Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo je nezgodan za ciscenje ali nije problem..ostar noz pa se skida kora okolo..
ma znas ti vec kako se cisti ananas...a i prave od njega razna dobra klopa

ja ga volim ..mislim ananas :lol:

Sve je to ok,ali oni bodljikavi delići kore koji ostaju treba da se iščiste a da se ne baci pola ananasa pri tom i onaj sredni deo odstraniti...prljav posao. Ali mi je jedno od omiljenih vrsta voća pa trpim.

Malo je nezgodan za ciscenje ali nije problem..ostar noz pa se skida kora okolo..
ma znas ti vec kako se cisti ananas...a i prave od njega razna dobra klopa

ja ga volim ..mislim ananas :lol:

A nas? :flert:

e sada jedno pitanje i dalje u domenu vocki i povrcki

Ko zna da skuva pasulj i kako ga kuvate ?

Ne umem da skuvam nista osim jaja i krompira.

Jel volite macke?

Vise tolerisem nego sto volim, uglavnom mi je drazi njihov plen.

Pozdrav svima...

Pitanje za jacu polovinu:
- Da mozete birati izmedju lepote i pameti kod zena, sta biste prvo izabrali?

Ukoliko je odgovor "pamet", zasto ne koristite tehniku komunikacije pri startovanju istih, kreativnost, originalnost u sitnicama, vec se najcesce oslanjate na firmiranu garderobu, auto itd...

Pamet.

Ne startujem iste jer mi ne radi mozak najbolje u takvim prilikama a materijal za privlacenje sponzorusa nemam.

Jel volite macke?

volim macke...svih vrsta :maca:

Pozdrav svima...

Pitanje za jacu polovinu:
- Da mozete birati izmedju lepote i pameti kod zena, sta biste prvo izabrali?

Ukoliko je odgovor "pamet", zasto ne koristite tehniku komunikacije pri startovanju istih, kreativnost, originalnost u sitnicama, vec se najcesce oslanjate na firmiranu garderobu, auto itd...

ja bi pre rekao karakter ili licnost...ali neka bude pamet, koliko god mogao da to procenim na prvi pogled kao sto se moze lepota proceniti...
...ko kaze da ne koristimo...nikad nisam koristio ovo dalje navedeno :ne:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back