ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukratko, nešto malo toga, da ne davim narod teorijom oscilacija...ovo citav cas iz mehanike![]()

Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje
Zašto se onda khurcite ?

ahahaha nemoj molim te ..ako nastavis jos cemo ladno poloziti ispite iz mehanikeUkratko, nešto malo toga, da ne davim narod teorijom oscilacija...![]()

provokacija ili ne odgovori
))) To je samo primer kako muškarci rezonuju, ono volim i ja da snimam to klackanje, ali ne delim mišljenje da je ženska pozadina ''kristalna kugla'' u kojoj se može sagledati umešnost žene tokom seksa. 
Na osnovi toga koliko je emocionalno pismena. Koliko je jebozovna i koliko me zelipitanjce:
Da li možete odokativno proceniti kakva je zena u krevetu i na osnovu cega procenjujete ?
tako je dacho, odlicno pitanjce
koliko puta sam cula komentare tipa ova je jebozovna, lomikurka ,ova ce ti ga progurtati, ova bi te rasturila , i kakvih sve jos komentara ne mogu ni da se setim pa zato i pitam
da li mozete i ako mozete na osnovu cega procenjujete da li je zena dobra u krevetu ili lomikurka hahaha ( kakav izraz)
hajde da vas cujem
Isto pitanje,vec smo neki od nas odgovorili.I ne videh da se neko kuurcio...Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje
Zašto se onda khurcite ?
Zašto se onda khurcite ?

Ja znam ispitivanja za čelik uglavnom. Crtaju se Velerovi dijagrami za vrednosti srednjeg napona. Pa se posle određenog broja Velerovih dijagrama konstruiše Smitov dijagram koji predstavlja dijagram dinamičke čvrstoće. Nije loše za jednog građevinca, pošto je moj posao da napravim da objekti stoje.Ja sam se već izjasnio po tom pitanju, samo da se nadovežem na to lomikurka (što sad prvi put čujem), u mom kraju tipovi ponekad koriste izraz kidalica, po uzoru na uređaj kojim se ispituje dinamička čvrstoća mašinskih materijala, posmatraju otpozadi hod žene i ono njihanje kukovima i klackanje hemisfera ženske stražnjice, narodski rečeno ljuljanje guzova, pogotovo onih unutrašnjih delova guzova neposredno iznad međunožja, i ako je to klackanje intenzivno smatraju da je takva žena vatra živa u krevetu, da može da pokida muški ud kao što kidalica istegne i iskida cilindričnu metalnu epruvetu (asocijacija na falus).
![]()

U čemu je poenta kurčenja ako se kurčiš sa pokrićem?Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje
Zašto se onda khurcite ?

Hajmo novo pitanje
Kako doživljavate polu obnažene fotke žena po Fejsu i društvenim mrežama ?

Uostalom muški se ***** i kad realizuju ambicije, ono ako se ne zna da sam kresnuo Klaudiju Šifer kao i da je nisam kresnuo... 
Egzibicionizam koji mi je simpatičan, pod uslovom da to nije moja žena.Hajmo novo pitanje
))Hajmo novo pitanje

Zavisi,ima ih (zaista malo) koje i ako su polugole nisu vulgarne,vecina ih je ista,iste poze,stav,ma katastrofa....Hajmo novo pitanje
Hajmo novo pitanje
Hajmo novo pitanje
dodatno pitanje vezano za gornje
Kako biste reagovali da vaša lepša polovina postavi takvu neku fotku na Fejsu
dodatno pitanje vezano za gornje
Kako biste reagovali da vaša lepša polovina postavi takvu neku fotku na Fejsu
Da li leti vozite auto u papučama?
Koliko cm je najlepša štikla na ženskoj nozi?
Da li volite kad žena ima nokte na nogama u boji i ako da, u kojoj?