Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reverse jeste dosadna malo i ima tri minusa:
1. gledaš samo leđa
2. ne možeš opet lepo da zahvatiš forhend paralelu rukom po dupetu (izvinite za referencu iz tenisa, i ja mrzim taj sport, sve razumem)
3. može slomi ****** brže i lakše od klasične poze. :mrgreen:

Složio bih se. Za dobar spank ipak je bolje naguziti u klasičnom stilu.

Za uživanje u pejzažu i kreativno nadahnuće ostajem pri cowgirl :mrgreen:

Složio bih se. Za dobar spank ipak je bolje naguziti u klasičnom stilu.

Za uživanje u pejzažu i kreativno nadahnuće ostajem pri cowgirl :mrgreen:
:tick: Најбоља поза, најконструктивнија у сексу, једна моја екс симпатија је чак у тој пози и телефонирала, док ја одоздо штепујем она се сита наразговара са пријатељицама.

pitanjce:

Da li možete odokativno proceniti kakva je zena u krevetu i na osnovu cega procenjujete ?
:)))))) Страва питањце. :klap:Мене та мушка ''вештина'' увек насмеје. :)))))
Сећам се једног другара који је својевремено коментарисао фотку свима нама непознате девојке, случајно насталу, задивљен њеном лепотом избацио је нешто као: ''Ух, како ова добро пуши.'' и изазвао лавину смеха, јер није било теорије да на основу једне слике било шта закључи у том правцу. Касније, кад сам одрастао :)))), уклавирио сам да мушкарци често тако скенирају жене и на основу изгледа доносе суд о њиховим сексуалним афинитетима и потенцијалима. Наравно схватио сам да то нема реално упориште, да је више одраз мушких фантазија и неостваривих жеља, такорећи неостварених аспирација према атрактивним женама. :)))
Изглед уме да превари, само то ћу рећи... :)))

tako je dacho, odlicno pitanjce
koliko puta sam cula komentare tipa ova je jebozovna, lomikurka ,ova ce ti ga progurtati, ova bi te rasturila , i kakvih sve jos komentara ne mogu ni da se setim pa zato i pitam

da li mozete i ako mozete na osnovu cega procenjujete da li je zena dobra u krevetu ili lomikurka hahaha ( kakav izraz) :lol:
hajde da vas cujem

tako je dacho, odlicno pitanjce
koliko puta sam cula komentare tipa ova je jebozovna, lomikurka ,ova ce ti ga progurtati, ova bi te rasturila , i kakvih sve jos komentara ne mogu ni da se setim pa zato i pitam

da li mozete i ako mozete na osnovu cega procenjujete da li je zena dobra u krevetu ili lomikurka hahaha ( kakav izraz) :lol:
hajde da vas cujem

Daj nesto i za nas malu decu :andjeo:

Ja sam se već izjasnio po tom pitanju, samo da se nadovežem na to lomikurka (što sad prvi put čujem) :lol:, u mom kraju tipovi ponekad koriste izraz kidalica, po uzoru na uređaj kojim se ispituje dinamička čvrstoća mašinskih materijala, posmatraju otpozadi hod žene i ono njihanje kukovima i klackanje hemisfera ženske stražnjice, narodski rečeno ljuljanje guzova, pogotovo onih unutrašnjih delova guzova neposredno iznad međunožja, i ako je to klackanje intenzivno smatraju da je takva žena vatra živa u krevetu, da može da pokida muški ud kao što kidalica istegne i iskida cilindričnu metalnu epruvetu (asocijacija na falus). :)

Ja sam se već izjasnio po tom pitanju, samo da se nadovežem na to lomikurka (što sad prvi put čujem) :lol:, u mom kraju tipovi ponekad koriste izraz kidalica, po uzoru na uređaj kojim se ispituje dinamička čvrstoća mašinskih materijala, posmatraju otpozadi hod žene i ono njihanje kukovima i klackanje hemisfera ženske stražnjice, narodski rečeno ljuljanje guzova, pogotovo onih unutrašnjih delova guzova neposredno iznad međunožja, i ako je to klackanje intenzivno smatraju da je takva žena vatra živa u krevetu, da može da pokida muški ud kao što kidalica istegne i iskida cilindričnu metalnu epruvetu (asocijacija na falus). :)
ovo citav cas iz mehanike :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back