Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je dacho, odlicno pitanjce
koliko puta sam cula komentare tipa ova je jebozovna, lomikurka ,ova ce ti ga progurtati, ova bi te rasturila , i kakvih sve jos komentara ne mogu ni da se setim pa zato i pitam

da li mozete i ako mozete na osnovu cega procenjujete da li je zena dobra u krevetu ili lomikurka hahaha ( kakav izraz) :lol:
hajde da vas cujem
Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje

Zašto se onda khurcite ?
Isto pitanje,vec smo neki od nas odgovorili.I ne videh da se neko kuurcio...

Ja sam se već izjasnio po tom pitanju, samo da se nadovežem na to lomikurka (što sad prvi put čujem) :lol:, u mom kraju tipovi ponekad koriste izraz kidalica, po uzoru na uređaj kojim se ispituje dinamička čvrstoća mašinskih materijala, posmatraju otpozadi hod žene i ono njihanje kukovima i klackanje hemisfera ženske stražnjice, narodski rečeno ljuljanje guzova, pogotovo onih unutrašnjih delova guzova neposredno iznad međunožja, i ako je to klackanje intenzivno smatraju da je takva žena vatra živa u krevetu, da može da pokida muški ud kao što kidalica istegne i iskida cilindričnu metalnu epruvetu (asocijacija na falus). :)
Ja znam ispitivanja za čelik uglavnom. Crtaju se Velerovi dijagrami za vrednosti srednjeg napona. Pa se posle određenog broja Velerovih dijagrama konstruiše Smitov dijagram koji predstavlja dijagram dinamičke čvrstoće. Nije loše za jednog građevinca, pošto je moj posao da napravim da objekti stoje. :mrgreen:

Školujemo tebra ovaj narod ovde. :mrgreen:

Ako ne mozete a pricate kao strucnjaci za zenski rod znaci da su to samo pusta muska vlazna maštanja pa sledi pitanje

Zašto se onda khurcite ?
U čemu je poenta kurčenja ako se kurčiš sa pokrićem? :mrgreen:

Hajmo novo pitanje

Kako doživljavate polu obnažene fotke žena po Fejsu i društvenim mrežama ?
Egzibicionizam koji mi je simpatičan, pod uslovom da to nije moja žena. :lol:
Ima tu raznih motiva, baš nedavno gledam negde na netu fotke jedne moje eks simpatije, teta Mađarica u nekom minjak šortsu jaše kamilu, sevaju njeni fini dugački nogari, kurči se ona, boli je ćošak za džihadiste, za šerijat, za sve... :)))

Da li leti vozite auto u papučama?

Koliko cm je najlepša štikla na ženskoj nozi?

Da li volite kad žena ima nokte na nogama u boji i ako da, u kojoj?

Nije bezbedno voziti u papucama.

Zavisi od zene, to bi trebalo da bude srazmerno jer nije isto 5 cm kada zena ima 150 i 180.

Nije bas da volim ali sam se navikao na to ovde?

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back