Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 14.754
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije bilo u ponudi..samo spreda ili otpozadi..odluci sePreferiram da me vestica jasi.....![]()

to je spredaOdozdo![]()

Blajbi..kako ti umes da ubijes erotiku...
Taj najznacajniji cin za produzelje ljudske vrste se mogao obaviti na neki finiji, suptilniji eststskiji nacin...
spreda radi reda, otpozadi reda radiaj pitajce:
šta više preferirate :spreda ili otpozadi
Zavisi od partnerke,trenutka,nema univerzalnog odgovora.aj pitajce:
to je spreda![]()

aj pitajce:
iskreno, bas me brigaDa li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?

A bas me boli uvo nestoDa li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?
Око тога би се дало полемисати, постоји и обрнути јахаћи положаj, зову га обрнута каубојка, обрнута родео јахачица, свакако некако, углавном жена јаше окренута леђима ка мушкарцу...to je spreda![]()
U suštini pitanje je jel volite kad ljudi lažu o vama. To niko ne voli. Lično nekad i potvrdim čisto sprdnje radi u fazonu jeste, tačno je i šta sad!?!Da li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?

Uopste me ne dotice sta misle li pricaju drugi.Da li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?
Ogugla covek a glupost je zaraznaZanimljivo da je vecina vas ravnodusna na to da neko prica takve lazi o vama.
Takvu vrstu knjigovodstva zaista ne vodim.!!!Da li biste tolerisali da vas neko povezuje sa nekim ko vam se ne svidja, sa kim cak i nemate poseban kontakt i da govori kako vas je video zajedno a to nije istina?
Pazi,pricaju svasta,i uvek ce ljudi koji nemaju svoj zivot pricati o tudjem.Pogotovo u takvim situacijama (veruj mi,pricam ti iz iskustva,radim na mestima gde je 10-20% zena).Neko ti se obrati POSLOVNO,odma ispadne kao da se zenis...Da me to pogadjalo,do sada bih ili odlepio ili nekog zveknuo.Zanimljivo da je vecina vas ravnodusna na to da neko prica takve lazi o vama.
А тог Лазу форумаша тек боли уво, друкају те, друкају, а он ништа не предузима...a zasto bi me to tangiralo?
znas kako kazu..psi laju..vetar nosi
o meni cak i ovde na forumu pisu lazi pa me nesto ne svrbi![]()
)))
)) Улогу заштитника обично препуштам мужевима мојих ''девојака''.