barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
Jesam, ali se jedva secam.Je l' ste išli nekad da vašar, ono sa ringišpilima, šatorima sa pevaljkom, tezgama za svim i svačim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, ali se jedva secam.Je l' ste išli nekad da vašar, ono sa ringišpilima, šatorima sa pevaljkom, tezgama za svim i svačim?
Да, као клинац више пута, само што се то није тако звало у мом крају, то су биле тзв. славе села, датуми ослобођења тих места крајем другог светског рата који су обележавани у форми класичних вашара, тако са рингишпилима и читавим луна парковима, тезгама са шароликом робом и клопом, шатрама са ићем, пићем и музиком, ишао сам са родбином, а потом као тинејџер и са другарима.Je l' ste išli nekad da vašar, ono sa ringišpilima, šatorima sa pevaljkom, tezgama za svim i svačim?
))) A ваљда си ме потрефила питањем... заправо сматрам вашаре институцијом, и обожавам их, јер су што би се рекло у социјализму прављени по мери човека, има садржаја за свакога, и за старо и за младо, осим трговачко-угоститељског концепта ту је и преовлађујући забавни, и ето издржали су све пробе времена, идеални су и за револуционарни оквир, али и за религијски конзервативни, битно да се народ добро проведе, што би рекао мој деда баки, чим зачује музику из центра: "Хоћемо ли Г., ако нећеш ја идем сам?"
))
))), чувене Златне рибице из Шодер листе Трећег канала. Неко би се тиме згражавао, али мој неки став је да ваља експериментисати и са шундом и кичом, одбацити уштогљеност и предрасуде, које често намеће добар укус, да би човек уживао у забави и проводу. 
Rodio se kilometar od Sabackog vasara....))Naravno da sam isao,secam se cak i onog vremena kad su najbolji pevaci pevali pod satrama.Je l' ste išli nekad da vašar, ono sa ringišpilima, šatorima sa pevaljkom, tezgama za svim i svačim?

Eh da je jednom...Naravno,desavalo se da se zagledam i ne primetim da je vec jutroDa li vam se nekad desilo da ostanete budni do jutra zbog neke serije?
Mislim onо, skinete ceo serijal, pa ga odgledate u dva dana...![]()
Da li vam se nekad desilo da ostanete budni do jutra zbog neke serije?
Слабо ја то пратим. Ипак дешавало ми се у неколико наврата да чекам тако зору, заблентаве ме руске ратне серије на тјубу и то се изврти у цугу, нпр. Диверзанти, нешто попут наших Отписаних. Последње што ме је тако заокупило је био нови украјинско-руски серијал По ратним законима, трећа сезона, кренуло се у суботу иза поноћи и блејало до зоре. Неко љубавише, а неко гледа серије, ебг...Da li vam se nekad desilo da ostanete budni do jutra zbog neke serije?
)))Ako gledas RUske serije,pogledaj Brigadu,jedna od retkih njihovih koju sam odgledao,ne lezi mi njihova kinematografija...Слабо ја то пратим. Ипак дешавало ми се у неколико наврата да чекам тако зору, заблентаве ме руске ратне серије на тјубу и то се изврти у цугу, нпр. Диверзанти, нешто попут наших Отписаних. Последње што ме је тако заокупило је био нови украјинско-руски серијал По ратним законима, трећа сезона, кренуло се у суботу иза поноћи и блејало до зоре. Неко љубавише, а неко гледа серије, ебг...)))
Углавном пропратим онлајн садржаје, пошто не волим да се бакћем скидањем са нета, погледаћу шта је, хвала на препоруци.Ako gledas RUske serije,pogledaj Brigadu,jedna od retkih njihovih koju sam odgledao,ne lezi mi njihova kinematografija...

Da,ali ima onaj trag Sovjetskog,koji mene nervira...Углавном пропратим онлајн садржаје, пошто не волим да се бакћем скидањем са нета, погледаћу шта је, хвала на препоруци.
Кинематографија им је позападњачена у доста сегмената, холивудизована, поготово кримићи.
Гледао сам Девету чету, одличан филм. Мени се и допадају филмови, серије, базирани на реалним дешавањима, на неким историјским основама, стварним догађајима. А совјетска прошлост је изузетно захвална за уметничку експлоатацију, бурне деценије на тако великом простору и масе захваћене свим тим турбулентним збивањима.Da,ali ima onaj trag Sovjetskog,koji mene nervira...
Ima online i film " 9я рота" (9-i vod ili 9-a ceta),zasnovan na istinitom dogadjaju u Ceceniji.
Ako ti padne pod ruku,pogledaj ga...
Ja sam pricao sa covekom koji je ucestvovao u tom ratu,i bio je jedan od tih koji su slusali preko radio veze kako ih masakriraju,ali nisu mogli da im pomognu,svaki put kad pomene taj dogadjaj,covek se promeni,kao da ga neko zameni u sekundi...Гледао сам Девету чету, одличан филм. Мени се и допадају филмови, серије, базирани на реалним дешавањима, на неким историјским основама, стварним догађајима. А совјетска прошлост је изузетно захвална за уметничку експлоатацију, бурне деценије на тако великом простору и масе захваћене свим тим турбулентним збивањима.
Трагедија ратног времена. Нажалост те страхоте су познате и на овим нашим балканским просторима, падале су жртве, а није им се могло помоћи.Ja sam pricao sa covekom koji je ucestvovao u tom ratu,i bio je jedan od tih koji su slusali preko radio veze kako ih masakriraju,ali nisu mogli da im pomognu,svaki put kad pomene taj dogadjaj,covek se promeni,kao da ga neko zameni u sekundi...
Znam,video,doziveo..Трагедија ратног времена. Нажалост те страхоте су познате и на овим нашим балканским просторима, падале су жртве, а није им се могло помоћи.
Balkan je proklet po tom pitanju...Odgovori na konkretno pitanje umesto sto odgovaras postavljanjem pitanjaa izvini sta ti imas protiv jahanja?
poza umnornog kosaca..die beste
![]()

)))Nije trik, više rušenje tabua.Ха, ово је трик питање, да се излетимо са одговорима, па да нас стигматизује онај лоби са Жена.)))

Kako ima primedbi na pitanje za one dve poze evo da pitam i da cujemo :
Koju pozu u seksu najvise volite ?