Žene pitaju 2

sad kad mi treba branko lori, njega nema.

mozda neko zna.....kako da dobijem venge boju tjah da li ima negde da s ekupi venge boja za drvo. lik u farbari mi kaze da je to izvedena boja i da je nema u prodaji.

sad kad mi treba branko lori, njega nema.

mozda neko zna.....kako da dobijem venge boju tjah da li ima negde da s ekupi venge boja za drvo. lik u farbari mi kaze da je to izvedena boja i da je nema u prodaji.
Venge drvo je prilično svetlo/šareno u natural nijansi, dok se ne prelakira... ono što ti tražiš je verovatno tamnija nijansa. Uzmeš kolor paletu i izabereš onu koja ti se sviđa. :)

Nadala sam se da će neko to da mi sažvaće... :(
Skrene pažnju na moguće probleme i tako to, a ti me šalješ na uputstva koja nekad možeš ds okačkš mačku o rep.
Placas carinu, koju ti oni sibnu koliko hoce i onda se ne isplati. Za Srbiju.
Ja sam nedavno knjigu porucila preko brata koji zivi u Italiji. Za Srbiju je cena bila 90 e a on je platio 17 e u Italiji. Mm cesto porucuje, meni je neke patike koje su ovde 120 e platio oko 30 e itd...
Generalno ne volim porucivanje... ali se isplati

Placas carinu, koju ti oni sibnu koliko hoce i onda se ne isplati. Za Srbiju.
Ja sam nedavno knjigu porucila preko brata koji zivi u Italiji. Za Srbiju je cena bila 90 e a on je platio 17 e u Italiji. Mm cesto porucuje, meni je neke patike koje su ovde 120 e platio oko 30 e itd...
Generalno ne volim porucivanje... ali se isplati
za ovaj uvoz sam izbacila akciju sa popustom 20% u jednom periodu
proizvodjac je u ozbiljnom problemu jer pokusava da zadrzi obim proizvodnje i na taj nacin radna mesta i nedelju dana pre njihovih praznika izbace akciju za neke proizvode koje su imali verovatno u vecoj kolicini na lageru..i to po ceni koja je malo ispod proizvodne
zove me kupac koji hoce to da kupi po ceni sa tim velikim popustom, a ja ne mogu da mu objasnim da na to mora da se plati carina, porez, transport i spediter
i da ta cena vazi samo ukoliko si u eu
na kraju sam mu rekla - poruci sam, pa ces videti koliko ces da platis
prvo nasa carina nece da ti uvazi tu cenu sa popustom, nego ce da ti naplati carinu i porez na maloprodajnu iz kataloga
strasno je koliko je sve za nas skuplje

za ovaj uvoz sam izbacila akciju sa popustom 20% u jednom periodu
proizvodjac je u ozbiljnom problemu jer pokusava da zadrzi obim proizvodnje i na taj nacin radna mesta i nedelju dana pre njihovih praznika izbace akciju za neke proizvode koje su imali verovatno u vecoj kolicini na lageru..i to po ceni koja je malo ispod proizvodne
zove me kupac koji hoce to da kupi po ceni sa tim velikim popustom, a ja ne mogu da mu objasnim da na to mora da se plati carina, porez, transport i spediter
i da ta cena vazi samo ukoliko si u eu
na kraju sam mu rekla - poruci sam, pa ces videti koliko ces da platis
prvo nasa carina nece da ti uvazi tu cenu sa popustom, nego ce da ti naplati carinu i porez na maloprodajnu iz kataloga
strasno je koliko je sve za nas skuplje
Upravo.

Baš sam tražio ovu temu Pitajte forumašicu....

Vi ste ispratile pažljivo, na pravoj sam adresi

Nači, ispratile ste Killing Eve...
Šta je, u stvari, bilo sa Kenom?
Ako se bacio, Konstantin ga je bacio sa zgrade, KAKO je kasnije njegov kolega video snimak na kome Ken krade gumene bombone????

Zene, sestre, majke kraljice! Stizu li vama ppovi nekih nebuloznih sadrzaja od nebuloznih nn likova?

Danas sam se ismejala kad mi iskoci pp neke nepoznate osobe, sta napisa covek gospode!

Malo malo pa mi stigne neki debilarijum od kojekavih budala
Ja to sve ignorisem i brisem
Ali cemu slanje toga...

Zene, sestre, majke kraljice! Stizu li vama ppovi nekih nebuloznih sadrzaja od nebuloznih nn likova?

Danas sam se ismejala kad mi iskoci pp neke nepoznate osobe, sta napisa covek gospode!

Ali cemu slanje toga...
Ovde na forumu?
Slabo...
Desi se ponekad, ne odgovaram.

Ali zato na mesindzeru skoro svakodnevno :lol:
Cenim da su uglavnom neki soferi, zanatlije, sa zavrsenom trogodisnjom i to jedva... :lol:
Jednom mi jedan citirao Dostojevskog... :lol:

Ismejem se i ne odgovaram.
Ako je neko bas vulgaran blokiram.

Evo upravo jedan pise... :lol: mukica

Ovde na forumu?
Slabo...
Desi se ponekad, ne odgovaram.

Ali zato na mesindzeru skoro svakodnevno :lol:
Cenim da su uglavnom neki soferi, zanatlije, sa zavrsenom trogodisnjom i to jedva... :lol:
Jednom mi jedan citirao Dostojevskog... :lol:

Ismejem se i ne odgovaram.
Ako je neko bas vulgaran blokiram.

Evo upravo jedan pise... :lol: mukica
Dada mene ovde na forumu
Ja samo ignorisem
Ali sou su stvarno

Da me smuva na pricu o devojci i njihovom problemu nekom ne znam kom nisam citala
Jjebo mater evo ja ne kapiram
Па то многи користе, мисле сажалићеш се. Ожењени углавном. Имају неку страааашнуууу жену а они, диииивнеее душице у теби виде сродну душу. И док им та страшна жена само гунђа и зановета, ти ћеш са дивљењем да их гледаш и смешкаш се. Оно, да смо се раније срели... :lol:
Шта радити? Упутити им поглед такав да ће им онај женин бити мелем за душу.
То овако у животу...
Овде не.

Ali cemu slanje toga...
Ja imam jednog koji ne odustaje. Kulturan, fin pita me za zdravlje junačko s vremena na vreme. Nijednom odgovorila nisam, ali to ga ne sprečava da piše i dalje

Back