Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, nije ti trebalo mnogo, da razumes usputno pitanje o razjasnjenju.

Ipak mislim da je tebi malkice bilo neprijatno da, što se kaže, iz prve odgovoriš na canino pitanje, zar ne? :)

E sad, moje pitanje kao nadovež na to je, a zbog čega je to tako?
Zašto se samac uvek usled nekih predrasuda posmatra kao neki "smotani nedojebanko" a ne kao čovek koji je prosto usled nekih životnih okolnosti, sopstvenih izbora itd. trenutno ili trajno bez partnera(ke)?

Pa zar nije veci muskarac ako ima ozbiljnu vezu ili je veci muskarac ako ta sto je seksa ne zeli nista ozbiljno sa njim?

Velik muškarac i svaka gradacija u tom smislu je isključivo fizička kategorija dragi kolega:flert:

- - - - - - - - - -

Pogresno usmeravas....ali nema veze.....verovatno ima razloga...

Nije pogrešno no onako kako želim:lol:

Da, ima razloga, jer vidiš da je nekima neprijatno da odgovore na vrlo jednostavno i konkretno pitanje.

Ipak mislim da je tebi malkice bilo neprijatno da, što se kaže, iz prve odgovoriš na canino pitanje, zar ne? :)

Zašto se samac uvek usled nekih predrasuda posmatra kao neki "smotani nedojebanko" a ne kao čovek koji je prosto usled nekih životnih okolnosti, sopstvenih izbora itd. trenutno ili trajno bez partnera(ke)?

Mislim da ima veze sa zenskim slabostima.
Ja sam opasna riba i tesko mi je odoleti, pa je bolje meriti muskost nego zensku sposobnost ili trazenost.
Pretpostavljam da takve konstatacije iz tog ugla proizilaze, cak i kada su statusi sasvim poznati.

Mislim da ima veze sa zenskim slabostima.
Ja sam opasna riba i tesko mi je odoleti, pa je bolje meriti muskost nego zensku sposobnost ili trazenost.
Pretpostavljam da takve konstatacije iz tog ugla proizilaze, cak i kada su statusi sasvim poznati.

Nije to ženska slabost već primer krize muškarčevog identiteta koji se vrlo često i nezdravo meri kroz prizmu ženskih parametara, tj. kako vas mi vidimo, a ne kako vi sami sebe poimate....

Ove tvrdnje nisam ja izmislio, one su tvoje, a odraz su pokusaja da usmeris svoju nesigurnost na musku.

- - - - - - - - - -

Nije to ženska slabost već primer krize muškarčevog identiteta koji se vrlo često i nezdravo meri kroz prizmu ženskih parametara, tj. kako vas mi vidimo, a ne kako vi sami sebe poimate....

Tvoje tvrdnje su ipak samo tvoje, ne mere sve zene na isti nacin niti razumeju postove na isti nacin.
Neke zene vole da okrecu pitanje da bi sakrile nesigurnost ili da zanemarivanje od strane muskarca okrenu u njegovu nesigurnost.

- - - - - - - - - -

Recimo ovako, svaka je zena nesigurna, ako postoji druga zena ili ne postoji interesovanje za nju.

Onda su muskarci smokljani i slabici, vaznije je sakriti svoju slabost po cenu laznih predstava.

Ove tvrdnje nisam ja izmislio, one su tvoje, a odraz su pokusaja da usmeris svoju nesigurnost na musku.

- - - - - - - - - -

Tvoje tvrdnje su ipak samo tvoje, ne mere sve zene na isti nacin niti razumeju postove na isti nacin.
Neke zene vole da okrecu pitanje da bi sakrile nesigurnost ili da zanemarivanje od strane muskarca okrenu u njegovu nesigurnost.

- - - - - - - - - -

Recimo ovako, svaka je zena nesigurna, ako postoji druga zena ili ne postoji interesovanje za nju.

Onda su muskarci smokljani i slabici, vaznije je sakriti svoju slabost po cenu laznih predstava.

Ne prebacuj sad u moje dvorište Boljarine, ne pali ti to kod mene iako ti je gušt da izokrećeš tuđe misli i odgovore, pa smo tako od pitanja postavljenog muškarcima, dakle i tebi, došli do mog ebaca bosanca, mog statusa :lol:....
Nisi odgovorio nego si na pitanje postavio potpitanje, pa još jedno....i nikako da konkretno kažeš nego se sad tu izvlačiš koristeći me kao paravan.

A drugo, potpunio si pogrešno protumačio moj poslednji komentar, a mene mrzi da na ovoj temi razglabam o tome...pisali smo toliko puta, verovatno ni tada nisi kapirao jer sii uvek nešto kontra svih, pa makar i ne bio u pravu:mrgreen:

Jos uvek tvrdis da zene i muskarci isto shvataju samocu tj. soliranje?

Što reče Cana, pitanje nije o shvatanju definicije nego da li jesi, zašto i koliko?
E sad, ko to kako doživljava, koliko smo sami i kad nismo, samoća vs. usamljenost, sex, veze...bla bla..
odosmo i od teme i od pitanja,mism, zabole me iskreno za odgovore, naleteh na forum baš u tom trenutku i ubode me tvoj
komentar:lol:

Što reče Cana, pitanje nije o shvatanju definicije nego da li jesi, zašto i koliko?
E sad, ko to kako doživljava, koliko smo sami i kad nismo, samoća vs. usamljenost, sex, veze...bla bla..
odosmo i od teme i od pitanja,mism, zabole me iskreno za odgovore, naleteh na forum baš u tom trenutku i ubode me tvoj
komentar:lol:

Razumeo sam. Pitanje je bilo kako ga ko shvati. Kao sto rece, moram da zakomplikujem, mozda i da sakrijem odgovor.:)
pa ko se kako snadje.:) E, kada se umesas onda moze dokle hoces da se zapetljava.:)

Razumeo sam. Pitanje je bilo kako ga ko shvati. Kao sto rece, moram da zakomplikujem, mozda i da sakrijem odgovor.:)
pa ko se kako snadje.:) E, kada se umesas onda moze dokle hoces da se zapetljava.:)

E jes vala, sad je i meni bzvz što sam se umešala, ode pitanje pet strana unazad, a ostade naše laprdanje.
Ajd rođo, ostaj mi živo i zdravo, pa se kuckamo...mora bit da ćemo se jopet pošamarati, al nema veze, nekako se mi vazda na kraju izmirimo i ižljubimo,
dobro, to ne moramo, al lulu možemo zdimiti:malav:

Ao zivote, sve slucaj do slucaja...

...kud i pitah....:lol:

Mislio sam da jos napisem, ali ne smem.:lol:

- - - - - - - - - -

Kompleksaska logika?

Mi marsovci pojma vise nemamo sta je socijalizacija sa frustracionim bicima...to je otislo toliko daleko da je distanca ocigledna i velika...

Nije samo distanca izmedju frustracionih bica i nekog sa samopouzdanjem, ali stvarnim...

Uzmite selekciju pri izboru radnika, tj za posao...
Nema sanse da izbor radnika ne zavisi od stava onog ko bira prema samopouzdanju radnika i prema frustraciji i podanistvu radnika....

Zene su u MZ odnosima pocele da se ponasaju kao poslodavci pa i njihovi selektivni gestovi i rezultati pocinju da imaju iste osobine kao pri selekciji radnika...znaci trazi se nesamopouzdana osoba (samopouzdan nije bezobrazan ali ne odgovara, dok nesamopouzdan a bezobrazan uz podanistvo je prodoran i idealan za poslove bez poslovne etike, a takvi su svi na Balkanu, pogotovu gde nije bitno da li ces naguziti potrosaca posle prodaje proizvoda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back