Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Istina je da zenama nema nista prece od muskaraca i njihove paznje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti redovno kresanje ne racunas u status? Dezurni bosanac se ne racuna?
Ne diraj mi u statusnog međeda, si čuo?
Gle kolega, shvatila sam ja tebe (napokon: ) ali ti kao da se stidiš reći, ok, samac sam ali imam povremenio partnerku za sex, mism, u čemu je problem, da li je to neka predrasuda, blam?
Dobro, nije ti trebalo mnogo, da razumes usputno pitanje o razjasnjenju.
Pa zar nije veci muskarac ako ima ozbiljnu vezu ili je veci muskarac ako ta sto je seksa ne zeli nista ozbiljno sa njim?
Pogresno usmeravas....ali nema veze.....verovatno ima razloga...
Ipak mislim da je tebi malkice bilo neprijatno da, što se kaže, iz prve odgovoriš na canino pitanje, zar ne?
E sad, moje pitanje kao nadovež na to je, a zbog čega je to tako?
Zašto se samac uvek usled nekih predrasuda posmatra kao neki "smotani nedojebanko" a ne kao čovek koji je prosto usled nekih životnih okolnosti, sopstvenih izbora itd. trenutno ili trajno bez partnera(ke)?
Ne, ali na trenutak je izgledalo da je tako.Mislis da se mora imati samopouzdanja za svako moguce postavljeno pitanje?
Mislim da ima veze sa zenskim slabostima.
Ja sam opasna riba i tesko mi je odoleti, pa je bolje meriti muskost nego zensku sposobnost ili trazenost.
Pretpostavljam da takve konstatacije iz tog ugla proizilaze, cak i kada su statusi sasvim poznati.
Ipak mislim da je tebi malkice bilo neprijatno da, što se kaže, iz prve odgovoriš na canino pitanje, zar ne?
Zašto se samac uvek usled nekih predrasuda posmatra kao neki "smotani nedojebanko" a ne kao čovek koji je prosto usled nekih životnih okolnosti, sopstvenih izbora itd. trenutno ili trajno bez partnera(ke)?
Nije to ženska slabost već primer krize muškarčevog identiteta koji se vrlo često i nezdravo meri kroz prizmu ženskih parametara, tj. kako vas mi vidimo, a ne kako vi sami sebe poimate....
Ove tvrdnje nisam ja izmislio, one su tvoje, a odraz su pokusaja da usmeris svoju nesigurnost na musku.
- - - - - - - - - -
Tvoje tvrdnje su ipak samo tvoje, ne mere sve zene na isti nacin niti razumeju postove na isti nacin.
Neke zene vole da okrecu pitanje da bi sakrile nesigurnost ili da zanemarivanje od strane muskarca okrenu u njegovu nesigurnost.
- - - - - - - - - -
Recimo ovako, svaka je zena nesigurna, ako postoji druga zena ili ne postoji interesovanje za nju.
Onda su muskarci smokljani i slabici, vaznije je sakriti svoju slabost po cenu laznih predstava.
Jos uvek tvrdis da zene i muskarci isto shvataju samocu tj. soliranje?
Što reče Cana, pitanje nije o shvatanju definicije nego da li jesi, zašto i koliko?
E sad, ko to kako doživljava, koliko smo sami i kad nismo, samoća vs. usamljenost, sex, veze...bla bla..
odosmo i od teme i od pitanja,mism, zabole me iskreno za odgovore, naleteh na forum baš u tom trenutku i ubode me tvoj
komentar![]()
Razumeo sam. Pitanje je bilo kako ga ko shvati. Kao sto rece, moram da zakomplikujem, mozda i da sakrijem odgovor.
pa ko se kako snadje.E, kada se umesas onda moze dokle hoces da se zapetljava.
![]()
Ao zivote, sve slucaj do slucaja...
...kud i pitah....![]()