- Poruka
- 63.764
Не волим да ми било ко наређује, договор је нешто друго.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godine su samo brojjel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
bas mi prija, sta god predlozim sve moze, nije komplikovana, a lijepa je ko andjeo <333
ma ja se ne brinem, volio bi da imam puno djece, ali da odrastaju u kompaktnoj porodicito sto nece decu da radja nemoj da uzimas zdravo za gotovo. mlada je, to moze lako da se promeni.
ali, ti si vec dokazani calac, tako da tu svakako nece biti probelma![]()
Kad sve moze bez kompikacija, naravno da je lepabas mi prija, sta god predlozim sve moze, nije komplikovana, a lijepa je ko andjeo <333
Predomislice se kad bude videla kakav si roditelj..jos vise ce da se zaljubii plus nece djecu da radja djecu i brak sto mi odgovara)
nema nista protiv mog djeteta sto je najbitnije, idemo danas svi na kafu u park
Не би ваљало да је мања разлика.jel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
Јооој, ово је преслаткоma duva njoj jos kroz glavu, a kako god ko zeli, meni odgovara i ovakvo stanje stvari..nisam pod pritiskom da moram nesto...osim da brinem o smrdi, ali to nije pritisak, to je cista ljubav. koliko se puta nocu probudim pa ga pokrivam joj kaki je sladak!!!
И миришљавиnajsladji su dok spavaju
jos onako pufnasti, mekani i topli![]()
najsladji su dok spavaju
jos onako pufnasti, mekani i topli![]()
moj spava sa mnom na velikom bracnom krevetu, preselili smo se u manji stan, pa nema mjesta za krevetac. pa se onda stalno priblizava meni i ulogi se <3 ali ima svoj kutak koji sam mu opremio, sa igrackama, slikovnicama, gdje se igra i sve ostalo. dok se rijesi papirologija oko razvoda renoviracu stan pa ce imati svoju sobu
Ma ok je.. mozes da imas i stariju 13 godina samo ako mozes dobro da j*ebes.Osnovno je zenu sexualno zadovoljiti ostalo je nadogradnja.jel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
Frizeri su buzdovani, oni nisu dobar primer jer lažu i varaju žene a žene im veruju.Ja sam mislio na profesionalce tehničkih profila, koji rade nešto što je provereno, dokazano i funkcioniše.Mislis ono,majstor kaze fali vam ulje u kolima,a ja kaze ne!
Pa ne bas
Al ako mi frizer kaze,ti moras da nosis samo kratku kosu,ja mu pokazem srednji prst i zabacim svoju grivu i odleprsam u suton