Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je komšo relativno jer imaš ti muškaraca koji su tako ženstveni da ne treba puno muških hormona u žene da bi bile muževnije :lol:

Oce kazes da sam ja zenstven? :batina:

Ako devojka ima sira ramena od tebe i gori karakter od forumaskog alfe to je onda muski alfa primerak u pogresnoj ambalazi i nemam zelju da se priblizavam tome.

Da li ste danas obazriviji u odnosu na pošle godine?

I osećate li kod sebe nekako da idete više u smeru neke opuštenosti ili postajete sve obazriviji u odnosu na ljude i situacije?

Nisam.

Mislim da sam isti.

znaš...patrijarhalno vaspitane, slušale bi sve šta joj se kaže bez pogovora, prale noge, kuvale, izvršavala svako naređenje muškarca, gledale bi ga u vr' oči...al opet to nije to...to je nekako mislim zatucano, ubijeno u mozak s tim vaspitanjem gde je deda glava kuće...a to nije za mene...ja imam druga očekivanja od žene, ne treba mi puka služavka

Poslednja izmena:
ne bre komšo...

ovo drugo s karakterom se slažem, a ovo s ramenima nadam se da se šališ jer to nema veze

Video jednu ove godine dok je cekala svoj red za takmicenje.
Da nije bila u visokim stiklama ne bih rekao da je zensko u pitanju, sa ledja isti Konan Varvarin.

Da li biste se ozenili Albankom?

Ako mi se dopada mozda bih probao da je ozenim.
Ipak se brak sklapa sa osobom a ne sa pasosem.

znaš...patrijarhalno vaspitane, slušale bi sve šta joj se kaže bez pogovora, prale noge, kuvale, izvršavala svako naređenje muškarca, gledale bi ga u vr' oči...al opet to nije to...to je nekako mislim zatucano, ubijeno u mozak s tim vaspitanjem gde je deda glava kuće...a to nije za mene...ja imam druga očekivanja od žene, ne treba mi puka služavka

predrasude

To ako skineš sa planine.... poznajem ih 4 iz Beograda i Berlina kao i njihove momke/muževe (naši momci),kosovarke,nema nikakve razlike između njih i domicilnih. Kakvo kuvanje,kakvo pranje nogu...:lol:
E sad jedne se ćale skoro odrekao svojevremeno zato što se udala za Srbina,kod ostalih je bilo gunđanja ali ništa spektakularno. Navikli se, normalno funkcionišu,posećuju, ne mešaju se u brakove...

Mene bas zanima kako takvi parovi gledaju na proslost, pogotovo sto su Albanci veliki nacionalisti, da ne kazem sovinisti, i oni se sigurno nece odreci svoje velikoalbanske ideologije. Kontam da je bas bezveze osecaj

Mislim da ih proslost ne zanima.

Radio sam ovog leta sa Albankom koja se udala za jednog coveka iz mog mesta.
Malo je muci jezik jer ovde bas i nije mogla da ga najbolje nauci ali osim toga nema neke razlike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back